Μυριάδες βοτανικοί κήποι και το τραγικό ωδείο Crystal Bridge

Ιστορικό:

Ένα από τα πιο εκπληκτικά αξιοθέατα στην περιοχή του μετρό της Οκλαχόμα Σίτι, το Myriad Botanical Gardens είναι ένας παράδεισος 17 στρεμμάτων, γνωστός σε εθνικό επίπεδο, με εξωτική φυτική ζωή, τροπικό τοπίο και πανέμορφα τοπία. Παρόλο που η ιδέα για τους κήπους προήλθε από τον διάσημο αρχιτέκτονα IM Pei το 1964, ανατέθηκε από τους αρχηγούς των πόλεων, συμπεριλαμβανομένου του Dean A. McGee από την Kerr-McGee Corporation, οι κήποι δεν άνοιξαν μέχρι το καλοκαίρι του 1988.

Υπάρχουν περισσότεροι από 1000 διαφορετικοί τύποι φυτών στους Myriad Botanical Gardens από 6 διαφορετικές ηπείρους. Υπάρχουν δύο περιοχές του ωδείου, μια τροπική δασική ζώνη και μια ξηρή τροπική ζώνη. Οι επισκέπτες μπορούν απλώς να εξερευνήσουν τους χώρους ή να εγγραφούν για μαθήματα οικολογίας, να γίνουν μέλη του ιδρύματος Myriad Gardens ή να συμμετάσχουν εθελοντές στην εγκατάσταση.

Δείτε το Crystal Bridge μέσα σε αυτή τη φανταστική γκαλερί εικόνων από τον Bill Fairchild και άλλους αναγνώστες του.

Myriad Χαρακτηριστικά κήπων:

Το 2010-2011, οι κήποι Myriad Gardens έγιναν εκτεταμένες ανακαινίσεις και προσθήκες χάρη στο Project 180 . Εκτός από τους εσωτερικούς βοτανικούς κήπους, εδώ είναι μερικά από τα υπαίθρια χαρακτηριστικά:

Ωρες λειτουργίας:

Υπό κανονικές συνθήκες, το Myriad Botanical Gardens και το Crystal Bridge Conservatory είναι ανοιχτό κάθε μέρα του έτους εκτός από τις Ημέρες των Ευχαριστιών, την Ημέρα των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά.

Οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα-Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. (11 π.μ. έως 7 μ.μ. από την 1η Ιουνίου έως την Ημέρα Εργασίας). Το υπαίθριο έδαφος είναι ανοιχτό από τις 6 π.μ.

Τοποθεσία:

301 West Reno Ave. - Στο κέντρο της πόλης της Οκλαχόμα στη διασταύρωση του Ρίνο και του Ρόμπινσον. Δείτε αυτόν τον χάρτη της κοντινής Chesapeake Energy Arena για περισσότερες λεπτομέρειες.

Κρύσταλλο Γέφυρα Είσοδος:

Δεν υπάρχει τέλος εισόδου για να απολαύσετε τις υπαίθριες περιοχές Myriad. Για την περιοχή βοτανικών κήπων στο Crystal Bridge, οι κανονικές τιμές είναι:
Ενήλικες - 7 δολάρια
Παιδιά 4-12 - $ 4
Ηλικιωμένοι 62+ - $ 6
Οι μαθητές 13-19 ή οι ενήλικες με αναγνωριστικό κολλεγίου - $ 6
Ενεργός στρατιωτικός - $ 6
Παιδιά κάτω των 4 - Δωρεάν

Ομάδες με 10 ή περισσότερα παιδιά είναι $ 3 το καθένα, και ομάδες 10 ή περισσότερων ενηλίκων είναι μόνο $ 5 η κάθε μία.

Ενοικίαση γέφυρας κρυστάλλου:

Κρατήστε την επόμενη ειδική εκδήλωσή σας στο εκπληκτικό Tropical Conservatory της Crystal Bridge. Με ένα καταρράκτη 35 ποδιών, εξωτικά φυτά και όμορφους κήπους, οι χώροι είναι τέλειοι για κάθε περίσταση από ρομαντικό γάμο μέχρι γραφείο.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη πρέπει πρώτα να κάνουν περιοδεία καλώντας το 297-3995, Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8 π.μ. Οι ώρες ενοικίασης διαρκούν από τις 6:30 μ.μ. έως 10:30 μ.μ. και οι τιμές είναι $ 700 (Sun-Thur), $ 800 (Πέμπτη-Σάββατο) και $ 1000 (Διακοπές ή Σαββατοκύριακα διακοπών).

Για όλα όσα διατίθενται για ενοικίαση, δείτε εδώ.

Εκπαίδευση:

Το Myriad Botanical Gardens προσφέρει μαθήματα Οικολογίας στις 10πμ. Τρίτη-Πέμπτη καθ 'όλη τη διάρκεια της κανονικής σχολικής χρονιάς. Καλέστε (405) 297-3995 για περισσότερες πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το πρόγραμμα "Περιαγωγή στο τροπικό δάσος" είναι διαθέσιμο κάθε Τρίτη και Τετάρτη το πρωί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Υπάρχουν επίσης ξεναγήσεις διαθέσιμες χωρίς επιπλέον χρέωση στις 10 π.μ. ή 1 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι εκδρομές πρέπει να προγραμματιστούν τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκ των προτέρων.

Συμμετοχή στο Ίδρυμα:

Το Myriad Gardens Foundation προσφέρει πολλά από τα απαραίτητα κεφάλαια. Με την είσοδό σας στο Ίδρυμα κερδίζετε απεριόριστη πρόσβαση στο Myriad Botanical Gardens και το Crystal Bridge Tropical Conservatory, 10% έκπτωση στο κατάστημα δώρων, εκπτώσεις σε εργαστήρια και μαθήματα και προσκλήσεις σε ειδικές εκδηλώσεις.



Τα ετήσια έξοδα προσχώρησης κυμαίνονται από $ 25 έως $ 1000. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή Myriad Gardens Foundation, Dixie Jensen, στο (405) 297-3974.

Κοντινά ξενοδοχεία και καταλύματα: