Στοιχειωμένα μέρη στην Αριζόνα

Στοιχειωμένα ξενοδοχεία, σχολεία, εστιατόρια και πολλά άλλα

Πιστεύετε σε στοιχειωμένα σπίτια; Πιστεύετε ότι οι εμφανίσεις είναι πραγματικές και ότι τα φαντάσματα εξακολουθούν να κατοικούν σε σπίτια και σχολεία και ξενοδοχεία και στην έρημο; Εδώ είναι μερικές από τις πιο διάσημες ιστορίες των hauntings στην Αριζόνα. Εάν έχετε συναντήσει ποτέ ένα από αυτά τα φαντάσματα ή βιώσατε μια στοιχειωμένη θέση στην Αριζόνα, ενημερώστε με για αυτό!

Πολλές από αυτές τις στοιχειωμένες περιοχές της Αριζόνα δεν μπορούν να επισκεφθούν, δεδομένου ότι βρίσκονται σε ιδιωτική ιδιοκτησία.

Ελέγξτε πρώτα, πριν προσπαθήσετε να δείτε τυχόν φανταστικές εκδηλώσεις από μόνος σας.

Arizona Haunted Τοποθεσίες: Greater Phoenix

Από το Θέατρο Φοίνιξ
Γνωρίζατε ότι το Θέατρο Φοίνιξ έχει φιλοξενήσει πέντε πολύ διαφορετικά φαντάσματα; Γνωρίστε τα φαντάσματα του θεάτρου Phoenix:

Ο κ. Electrics: Το πρώτο φάντασμα είναι ένας γέρος. Μπορεί να δει μερικές φορές να κάθεται πάνω στις "μύγες", τους σωλήνες που συγκρατούν τα όργανα φωτισμού. Αργά τη νύχτα ο κ. Electrics θέλει να εμφανιστεί για να βοηθήσει τους τεχνικούς.

Tiny Dancer: Το δεύτερο φάντασμα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της σειράς A Chorus Line του 2005. Είναι λεπτή μικρή μπαλαρίνα. Ήταν δει να χορεύει γύρω από τη σκηνή από τους χορευτές χορού.

Light Board Lenny: Το τρίτο φάντασμα είναι λίγο πιο άτακτος. Ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στο περίπτερο φωτισμού. Στο παρελθόν, όταν ένας χειριστής φωτός ή επιτόπου εγκατέλειψε το περίπτερο, θα τους κλείσει.

Prop Master: Παρόμοια, ο αριθμός των φαντασμάτων τέσσερις έμοιαζε να κουδουνίζει γύρω από το δωμάτιο prop locking ανθρώπους τόσο έξω όσο και μέσα.

Freddy: Το τελευταίο από τα φαντάσματα του θεάτρου είναι λίγο πιο έντονο πνεύμα. Ήταν ένας ηθοποιός που απολύθηκε από μια παραγωγή και σκοτώθηκε σε ένα ατύχημα με ποδήλατο όταν ταξίδευε στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Εξακολουθεί να στοιχειώνει τα δωμάτια του θεάτρου στον επάνω όροφο, κάνοντας θόρυβο και θύρες.

- - - - - -

Από το The Hermosa Inn

Στο Σκότσντεϊλ , στο The Hermosa Inn , ο αρχικός ιδιοκτήτης Alonzo "Lon" Megargee ήταν ένα πραγματικό πρόσωπο (ονόμασαν το εστιατόριο μετά από αυτόν) και τώρα είναι απλώς ένα φιλικό φάντασμα. Οι ιστορίες φαντασμάτων που έχουν αναφερθεί σε ολόκληρο τον ξενώνα περιλαμβάνουν τα εξής:

Κλείνοντας την πόρτα
Προφανώς Lon αρέσει στις πόρτες κλειστές. Μια κοπέλα εγκατέλειψε στην πραγματικότητα μετά από να κλείσει τις πόρτες τις δικές της πολλές φορές, ενώ καθαριζόταν τα casitas.

Ένα μπουμπούκι στο κεφάλι
Ένας επισκέπτης ήρθε στο εστιατόριο για να δείξει στους φίλους του μερικά από τα πρωτότυπα έργα τέχνης του Lon Megargee που κρέμονται στο Last Drop (το τμήμα του Hermosa Inn που ήταν το αρχικό στούντιο και κατοικία του Lon). Ο οικοδεσπότης τους έδειξε το δρόμο, περπάτησε στο άλλο δωμάτιο, είχε γερά τα χέρια του και όταν επέστρεψε στους καλεσμένους (ακόμα και με τα δύο χέρια γεμάτα) η γυναίκα κοιτούσε ψηλά στον αέρα. Ο οικοδεσπότης μας ρώτησε τι έβλεπε ή αν η στέγη διαρρέει από την βροχερή μέρα και εκείνη είπε: «Όχι, απλώς με μπήκατε στο κεφάλι». Τη διαβεβαίωσε ότι δεν το έκανε, καθώς τα χέρια του ήταν γεμάτα.

Cowboy στον καθρέφτη
Ακόμα μια κοπέλα σταμάτησε τη δουλειά της στο The Hermosa Inn. αυτή τη φορά λόγω της αντανάκλασης ενός καουμπόη που εμφανίστηκε στον καθρέφτη πίσω της. Όταν γύρισε, κανείς δεν ήταν εκεί.

Κυρία σε ροζ
Πολλοί επισκέπτες έχουν ρωτήσει "Ποια είναι αυτή η κυρία στο ροζ φόρεμα που περπατάει πάνω από τη γέφυρα δίπλα στην πισίνα;" Ενώ δεν γνωρίζουμε ποιος θα μπορούσε να είναι, μια κυρία σε ένα ροζ φόρεμα ροζ μήκους δαπέδου (κάτι που δεν είναι αυτής της χρονικής περιόδου ) εμφανίζεται στους επισκέπτες αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί καθώς περπατάει πάνω από τη γέφυρα.

Lon το έκανε
Πολλές φορές τα κηροπήγια κάπως θα πέσουν έξω από τους κηροπήγια τους και άλλα αντικείμενα φαίνεται να κινούνται από μόνα τους ή να είναι άστοχες. Οι διακοσμήσεις στο περίπτερο υποδοχής έχουν «σπρωχτεί» μακριά και ένας οικοδεσπότης μιλούσε με έναν επισκέπτη στο μπαρ όταν ένα μπουκάλι τεκίλα πέταξε από το ράφι και έσπασε πολλά ποτήρια. Το προσωπικό θα αστείο συχνά "Ω, Lon πρέπει να έχει κάνει αυτό!"

Παιδιά στο Play
Ένα από τα πλυντήρια πιάτων του εστιατορίου αρνείται να εργάζεται μόνος του τη νύχτα επειδή έχει δει μικρά παιδιά να παίζουν έξω στο χώρο στάθμευσης κατά την αναχώρησή τους το 1 ή 2 το πρωί, εκτός από την εμφάνιση της Pink Lady που αναφέρθηκε παραπάνω.

Ποτά στο κελάρι
Όταν οι εργαζόμενοι πραγματοποιούσαν την κατασκευή στο υπόγειο κελάρι του LON, είχαν αφήσει διάφορα εργαλεία σε αταξία και πήγαιναν επάνω για να πάρουν κάτι. Όταν επέστρεψαν, όλα τα εργαλεία τους ήταν τακτοποιημένα σε μια σειρά.

Ο νυχτοφύλακας
Ένας δημοσιογράφος που επισκέφθηκε από τη Γερμανία ρώτησε για το νυχτοφύλακας που έχουμε στο ακίνητο κατά τον έλεγχο. Είδε αυτό το "φύλακα" δύο φορές. μόλις κλείσει τις πόρτες του δωματίου 107 και μία φορά δίπλα στην πισίνα. Δεν υπάρχει όμως νυχτοφύλακας που απασχολείται στο The Hermosa Inn και κανείς δεν μένει στο δωμάτιο 107 κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Μερικές φορές, κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου , το The Hermosa Inn θα προσφέρει ειδικά πακέτα που περιλαμβάνουν εκδρομές Ghost.

- - - - - -

Από τα στοιχειωμένα μέρη
Το Hotel San Carlos, στο κέντρο του Φοίνιξ, αναφέρεται σε πολλές πηγές ως στοιχειωμένο κτίριο. Οι ήχοι των παιδικών φωνών και των χτυπητών θυρών αναφέρονται σε δύο αγόρια που σκοτώθηκαν εκεί όταν ήταν σχολείο και η γυναίκα που αυτοκτόνησε χρόνια αργότερα όταν ήταν ήδη ξενοδοχείο.

- - - - - -

Από Haunted Hotspots AZ
Στο Chandler θα ακούσετε ιστορίες του Γυμνασίου Chandler , όπου, στη βόρεια πτέρυγα του παλαιότερου κτιρίου, παρατηρούνται ακόμη φώτα και φωνές.

Στο Glendale υπάρχει ένα Pizza Hut όπου οι βρύσες ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται από μόνοι τους και στο Deer Valley High School ένα πνεύμα που ονομάζεται Dewy ζει στο Αμφιθέατρο.

Στο Mesa , υπάρχει μια γυναίκα που περπατάει ακόμα γύρω από το πάρκο όπου ήταν δολοφόνος και υπήρξαν παρατηρήσεις εμφανίσεων και φωνές που ακούστηκαν στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας του Ουίλιαμς .

