Το θέατρο των παιδιών της Οκλαχόμα Σίτι

Ιστορικό:

Χορηγείται από το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα Σίτι, το Ίνασμα Inasmuch και το Συμβούλιο Τεχνών της Οκλαχόμα, το θέατρο παιδιών της Οκλαχόμα Σίτι είναι ένα μοναδικό κομμάτι του θεάτρου του μετρό. Εκτός από την παρουσίαση στατικών παραγωγών για παιδιά όλο το χρόνο, η εταιρεία φιλοξενεί κατασκηνώσεις και φέρνει εκδρομές σε σχολεία. Οι περισσότερες παραστάσεις έχουν σχεδιαστεί για φοιτητές από το νηπιαγωγείο μέχρι την 5η τάξη και κάθε εποχή περιλαμβάνει επίσης μια συμπαραγωγή με OCU που προορίζεται για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας από την 5η.

Το θέατρο των παιδιών της Οκλαχόμα ξεκίνησε στο κέντρο της πόλης στο ήδη κατεδαφισμένο Stage Center πριν μετακομίσει στο εκθεσιακό κέντρο στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ως μέρος του City Arts Centre. Η μετάβαση στην OCU πραγματοποιήθηκε το 2005.

Εισιτήρια:

Οι ατομικές τιμές εισιτηρίων για την παραγωγή παιδικού θεάτρου της Οκλαχόμα Σίτι είναι $ 8-10 για φοιτητές και $ 10-12 για ενήλικες, ανάλογα με τον τόπο απόδοσης. Ρωτήστε για εκπτώσεις για ομάδες 20 ή περισσότερο. Αγοράστε online στο oklahomachildrenstheatre.org ή καλέστε (405) 951-0011.

Τα μέλη λαμβάνουν εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις και 10% έκπτωση για μαθήματα και στρατόπεδα (βλ. Παρακάτω). Μια ενιαία συμμετοχή είναι $ 60 ενώ η μία για μια οικογένεια είναι $ 100 και καλύπτει 1 ενήλικα και 3 άτομα.

Θέση απόδοσης:

Το πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα Σίτι, ένα ιδιωτικό κολέγιο που βρίσκεται ακριβώς βόρεια της ΝΔ 23ης στη μέση της πόλης, φιλοξενεί παραγωγές από την εταιρεία θέατρο παιδιών της Οκλαχόμα. Ορισμένες εμφανίσεις παρουσιάζονται στο Κέντρο Παιδιών για τις Τέχνες στο NW 25 και το Blackwelder, ενώ άλλες πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του Kirkpatrick Auditorium και στο Burg Theatre της OCU.

Τουριστικός:

Όχι ό, τι κάνει η εταιρεία είναι στο OCU, ωστόσο. Στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο μέρος του θεάτρου παιδιών της Οκλαχόμα Σίτι φέρνει σκηνικές παραγωγές στα δημοτικά σχολεία γύρω από το μετρό. Για να τις κάνετε να εμφανίζονται στην κοινότητά σας, καλέστε (405) 606-7003 .

Προσεχείς προβολές:

2016-2017

Μαθήματα & Κατασκηνώσεις:

Τα παιδιά μπορούν να μάθουν όλες τις πτυχές του θεάτρου και των επιδόσεων με τα μαθήματα που πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Στη συνέχεια, είτε πρόκειται για το Fall Break, το Winter Break ή το Spring Break , το Oklahoma Children's Theatre προσφέρει κατασκηνώσεις για παιδιά ηλικίας μόλις 5 ετών. Επικεντρώνεται στη δράση, την παραγωγή, το χορό και πολλά άλλα, και το καθένα τελειώνει με μια παράσταση. Τα έξοδα κατασκήνωσης κυμαίνονται από $ 90-170, ανάλογα με την εποχή και το μήκος του στρατοπέδου, και η εγγραφή είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο.