Ο κόλπος του Λευκού Νερού της Οκλαχόμα Σίτι

Όταν φτάσει η καλοκαιρινή θερμότητα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε τη θερμότητα στην πόλη της Οκλαχόμα παρά στο πάρκο νερού στο νερό του White Water Bay.

Το White Water άνοιξε το 1981 και ανήκε και λειτούργησε για κάποιο χρονικό διάστημα από το Six Flags Theme Parks, πριν πωληθεί στις αρχές του 2007 στο CNL Lifestyle Properties. Από το 2011, το πάρκο διοικείται από πρώην ιδιοκτήτες Kieran Burke και Gary Story.

Το White Water Bay διαθέτει πάνω από 25 στρέμματα διασκέδασης με νερό, όπως βόλτες, διαφάνειες και πισίνες.

Από τις συγκινήσεις της διαλογής Mega-Wedgie ύψους 6 ωρών και του βυθού του Big Kahuna μέχρι την αναψυχή του σκάφους Castaway Creek, το πάρκο έχει κάτι για όλους.

Τοποθεσία:

Το White Water Bay βρίσκεται στη λεωφόρο Reno, λίγο έξω από το I-40. Έξοδος I-40 στο Meridian και πηγαίνετε βόρεια προς Reno. Η είσοδος του πάρκου βρίσκεται στο Reno μεταξύ του Meridian και του Portland, δυτικά του I-44.

Ωρες λειτουργίας:

Η εποχή του White Water Bay αρχίζει τον Μάιο. Ελέγξτε το επίσημο ηλεκτρονικό ημερολόγιο για να επιβεβαιώσετε τις ώρες στάθμευσης, αλλά γενικά το White Water είναι ανοιχτό από τις 10:30 π.μ. έως τις 7:00 το μεσημέρι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο μέχρι τις 20:00 τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Τον Αύγουστο, οι ώρες γίνονται συντομότερες καθώς ο χρόνος κλεισίματος γίνεται 6 μ.μ. για μεγάλο μέρος του μήνα.

Αδεια:

Σημείωση: Οι τιμές εισόδου και εποχής μεταβάλλονται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Αν αγοράσετε στο διαδίκτυο, η γενική είσοδος στο πάρκο είναι $ 26.99 ανά άτομο για όλους 48 ίντσες ή ψηλότερα, $ 22.99 για εκείνους κάτω από 48 ίντσες. Παιδιά 2 και κάτω είναι εισηγμένα δωρεάν, ενώ η στάθμευση κοστίζει 6 δολάρια.



Για πληροφορίες σχετικά με το πακέτο ομάδας, καλέστε το γραφείο εισιτηρίων στη διεύθυνση (405) 478-2412, ext. 214.

Περίοδοι Περίοδοι:

Το White Water Bay Pass Passes είναι διπλό πάρκο, που σημαίνει ότι επιτρέπουν την είσοδο στο White Water και Frontier City . Κοστίζουν $ 69,99 και μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο. Σημειώστε ότι αυτή η τιμή συνήθως αυξάνεται μετά από μια περίοδο προώθησης αργά την άνοιξη.

Τα σεζόν στάθμευσης εποχής μπορούν να αγοραστούν για $ 29,99

Εκδρομές και αξιοθέατα:

Ο White Water Bay έχει τα πάντα, από τη συναρπαστική μέχρι την χαλαρή. Αν θέλετε να κάνετε την καρδιά σας, δοκιμάστε:

Αν ψάχνετε περισσότερο για αναψυχή ή περιπέτεια, δοκιμάστε:

Καταδύσεις σε ταινίες:

Με το "Dive In Movies", μια διαφορετική ταινία εμφανίζεται σε μια μεγάλη οθόνη στην πισίνα κύματος κάθε Παρασκευή βράδυ κατά τη διάρκεια του Ιουλίου. Είναι δωρεάν με εισδοχή στο πάρκο, και εδώ είναι το πρόγραμμα του 2017. Αν έχετε μικρά παιδιά, λάβετε υπόψη ότι τουλάχιστον δύο από τις ταινίες έχουν ονομαστεί PG-13.

Για να φάτε ή να αγοράσετε:

Εάν έχετε πεινασμένοι ενώ κολυμπάτε, το White Water προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό. Από μπιφτέκια, ζεστά σκυλιά, πίτσα και σύνθετα γεύματα στο καφενείο μέχρι το tacos και το παγωτό σε όλο το πάρκο, μπορείτε να πάρετε την επιλογή σας.

Υπάρχει επίσης ένα κατάστημα κοντά στην κύρια είσοδο που πωλεί πετσέτες, αντηλιακά, t-shirts, παιχνίδια, κάμερες και πολλά άλλα.

Να σημειωθεί:

Πιστοποιημένοι φύλακες είναι σε υπηρεσία και σταθμεύουν σε όλο το πάρκο και τα σωσίβια είναι διαθέσιμα χωρίς κόστος, κατόπιν αιτήματος. Τα ντουλάπια και οι σωλήνες διατίθενται προς ενοικίαση.

Κανόνες:

Το White Water απαιτεί μαγιό σε όλες τις βόλτες και τα αξιοθέατα, αλλά δεν επιτρέπει τις αποκοπές, τα λουριά, το denim ή οτιδήποτε με μεταλλικά brads ή κουμπιά.

Τα κατοικίδια, τα ραδιόφωνα και τα εξωτερικά φαγητά / ποτά δεν επιτρέπονται στο πάρκο και το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο σε καθορισμένες περιοχές.

Τα παιδιά κάτω των 10 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

Κοντινά ξενοδοχεία και καταλύματα