Προφίλ Lyric Theater της Οκλαχόμα Σίτι

Ιστορικό:

Το Λυρικό Θέατρο ιδρύθηκε το 1963 και είναι η μόνη επαγγελματική, ολοήμερη εταιρεία μουσικού θεάτρου της Οκλαχόμα Σίτι. Εκτελώντας τόσο κλασικά όσο και σύγχρονα μιούζικαλ στο θεατρικό θέατρο Thelma Gaylord στην αίθουσα μουσικής του Civic Center , το Lyric διαθέτει επίσης πιο ώριμες, πιο ώριμες παραστάσεις που εκτελούνται στο "Second Stage".

Τοποθεσία:

Το επιχειρησιακό γραφείο και η ακαδημία Lyric Theatre βρίσκονται στην περιοχή Plaza της Οκλαχόμα στο 1727 NW 16th St.

Οι καλοκαιρινές παραστάσεις πραγματοποιούνται στο Civic Center Music Hall στο κέντρο της πόλης του 201 N. Walker ενώ άλλες εκθέσεις πραγματοποιούνται στο ιστορικό, ανακαινισμένο Plaza Theatre (φωτογραφία).

Εισιτήρια:

Οι ατομικές τιμές εισιτηρίων για μια παραγωγή Lyric Theatre κυμαίνονται συνήθως από $ 20 έως $ 45. Τα πακέτα εισιτηρίων είναι επίσης διαθέσιμα, τα οποία περιλαμβάνουν συνήθως 4 παρουσιάσεις και κυμαίνονται από $ 75 έως $ 145.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν τηλεφωνώντας στο γραφείο εισιτηρίων του Lyric Theatre στο (405) 524-9312, το Civic Center box office στο (405) 297-2264 ή μέσω του Tickets.com.

Λεπτομέρειες απόδοσης:

Οι παραγωγές του Λυρικού Θεάτρου διαρκούν συνήθως την Τρίτη έως το Σάββατο με βραδινές παραστάσεις κάθε μέρα ξεκινώντας στις 20:00. Υπάρχει επίσης συνήθως ένα πρόσθετο Σάββατο το απόγευμα matinee στις 2μμ.

Lyric Academy:

Η Ακαδημία Λυκείου Θεάτρου προσφέρει εκπαίδευση και εκπαίδευση μουσικού θεάτρου για ένα ευρύ φάσμα σπουδαστών. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Ακαδημία Lyric στο (405) 524-9310.

2017 Περίοδος: