Κίτρινοι καμπάνες: Ένα εύκολο εργοστάσιο ερήμου

Ένα πολύχρωμο, εύκολο εργοστάσιο για εξωραϊσμό της ερήμου

Το Yellow Bells είναι ένα από τα πολλά φυτά της ερήμου που σας προτείνω για ανθρώπους που θέλουν φυτά της ερήμου που είναι πολυετείς (πρέπει να φυτέψετε μόνο μία φορά), ανθεκτικά, χαμηλής φροντίδας, σχετικά ανθεκτικά στην ξηρασία, εύκολο να βρεθούν, αρκετά φθηνά για να αγοράσουν, υπέροχο χρώμα πολλές φορές κατά τη διάρκεια του έτους.

Δείτε εικόνες Yellow Bells.

Το βοτανικό όνομα για τους Κίτρινους Bells είναι Bignoniaceae, Tecoma stans . Ονομάζεται επίσης Κίτρινος Πρεσβύτερος ή Τρούμπα Μπους.

Είναι εγγενής στην έρημο Sonoran.

Το Yellow Bells είναι ένας αειθαλής θάμνος που αγαπά τον ήλιο και τη ζέστη. Μπορεί να καλλιεργηθεί σε ένα δοχείο. Ανθίζει από τα τέλη της άνοιξης έως τις αρχές του φθινοπώρου. Είναι ανθεκτικά στην ξηρασία και ως εκ τούτου δεν απαιτούν πολύ νερό. Το εργοστάσιο λειτουργεί καλά σε σχεδόν οποιοδήποτε έδαφος. Αυτά είναι τα ταχέως αναπτυσσόμενα φυτά. Τα φυτά των Κίτρινων καμπανών θα φτάσουν περίπου 12 πόδια ψηλά και αρκετά πόδια πλάτος. Μην τα φυτέψετε πολύ κοντά στις κατασκευές ή στις πισίνες.

Οι ανθισμένες κίτρινες καμπάνες είναι φωτεινές κίτρινες και σωληνοειδείς. μοιάζουν με επιμήκεις καμπάνες. Αυτό το έρημο φυτό προσελκύει κολίβρια και μέλισσες. Τα φύλλα είναι ζωντανό πράσινο χρώμα. Μπορούν να καλλιεργηθούν σε ένα δέντρο. Εάν ένα εργοστάσιο κίτρινων καμπανιών έχει ζημιά από παγετό το χειμώνα , απλά το κόβουμε πίσω και θα αυξηθεί και πάλι την άνοιξη.

Πιο εύκολη φυτά της ερήμου
Bougainvillea
Πικροδάφνη
Lantana
Purple Sage / Texas Sage
Διακοσμητική χόρτο
Νεράιδα Duster
Κόκκινο πουλί του παραδείσου
Orange Jubilee
Μεξικάνικη Πετούνια
Μπουκάλι
Δείτε εικόνες όλων αυτών των φυτών ερήμου


Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει ...