Καλοκαιρινά Χλοοτάπητα: Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε νερό;

Εξοικονομήστε νερό διατηρώντας το χόρτο της αυλής σας

Οι άνθρωποι έχουν χλοοτάπητες στο Φοίνιξ. Το σωστό ή το λάθος, είναι πραγματικότητα. Στην έρημο, όπου βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή Φοίνικας, έχουμε δύο εποχές για το γρασίδι, το χειμώνα και το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι, εξαιτίας των ακραίων θερμοκρασιών μας , είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να καθαρίζουμε σωστά το γκαζόν σας για να πετύχουμε δύο στόχους: (1) να διατηρήσουμε ένα ωραίο, υγιή γκαζόν, ενώ (2) να διατηρήσουμε το νερό.

Μπορεί να είναι δελεαστικό να ποτίζετε το γκαζόν σας κάθε μέρα στο καυτότερο μέρος του καλοκαιριού, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά απαραίτητο. Νερό - Χρησιμοποιήστε το Με σύνεση προσφέρει σπουδαίες πληροφορίες για να μας βοηθήσει με το να γνωρίζουμε πόσο νερό για το νερό και πόσο συχνά.

Αποτελεσματικό πότισμα γκαζόν στην έρημο της Αριζόνα

Μάθετε πόσο νερό χρειάζεται το γρασίδι σας.

Μάθετε πόσο νερό εφαρμόζεται το σύστημα καταιωνιστήρων.

Συνδυάστε την έξοδο του συστήματος με τις ανάγκες του γκαζόν σας.

Επόμενη σελίδα >> Πόσο καιρό θα έπρεπε να πιάσω τη χλόη μου;

Τώρα που ξέρετε πόσο καιρό για το νερό γρασίδι σας, πρέπει να ξέρετε πόσο συχνά να το νερό! Αυτά τα διαστήματα ποτίσματος βασίζονται στις μέσες θερμοκρασίες στην περιοχή Phoenix . Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε προσαρμογές για ασυνήθιστα ζεστό ή κρύο καιρό ή για ημέρες με αέρα.

Ανοιξη

Καλοκαίρι

Πτώση

Χειμώνας

Το χειμερινό γρασίδι είναι διαφορετικό από το καλοκαιρινό χορτάρι στην έρημο!

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον οδηγό Water - Use It Wisely Phoenix Watering Guide online.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον εύχρηστο σχεδιασμό μηνιαίας συντήρησης νερού και να εγγραφείτε σε μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο που περιέχει συμβουλές και υπενθυμίσεις για τη διατήρηση του νερού.

- - - - - -

Από το νερό - Χρησιμοποιήστε το με σύνεση Ιστοσελίδα:
"Η εκστρατεία Water - Use It Wisely ξεκίνησε το 1999 για να προωθήσει μια συνεχή ηθική διαφύλαξης του νερού μεταξύ του ταχέως αυξανόμενου πληθυσμού της Αριζόνα.

Οι συνεργάτες περιλαμβάνουν τις πόλεις Mesa, Phoenix, Scottsdale, Tempe, Peoria, Chandler, Gilbert, Glendale, Avondale, Surprise, Goodyear, Safford, κοιλάδα Prescott και Bullhead City. Πρόσθετοι εταίροι είναι η Ένωση Δημοσίων Χρηστών Νερού της Αριζόνα, η Συμμαχία Διατήρησης Νερού της Νότιας Αριζόνα, οι Παγκόσμιες Υδατικές Πόρτες, η Εταιρία Νερού της Αριζόνα, η Κεντρική Αριζόνα, το Γραφείο Αποκατάστασης, η Lowe's και η SRP.

Προηγούμενη σελίδα >> Πόσο νερό χρειάζεστε για το γκαζόν μου;