Χειμώνας χόρτο σίκαλης στην έρημο

Phoenix Winter Lawns

Οι άνθρωποι που μετακινούνται στην κοιλάδα του Ήλιου συχνά αναρωτιούνται για την ύπαρξη γκαζόν. Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χλοοτάπητες εδώ στην έρημο. Αυτό που εκπλήσσει πολλοί άνθρωποι, όμως, είναι ότι έχουμε καλοκαιρινές χλοοτάπητες και χλοοτάπητες χειμώνα .

Γιατί έχουμε χόρτο χειμώνα και καλοκαιρινό χόρτο στο Φοίνιξ;

Το κλίμα της ερήμου στο Φοίνιξ σημαίνει ότι ο χειμώνας και το καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικοί. Το καλοκαίρι χρησιμοποιούμε το χόρτο της Βερμούδας αφού ανέχεται τις τριπλές θερμοκρασίες.

Το γρασίδι της Βερμούδας είναι αδρανές κατά τη διάρκεια των χειμερινών μας μηνών. Για το λόγο αυτό, εάν θέλετε το γκαζόν σας να είναι πράσινο όλο το χρόνο, θα πρέπει να φυτέψετε χόρτο σίκαλης.

Πότε πρέπει να φυτέψω χειμερινή σίκαλη;

Το χειμερινό σικάλεως φυτεύεται συνήθως τον Οκτώβριο . Ένας γενικός κανόνας είναι ότι όταν οι θερμοκρασίες τη νύχτα είναι σταθερά γύρω από την περιοχή των 60 ° F, είστε έτοιμοι να φυτέψετε.

Πώς φυτεύεις χόρτο σίκαλης;

Πρώτα πρέπει να το τριχωτό της κεφαλής και να αφαιρέσετε το καλοκαιρινό γρασίδι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το κόψετε και να το ξεκολλήσετε για να αφήσετε χώρο για το νέο σας γρασίδι. Η φύτευση της σίκαλης το χειμώνα ονομάζεται overseeding, επειδή φυτεύετε σπόρους σίκαλης πάνω από τις υπάρχουσες Βερμούδες.

Πότε φυτεύεις το καλοκαίρι;

Εάν είχατε φυτεύσει ήδη το χόρτο της Βερμούδας σε προηγούμενο καλοκαίρι, δεν χρειάζεται να το ξαναπλασιάσετε καθόλου. Δεν πεθαίνει τον περασμένο χειμώνα, απλώς έμεινε αδρανής περιμένοντας τις θερμότερες θερμοκρασίες. Γύρω στο Μάιο θα αρχίσει να μεγαλώνει και πάλι.

Στα τέλη Απριλίου ή τον Μάιο αρχίζει να ζεσταίνεται έξω, οπότε βεβαιωθείτε ότι το γκαζόν σας έχει αρκετό νερό για να μεγαλώσει. Προσπαθήστε να περιορίσετε τη δραστηριότητα στο αδρανές γρασίδι για να ελαχιστοποιήσετε την ανάπτυξη γυμνών σημείων.

Αν φύτεπετε το καλοκαίρι για πρώτη φορά, μπορείτε να το κάνετε από τον σπόρο, αλλά ο ευκολότερος τρόπος για να έχετε έναν ωραίο χορτοτάπητα είναι να τοποθετήσετε το χορτάρι.

Πότε πεθαίνει το χόρτο σίκαλης;

Το γρασίδι θα αρχίσει να πεθαίνει στις αρχές Μαΐου όταν οι θερμοκρασίες μας φτάσουν στους 100 ° F. Σταματήστε να ποτίζετε το γρασίδι για μερικές εβδομάδες για να το αφήσετε να πεθάνει και στη συνέχεια να αρχίσετε να το πότισμα ξανά για να ξυπνήσετε το αδρανές σας καλοκαιρινό χορτάρι της Βερμούδας.

Πώς μερικοί άνθρωποι δεν φυτεύουν καθόλου χόρτο σίκαλης;

Υπάρχουν βασικά δύο λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι θα έχουν μόνο χλοοτάπητα. Κατ 'αρχάς, η φύτευση χειμώνα σίκαλη χόρτο παίρνει κάποια προσπάθεια. Δεν είναι τρομερά δύσκολο, αλλά πρέπει να το κάνετε! Δεύτερον, έχοντας ένα γκαζόν χρησιμοποιεί αρκετό νερό. Μερικοί άνθρωποι διατηρούν το νερό δεν φυτεύουν ένα πρόσθετο χλοοτάπητα το χειμώνα. Εάν δεν το κάνουν, το γκαζόν θα είναι νεκρό / κιτρινωπό μέχρι να επιστρέψει το αιώνιο γρασίδι της Βερμούδας.

Προειδοποίηση: Εάν έχετε μια ένωση ιδιοκτητών σπιτιού (HOA) όπου ζείτε, ελέγξτε πρώτα για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να φυτέψετε ένα γκαζόν καθόλου και εάν μπορείτε, ανεξάρτητα από το αν πρέπει να εγκρίνουν τα σχέδια.

Συμβουλή: Εάν είστε παίκτης γκολφ, ξέρετε τώρα τι σημαίνει όταν τα γήπεδα γκολφ σας λένε ότι είναι overseeding. Μπορείτε να περιμένετε ένα αρκετά ασταθές γήπεδο γκολφ, όπου το χόρτο είναι λεπτό. Προς το τέλος του προγράμματος επιβίωσης, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το χόρτο είναι μακρύ και ο τραχύς είναι μεγαλύτερος, επειδή τα γήπεδα γκολφ δεν θέλουν να κόψουν το χόρτο πολύ νωρίς.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χορτοτάπητες και τη χλόη στο Φοίνιξ