Το Πάρκο Ψυχαγωγίας Πόλης της Οκλαχόμα Σίτι

Ώρες, βόλτες, εισδοχή και περισσότερα

Με θέμα Wild West, το Frontier City είναι το πάρκο ψυχαγωγίας της πρωτεύουσας της Οκλαχόμα. Αρχικά άνοιξε το 1958, χρησιμοποιώντας τη δυτική πόλη που δημιουργήθηκε για την κρατική έκθεση της Οκλαχόμα , και γρήγορα έγινε ένα κορυφαίο αξιοθέατο της πόλης .

Η Frontier City, που ανήκει και διαχειρίζεται η Six Flags Theme Parks, Inc. πριν την πώληση στις αρχές του 2007 σε CNL Lifestyle Properties, διαχειρίζεται οι πρώην ιδιοκτήτες Kieran Burke και Gary Story. Το πάρκο μπορεί να υπερηφανεύεται για περιπατητές, άλλες συγκινήσεις, βόλτες για παιδιά, παιχνίδια, συναυλίες και πολλά άλλα.

Τοποθεσία & Οδηγίες:

Το Frontier City βρίσκεται στη βορειοανατολική πόλη της Οκλαχόμα κατά μήκος του I-35, μεταξύ της οδού Hefner και της οδού NE 122. Μετά την έξοδο από το I-35, βγείτε στο North I-35 Service Road.

Ωρες λειτουργίας:

Η εποχή του Frontier City αρχίζει τον Απρίλιο. Οι ώρες ποικίλουν ανάλογα με την ημέρα και την ώρα του έτους, επομένως πρέπει πάντα να καλέσετε τις υπηρεσίες επισκεπτών στο (405) 478-2140 ή να ελέγξετε τον ιστότοπο για επιβεβαίωση. Σε γενικές γραμμές, από τον Ιούνιο, το πάρκο είναι ανοιχτό από τις 10:30 π.μ. έως τις 21:00 τις καθημερινές για την καλοκαιρινή περίοδο. Το πάρκο είναι ανοιχτό τα Σάββατα μέχρι τις 11 μ.μ., μερικές φορές από τις 10 το βράδυ, αλλά δεν ανοίγει μέχρι το μεσημέρι και κλείνει στις 8 το βράδυ στις περισσότερες Κυριακές.

Γενική εισαγωγή:

Σημείωση: Οι παρακάτω πληροφορίες είναι σωστές από τον Απρίλιο του 2017, αλλά οι τιμές εισαγωγής και διέλευσης εποχής αλλάζουν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Εάν αγοράζονται στο διαδίκτυο, η γενική είσοδος στο πάρκο είναι 31,99 δολάρια ανά άτομο για όλους 48 ίντσες ή ψηλότερα, οι ηλικιωμένοι και οι ηλικίας κάτω των 48 ινών γίνονται δεκτοί για $ 29,99.

Τα παιδιά 2 και κάτω παραλαμβάνονται δωρεάν. Χώρος στάθμευσης είναι $ 8.

Για πληροφορίες σχετικά με το πακέτο ομάδας, καλέστε το γραφείο εισιτηρίων στη διεύθυνση (405) 478-2412, ext. 214 ή ελέγξτε online.

Περίοδοι Περίοδοι:

Ένα πέρασμα εποχής του Frontier City είναι ένα διπλό πέρασμα εποχής πάρκων, που σημαίνει ότι επιτρέπει την είσοδο στο Frontier City και το White Water Bay . Τα δελτία είναι διαθέσιμα για $ 69.99 και μπορούν να αγοραστούν online.

Επιπλέον, τα περάσματα στάθμευσης σεζόν είναι διαθέσιμα για $ 29,99.

Ride & Αξιοθέατα:

Το Frontier City έχει πολλές εκδρομές για τους ενήλικες και τα παιδιά. Εάν αναζητάτε συγκινήσεις, δοκιμάστε:

Αν ψάχνετε για κάτι tamer ή για τα παιδιά, σκεφτείτε:

Το 2012 έφερε στο προσκήνιο τα 1,3 εκατομμύρια δολάρια, πεντάφυλλο αξιοθέατο Wild West Water Works , μια δομή με 198 σημεία εισόδου, 8 διαφάνειες, ένα κάδο ανατροπής των 1,000 γαλλικών, χαλαρωτικό κατάστρωμα, εγκαταστάσεις αλλαγής, ντους και πολλά άλλα.

Για να φάτε ή να αγοράσετε:

Το Frontier City προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό από τα μπιφτέκια του καφέ Saddlerock έως τα αγαπημένα tex-mex, μπάρμπεκιου, πίτσα και γλυκά.

Τα καταστήματα πωλούν τα πάντα από t-shirts και καινοτομίες σε σουβενίρ και δώρα.

Μπορείτε να αποκτήσετε ένα οικογενειακό πορτρέτο στην παλαιά ενδυμασία στην παλιά φωτογραφία του Matthew Brady.

Κανόνες:

Το Frontier City δεν επιτρέπει εξωτερικά φαγητά και ποτά, προσβλητικό ρουχισμό ή το κάπνισμα. Όλοι οι επισκέπτες του πάρκου υποχρεούνται να φορούν ένα πουκάμισο και παπούτσια και δεν υπάρχει κανένας τρέξιμος στους χώρους.

2017 Συναυλίες:

Η Frontier City έχει μια σειρά κορυφαίων συναυλιών κάθε καλοκαίρι. Εδώ είναι το τρέχον χρονοδιάγραμμα:

Κοντινά Ξενοδοχεία & Καταλύματα: