Το οινοποιείο Coppola

Healdsburg, Καλιφόρνια

Το οινοποιείο Francis Ford Coppola είναι μοναδικό μεταξύ των οινοποιείων της Καλιφόρνιας στην προσέγγισή του στην εμπειρία του επισκέπτη. Μπορείτε να πάρετε την πρώτη ένδειξη από την ιστοσελίδα, όπου θα δείτε εικόνες μιας πισίνας, ένα ημερολόγιο επιδόσεων και έναν οδηγό για το Winery Park.

Μην πάρετε τη λάθος ιδέα από όλα αυτά - η λέξη "οινοποιείο" είναι μέρος του ονόματος του τόπου, και παράγουν μερικά πολύ ποτά κρασιά, από το προσιτό Rosso και το Bianco στον κορυφαίο Archimedes.

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον γευσιγνωσίας ή να τα απολαύσετε με ένα γεύμα, αλλά αυτό είναι μόνο ένα μέρος αυτού που μπορείτε να κάνετε στον τόπο που διαμορφώνει αυτό που το περιοδικό Sunset καλεί μια νέα πολιτιστική τάση.

Μετά την αγορά του πρώην κτηνοτροφείου Chateau Souverain το 2006, η Coppola έλαβε έμπνευση από τους Κήπους Tivoli της Κοπεγχάγης και άλλους κλασσικούς χώρους διασκέδασης για να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό. Όχι μόνο είναι ένα νέο σπίτι για την οινοπαραγωγική επιχείρηση του, αλλά είναι επίσης ένας χώρος για να απολαύσει όλη η οικογένεια.

Φτάνοντας σε μια μεγάλη σκάλα από το χώρο στάθμευσης, το κέντρο επισκεπτών καταλαμβάνει ένα διώροφο κτήριο που στεγάζει την αίθουσα γευσιγνωσίας και το Rustic, ένα εστιατόριο με πανέμορφη αυλή με θέα στους κοντινούς αμπελώνες και σερβίροντας καλό φαγητό. Υπάρχει ένα παραδοσιακό μπαρ για γευσιγνωσία κρασιού και προσφέρουν εκδρομές. Σε επιλεγμένες ημερομηνίες, η εκδήλωση Tasting in the Dark προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη γεύση του κρασιού δοκιμάζοντας το σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.

Αυτός ο τόπος θα ήταν αρκετά διασκεδαστικός εάν ήταν όλα, αλλά είναι μόνο ένας εκκινητής.

Αν κοιτάξετε δεξιά όταν φτάσετε, ίσως να νομίζετε ότι αυτό δεν είναι καθόλου οινοποιείο. Προς έκπληξη πολλών επισκεπτών, η πισίνα των 3.600 τετραγωνικών ποδιών είναι ανοιχτή στο κοινό. Είναι περιτριγυρισμένο από ξαπλώστρες με ομπρέλες που σκιάζονται σε σκηνικό αποδυτηρίων ευρωπαϊκού στιλ που μοιάζουν σαν να έπεσαν ακριβώς έξω από τη Ριβιέρα.

Είναι έτοιμο για μια χαλαρωτική μέρα οικογενειακής διασκέδασης, που τροφοδοτείται από φαγητό από το Cafe της πισίνας που σερβίρεται κατευθείαν στο καρεκλάκι σας ή μια ανάπαυλα για όλους τους ενήλικες γυρισμένη με ένα ποτήρι ή δύο από τα κρασιά της Coppola.

Κατά την επίσκεψή μας, σημειώσαμε μερικές λέξεις που περιγράφουν την εμπειρία. Αντί να γράψουμε μια μακροχρόνια, ανατρεπτική αφήγηση που προσπαθεί να τα χρησιμοποιήσει όλα, απλά θα τα μοιραζόμαστε μαζί σας: "big ol pool pool", "resort", "κρουαζιερόπλοιο", "καπέλα άχυρο", "mellow" "ΜΟΥΣΙΚΗ." Μέχρι το τέλος του απογεύματος, ήμασταν τόσο χαλαροί που αισθανόμασταν ότι ήμασταν σε διακοπές μιας εβδομάδας.

Εάν είστε ταινίες αγάπης ή είστε φίλος των ταινιών Coppola, χρησιμοποιεί επίσης το οινοποιείο για να μοιραστεί τα αναμνηστικά του. Μεταξύ των αντικειμένων που εμφανίζονται είναι ένα αυτοκίνητο Tucker, το γραφείο του Don Corleone από το The Godfather , τα 5 Βραβεία Όσκαρ Coppola και μια σειρά από άλλα ενδιαφέροντα μηνύματα από μερικές μεγάλες ταινίες. Αντί να είναι στριμωγμένοι σε μια περιοχή σαν ένα βουλωμένο μουσείο, τοποθετούνται περισσότερο σαν να ήταν στο σπίτι ενός ατόμου, σε περιπτώσεις που βρίσκονται σε όλο το κέντρο επισκεπτών. Κοιτάξτε - και μην ξεχάσετε να πάτε και στον επάνω όροφο.

Τι είναι καταπληκτικό στο οινοποιείο Francis Ford Coppola

Τα κρασιά τους είναι καλά, πόσιμα, υπέροχα με φαγητό και εξαιρετική αξία για τα χρήματα, αλλά ο τόπος αυτός δεν επικεντρώνεται στη νίκη των βραβείων ή των κερδών.

Αυτό δεν αφήνει κάποιους κριτικούς να λένε ότι τα κρασιά του Coppola είναι τόσο καλές όσο οι ταινίες του, αλλά σκεφτείτε ότι είναι ένα μέρος για να απολαύσετε τον εαυτό σας και να έχετε καλό φαγητό και κρασί, την τέλεια ημέρα.

Λατρεύω την αίσθηση της διασκέδασης στο οινοποιείο Francis Ford Coppola. Μοναδικό από τα οινοποιεία της Καλιφόρνιας, είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα φαγητό, γευσιγνωσία και απομάκρυνση από την καθημερινή ζωή. Ακόμα κι αν δεν νιώσετε υγρό, ένα απόγευμα που ξαπλώνει γύρω από την πισίνα είναι χαλαρωτικό και εάν έχετε μια οικογένεια, έχει αρκετά πράγματα να κάνει για να δημιουργήσει μια ευχάριστη μέρα για όλους.

Αν νομίζετε ότι η γευσιγνωσία είναι μια σοβαρή αναζήτηση που θα πρέπει να γίνει με ήχους και χρησιμοποιώντας κωδικοποιημένη γλώσσα, μπορείτε να βρείτε την περιστασιακή ατμόσφαιρα στο Coppola λίγο off-putting.

Εάν είστε σαν πολλοί από εμάς τους υπόλοιπους και θέλετε να έχετε μια διασκεδαστική μέρα που περιλαμβάνει καλό φαγητό και κρασί.

Εάν απολαμβάνετε ένα καλό ποτήρι κρασί, αλλά συνήθως δεν σκέφτεστε να επισκεφθείτε ένα οινοποιείο. Και ειδικά αν έχετε παιδιά μαζί σας, το οινοποιείο Francis Ford Coppola θα μπορούσε να είναι το μόνο μέρος για εσάς.

Τι άλλοι σκέφτονται για το οινοποιείο Coppola

Οι online κριτικοί έχουν διαφορετικές απόψεις για το οινοποιείο Coppola. Εκείνοι που το βαθμολογούν περισσότερο μιλούν για το πόσο όμορφο είναι και συχνά αναφέρουν τα αναμνηστικά ταινιών. Λαμβάνεται χαμηλότερη βαθμολογία από άτομα που αναζητούν μια παραδοσιακή εμπειρία γευσιγνωσίας. Παίρνει 4 αστέρια από τα 5 στο Yelp, το οποίο περιλαμβάνει τους επισκέπτες που πήγαν μόνο στο εστιατόριο.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε

Τα περάσματα της πισίνας είναι περιορισμένα και τα βρήκαμε να πωλούνται λίγο πριν το μεσημέρι σε μια ηλιόλουστη Κυριακή του Ιουλίου. Το καλύτερο στοίχημά σας για να αποφύγετε απογοήτευση είναι να φτάσετε νωρίτερα εκεί. Ελέγξτε τις τρέχουσες ώρες τους. Αν τα βρείτε γεμάτα, μπορείτε να πάρετε μια λίστα αναμονής, αλλά δεν θα υπολογίζαμε σε κανέναν να εγκαταλείψει αυτόν τον τόπο αρκετά νωρίς για να μπείτε μέσα. Μπορείτε επίσης να εξασφαλίσετε την πρόσβαση στην πισίνα διατηρώντας μια καμπίνα. Είναι ένα ιδιωτικό μέρος για να αλλάξετε, ντους και να αποθηκεύσετε τα πράγματα σας. Οι ναυαγοσώστες είναι σε υπηρεσία και το τέλος πρόσβασης στην πισίνα περιλαμβάνει τη χρήση πετσέτας υπερβολικής μεγέθους για την ημέρα.

Το Coppola Winery δεν μπορεί να προσκαλέσει τα κατοικίδια ζώα μέσα στις πύλες του οινοποιείου, συμπεριλαμβανομένου του χώρου της πισίνας, εξαίρεση για τα ζώα συντήρησης. Ο χώρος στάθμευσης δεν είναι σκιασμένος και δεν υπάρχει χώρος για να αφήσει ένα κατοικίδιο ζώο. Θα είναι καλύτερα να φύγετε από το Fido στο σπίτι.

Να φτάσετε στο οινοποιείο Francis Ford Coppola

300 μέσω του Αρχιμήδη
Healdsburg CA
Ιστοσελίδα του Οινοποιείου Francis Ford Coppola

Το να φτάσετε στο οινοποιείο Francis Ford Coppola είναι εύκολο. Από το US Hwy 101, πάρτε την έξοδο 509 προς την Independence Lane. Το οινοποιείο είναι εύκολο να το δείτε και δυτικά της εθνικής οδού.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν περιήγηση για να αναθεωρήσει το οινοποιείο Francis Ford Coppola. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.