Η συνοικία Plaza στην πόλη της Οκλαχόμα

Το Plaza District είναι ένα από τα πολλά ανανεωμένα σημεία του μετρό, μια περιοχή που έχει γίνει ένας κορυφαίος εμπορικός και πολιτιστικός προορισμός και βρίσκεται στην όχθη της πόλης της Οκλαχόμα. Είναι γνωστός κυρίως για το ιστορικό Plaza Theater, το πρώτο κλιματιζόμενο θέατρο στην πολιτεία, όταν άνοιξε το 1935 με υποστήριξη από το Paramount Studios. Η περιοχή αργότερα εξασθενούσε μαζί με πολλά άλλα στην Oklahoma City.

Το θέατρο έκλεισε το 1979 και η περιοχή του Plaza πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές.

Αυτό άλλαξε τη δεκαετία του 1990 όταν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, κατοίκων και εθελοντών γειτονιάς άρχισαν να αναζωογονούν και να ανακατασκευάσουν την περιοχή. Το Plaza Theatre ανακαινίστηκε εκτενώς και τώρα λειτουργεί ως το σπίτι της εταιρείας Lyric Theatre και η γειτονιά ξαναγεννήθηκε με γκαλερί τέχνης, στούντιο, καταστήματα λιανικής, εστιατόρια και πολλά άλλα.

Εδώ είναι ένα λεπτομερές προφίλ στην πλατεία Επαρχίας του Oklahoma City, πληροφορίες για όλα τα καυτά σημεία που θα επισκεφθείτε.

Τοποθεσία & Οδηγίες:

Η συνοικία Plaza βρίσκεται στο μπλοκ του 1700 του βορειοδυτικού 16ου αιώνα, μεταξύ Classen και Penn, βορειοδυτικά του Midtown Oklahoma City. Από το I-40, πάρτε είτε την έξοδο Πενσυλβάνια από τη δυτική ή τη δυτική έξοδο από την ανατολή και πηγαίνετε βόρεια σε NW 16ο.

Γκαλερί, Καταστήματα & Υπηρεσίες:

Υπάρχουν πολλές γκαλερί και εμπορικά καταστήματα εντός της μικρής πλατείας Plaza, που αντιπροσωπεύουν μια αρκετά διαφορετική κουλτούρα και ενδιαφέρον.

Παραδείγματος χάριν, υπάρχουν πωλητές με προϊόντα ρετρό ή μοντέρνου ισχίου, μπουτίκ με χειροποίητα αντικείμενα, γκαλερί με καλλιτέχνες της Οκλαχόμα, Salvet Monkey Salon, No Regrets Tattoo Parlor, Studio Everything Goes Dance, φωτογραφικό στούντιο και άλλα είδη ένδυσης και καταστημάτων δώρων .

Εστιατόρια & Κλαμπ:

Εκτός από τις γκαλερί και τα καταστήματα, επισκεφθείτε το Plaza District για μοναδικά φαγητά και ποτά.

Οι κορυφαίες επιλογές εστιατορίων και συλλόγων περιλαμβάνουν:

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα κορυφαία εστιατόρια στην περιοχή Plaza.

Εκδηλώσεις & Προσφορές:

Από ένα ετήσιο φεστιβάλ τέχνης έως ένα μηνιαίο γεγονός και πολλά άλλα, εδώ είναι τα τακτικά γεγονότα στην περιοχή Plaza της Οκλαχόμα:

Κοντινά ξενοδοχεία και καταλύματα:

Ελάτε στην πόλη για να επισκεφτείτε; Τα καλύτερα κοντινά ξενοδοχεία βρίσκονται κυρίως στο Midtown ή στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή . Επίσης, εξετάστε τη διαμονή σας στο Bricktown . Εδώ είναι μερικές κορυφαίες επιλογές κοντά στην Plaza District: