Εκθέσεις επιθεώρησης εστιατορίων της Οκλαχόμα

Τι συμβαίνει πραγματικά στην κουζίνα του αγαπημένου σας εστιατορίου; Ακούτε ιστορίες φρίκης, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά. Heck, ίσως δεν θέλετε να το ξέρετε. Αλλά εκείνοι που κάνουν μπορούν να δουν και να ψάξουν σε μια λεπτομερή βάση δεδομένων των εκθέσεων επιθεώρησης εστιατόριο της Οκλαχόμα, δίνοντάς σας μια σαφή εικόνα του ιστορικού της ασφάλειας των τροφίμων ενός εστιατορίου. Τα παρακάτω θα σας δώσουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εύρεσης και κατανόησης αναφορών υγείας για εστιατόρια σε ολόκληρη την πολιτεία.

Κανόνες Υπηρεσίας Τροφίμων της Οκλαχόμα:

Το Τμήμα Προστασίας Καταναλωτών της Διεύθυνσης Υγείας της Οκλαχόμα είναι υπεύθυνο για την αδειοδότηση και την επιθεώρηση όλων των εγκαταστάσεων φαγητού και ποτών στην πολιτεία. Διατηρούν ένα λεπτομερές σύνολο κανόνων για τις δημόσιες υπηρεσίες τροφίμων, καλύπτοντας τα πάντα, από τις ασθένειες των εργαζομένων και την καθαριότητα μέχρι τις θερμοκρασίες μαγειρέματος και τις συγκεκριμένες πολιτικές συγκράτησης για κάθε είδος φαγητού που μπορείτε να φανταστείτε. Όλα τα εστιατόρια στην Οκλαχόμα τηρούνται σύμφωνα με αυτά τα πρότυπα και, στην προσπάθειά τους να διαφυλάξουν τη δημόσια υγεία, η Υπηρεσία Προστασίας των Καταναλωτών διενεργεί επιθεωρήσεις σε τακτική βάση.

Επιθεωρήσεις εστιατορίου:

Κατά τη διάρκεια μιας επιθεώρησης, ο υπάλληλος θα τεκμηριώσει τυχόν παραβιάσεις των κανόνων της υπηρεσίας τροφίμων του κράτους. Εάν υπάρχουν "επικείμενες κίνδυνοι για την υγεία", συνθήκες όπως η προστασία των λυμάτων, η έλλειψη ζεστού νερού ή η παρουσία πολλών εντόμων ή τρωκτικών, η εγκατάσταση πρέπει να διακόψει τις δραστηριότητές της έως ότου διορθωθεί το ζήτημα.

Διαφορετικά, παρέχεται στο εστιατόριο ένα χρονικό πλαίσιο για τη διόρθωση τυχόν παραβιάσεων της υγείας, που δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 90 ημέρες. Τα αποτελέσματα των επιθεωρήσεων δημοσιοποιούνται σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων κράτους.

Αναζήτηση στη βάση δεδομένων επιθεώρησης εστιατορίων:

Η βάση δεδομένων επιθεωρήσεων του Υπουργείου Υγείας της Οκλαχόμα είναι εύκολα αναζητήσιμη.

Οι υπάλληλοι συνιστούν να μη δίνεται υπερβολική βαρύτητα σε μία μεμονωμένη επιθεώρηση, αλλά να εξετάζεται το ιστορικό ως σύνολο. Για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση, απλώς επιλέξτε τον νομό όπου βρίσκεται το εστιατόριο και πληκτρολογήστε το όνομα του εστιατορίου στο πλαίσιο αναζήτησης, εξαιρώντας τα αποστάγματα.

Κατανόηση των αποτελεσμάτων:

Δυστυχώς, η Οκλαχόμα δεν κάνει τις αναφορές επιθεώρησης πολύ εύκολο να διαβαστούν ή ακόμα και να παρέχουν απλές βαθμολογίες υγείας όπως κάνουν κάποιες άλλες πολιτείες. Έτσι πρέπει να καταλάβετε μερικά σημαντικά πράγματα σχετικά με την έκθεση επιθεώρησης εστιατορίων:

Υποβολή καταγγελίας:

Εάν έχετε διαπιστώσει παραβίαση της υγείας σε ένα εστιατόριο της Οκλαχόμα, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στο κράτος.

Η φόρμα είναι διαθέσιμη για λήψη και θα πρέπει να αποσταλεί με φαξ στο (405) 271-3458 ή να αποσταλεί ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

Κρατικό Τμήμα Υγείας της Οκλαχόμα
Τμήμα Προστασίας Καταναλωτών
1000 ΝΕ 10η Στ.
Οκλαχόμα Σίτι, OK 73117-1299

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (405) 271-5243.