Στο Κεντρικό Φοίνιξ , ένα μικρό κορίτσι σκοτώθηκε από ένα χτύπημα και τρέχει οδηγός, και δεν ξεκουράζει. Έχει ειπωθεί ότι έχει εντοπιστεί διασχίζοντας το δρόμο σε διάφορα μέρη του κέντρου και του κεντρικού Φοίνιξ.

Στη 51η Λεωφόρο και στην Ινδική σχολική οδό , υπάρχει ένα δυστυχισμένο θηλυκό φάντασμα που φωνάζει σαν να χτυπιέται από τα αυτοκίνητα.



Στο Γυμνάσιο Saguaro του Scottsdale ένα κορίτσι εξακολουθεί να στοιχειώνει το μπάνιο όπου, πριν ήταν γυμνάσιο, κρεμάστηκε για εξάσκηση μαγείας.

Στο Tempe στο Oyster House του Casey Moore φαίνεται ότι είναι μια γυναίκα στην αίθουσα δεξιώσεων που δεν έκανε κράτηση.

- - - - - -

Arizona Haunted Θέσεις: Νότια / Δυτική Αριζόνα

Από το DesertUSA
Στο θέατρο Birdcage στο Tombstone, στην Αριζόνα , πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει τραγούδι και μιλάμε στο μπαλκόνι και έναν άνθρωπο που περπατά κατά μήκος της σκηνής. Μπορείτε επίσης να μάθετε για τα φαντάσματα και τα hauntings στο The Antique Shop του Aztec House , το Saloon Big Nose Kate, όπου περιπλανούνται τα καλοκαίρια, το εστιατόριο του Nellie Cashman, όπου τα αντικείμενα κινούνται μόνοι τους, το κτίριο Wells Fargo Bank , το Shieffelin Hall όπου η συνάντηση του δημαρχείου έχει περισσότερους παρευρισκόμενους απ 'ό, τι υποτίθεται ότι, και το νεκροταφείο Boot Hill , όπου μερικοί λαοί δεν θα πεθάνουν τελείως.

- - - - - -

Από το Dark Haunts της Αριζόνα
Στην Παταγονία , στη νότια Αριζόνα, η αγορά της Παταγονίας έχει ένα άγνωστο φάντασμα που μετακινεί τα πράγματα γύρω, κάνει θορύβους και παίζει με τρυπητά παιχνίδια τη νύχτα.

Υπάρχουν πολλές στοιχειωμένες τοποθεσίες στο Tucson της Αριζόνα . Υπάρχει ένας νεκρός κύριος που εξακολουθεί να επισκέπτεται το Δημοτικό Σχολείο Bloom , το Centennial Hall κατοικείται από ένα καλό φάντασμα και ένα κακό φάντασμα και στο Δίγλιτο Δίγλωσσο Σχολείο οι άνθρωποι έχουν αγγιχτεί από το φάντασμα που κατοικεί εκεί, οι πόρτες ανοίγουν και κλείνουν οι ίδιοι και οι στρόφιγγες γυρίζουν ανοιχτό και κλειστό. Στο Radisson Hotel ένα κορίτσι αιχμαλωτίζει για βοήθεια κοντά στις αίθουσες χορού. Στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα , μια γυναίκα τρέχει να ξεφύγει από τον επιτιθέμενο της.

Στο Yuma , στην εδαφική φυλακή, τα οινοπνευματώδη πιάζουν τους επισκέπτες στο μουσείο και παίζουν με την αλλαγή στο κατάστημα.

Στην Nogales, η Επισκοπική Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα λέγεται ότι χτίστηκε σε ινδική ταφή και επιστρέφουν για να παρακολουθήσουν τις υπηρεσίες τους.

- - - - - -

Arizona Haunted Θέσεις: Κεντρική / Βόρεια Αριζόνα

Από τα στοιχειωμένα μέρη
Στο Montezuma Castle , το Montezuma's Well , και το Tuzigoot οι Ινδιάνοι Sinagua λέγεται ότι επανεμφανίζονται από καιρό σε καιρό.

Από το PSI του Leftfield
Στην Flagstaff στο ξενοδοχείο Monte Vista υπάρχουν τρία φαντάσματα που ρυθμίζουν τους διάδρομους και χτυπούν τις πόρτες.

Στο Κοινοτικό Κέντρο Jerome στο Jerome , το AZ πνεύμα μιας πόρνης περιπλανιέται ακόμα.

Από το Allstays Ghost Hotel Guide
Στο Prescott , δείτε αν μπορείτε να πάρετε μια κράτηση για το δωμάτιο 16 στο Hotel Vendome , όπου μια γυναίκα και η γάτα της εξακολουθούν να στοιχειώνουν τον τόπο.