Η παραλία Fort Myers και το νησί Sanibel

Όταν ο αδελφός μου, ο DC Stultz, μου είπε ότι επρόκειτο να πάρει ένα σύντομο ταξίδι R & R στη νοτιοδυτική Φλώριδα, τον ζήτησα να τραβήξει μερικές φωτογραφίες και να καταθέσει μια έκθεση ταξιδιού για μένα. Έκανε εξαιρετική δουλειά! Εδώ είναι οι προσπάθειές του.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πού πηγαίνουν οι άνθρωποι στη Φλόριντα στις διακοπές τους; Λοιπόν, μερικά κεφάλια επάνω βόρεια για να επισκεφθείτε την οικογένεια και κάποια κεφάλια προς τα βουνά - Βόρεια Καρολίνα είναι ένα από τα αγαπημένα. Κυρίως, όμως, κατευθυνόμαστε σε κάποιο άλλο μέρος της Φλόριντα.

Υπάρχει πάντα κάποιο νέο μέρος ή παλιό αγαπημένο μέρος για να επισκεφτείτε.

Γι 'αυτό και η γυναίκα μου και εγώ φορτώσαμε το φορτηγό και κατευθυνθήκαμε στο Ft. Παραλία Myers και νησί Sanibel. Ζούμε μόλις πέντε μίλια από την όμορφη παραλία Clearwater, αλλά αποφασίσαμε ότι έπρεπε να ξεφύγουμε σε κάποιο μέρος λιγότερο οικείο.

Ft. Το Myers βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της Φλόριντα. Ήταν μια εύκολη διαδρομή στο I-275 μέσω της καρδιάς της Αγίας Πετρούπολης, πάνω από τη διάσημη γέφυρα Skyway Skyway και μετά από το I-75 έως το Ft. Myers. Το ταξίδι 130 μιλίων πήρε μόνο μερικές ώρες και μισή ώρα σε κάθε άκρο για να φτάσει στο διαμέρισμα και να φτάσει στην παραλία μόλις φτάσαμε εκεί.

Λόγω αβεβαιότητας με τα χρονοδιαγράμματα εργασίας, δεν μπορούσαμε να κάνουμε σχέδια εκ των προτέρων. Επομένως, έπρεπε να αγωνιστούμε για να κάνουμε κρατήσεις το βράδυ πριν την αναχώρησή μας. Χάρη σε μερικούς συνδέσμους στην τοποθεσία Φλόριντα για επισκέπτες της Dawn, καταφέραμε να βρούμε, να επιλέξουμε και να πάρουμε κρατήσεις στο Pink Shell Beach Resort στη βόρεια άκρη του Ft.

Myers Beach, περίπου 3/4 μίλια από τη γέφυρα και το κέντρο της πόλης.

Είχαμε ένα ωραίο δωμάτιο σε ξενοδοχείο, με δύο queen size κρεβάτια, μια μικρή κουζίνα με φούρνο με δύο καυστήρες, φούρνο μικροκυμάτων, μικρό ψυγείο και αρκετά πιάτα, γυαλιά και ασημικά για τέσσερα. Ήμασταν στον τέταρτο όροφο (είναι ένα πενταόροφο κτίριο) και είχε ένα μπαλκόνι με θέα στον Κόλπο του Μεξικού και το νησί Sanibel.

Το Pink Shell είναι μια μεγάλη εγκατάσταση με πολλούς διαφορετικούς τύπους καταλυμάτων - έχουν επίσης βίλες, σουίτες και εξοχικές κατοικίες για να ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς και το μέγεθος της οικογένειας. Υπάρχουν τρεις πισίνες και όλες οι εγκαταστάσεις βρίσκονται ακριβώς πάνω στην παραλία. Υπάρχουν δύο εστιατόρια και τα σκάφη μπορούν να ενοικιαστούν για ψάρεμα ή κρουαζιέρες.

Εκφορτώσαμε το φορτηγό και πήγαμε πίσω για να εξερευνήσουμε τη νέα μας περιοχή. Τα στομάχια μας ήξεραν ότι είχαμε ξεπεράσει το μεσημεριανό γεύμα, οπότε ήταν ψηλά στην ατζέντα μας. Ένα μίλι νότια από το κέντρο της πόλης, βρήκαμε το Squiggy's, ένα παλιό concept diner concept με μερικά υπέροχα αυτοκίνητα 50s μπροστά. Τα χάμπουργκερ ήταν καλά.

Σημειώσαμε ότι το Post Office βρισκόταν πίσω του και υπέβαλε αυτές τις πληροφορίες για μελλοντική χρήση στις ταχυδρομικές κάρτες.

Κάνοντας λίγο πιο κάτω από το δρόμο, βρήκαμε δύο πάρκα RV. Το Red Coconut RV Resort διαθέτει θέσεις στάθμευσης για RVs και στις δύο πλευρές του δρόμου. Είναι ασυνήθιστο να βρείτε μια πλάκα σκυροδέματος RV ακριβώς πάνω στην παραλία. Ακριβώς απέναντι από την παραλία τα RVs στα καταστήματα Gulfview ήταν ένα πραγματικό γαλλικό αρτοποιείο (αυτό είναι και το όνομά του!). Θα έπρεπε να κάνω ένα πρωινό για κρουασάν κάθε πρωί που ήμασταν εκεί. Νόστιμο. Πάρτε επίσης μια μπαγκέτα - στη συνέχεια, σταματήστε σε ένα κατάστημα τροφίμων για λίγο τυρί και θα έχετε ένα υπέροχο σνακ τα μεσάνυχτα.

Downtown Ft. Η παραλία του Myers είναι μικρή. Περίπου έξι τετράγωνα τετράγωνα τουριστικών καταστημάτων και εστιατορίων. Υπάρχει ένα παραλιακό δημοτικό πάρκινγκ ακριβώς βόρεια από όπου μπορείτε να τροφοδοτήσετε τα μέτρα στάθμευσης σε ποσοστό ενός τετάρτου για κάθε 20 λεπτά. Υπάρχουν επίσης μερικοί ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης που χρεώνουν $ 5 για όλη την ημέρα στάθμευσης.

Αν θέλετε να αφήσετε το αυτοκίνητο στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου, υπάρχει ένα φωτεινό κόκκινο τρόλεϊ που τρέχει συχνά και το τιμολόγιο είναι μόνο το ένα τέταρτο. Μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατα, μοτοποδήλατα και μοτοσυκλέτες Harley σε διάφορα μέρη της πόλης. Το αγαπημένο μας ήταν το διθέσιο μοτοποδήλατο με φούσκα. Δεν το ενοχλήσαμε, αλλά, ω, φαινόταν σαν διασκέδαση. Και, αυτό που είδαμε στο δρόμο ήταν εύκολο να συμβαδίσει με την κίνηση στην παραλία.

Υπάρχει μια μεγάλη προβλήτα αλιείας. Η πρόσβαση είναι δωρεάν και δεν χρειάζεστε την άδεια αλιείας αλατιού της Φλόριντα για να αλιεύετε από αυτήν.

Οι καλλιτέχνες του δρόμου μπορούν να βρεθούν στην περιοχή μετά τον ήλιο κάτω.

Πήγαμε στο νησί Sanibel την δεύτερη μέρα στην περιοχή. Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί είναι η έλλειψη πολυώροφων ξενοδοχείων και συγκυριαρχιών. Δεν επιτρέπονται. Το επόμενο πράγμα που παρατήρησα είναι ότι όταν οδηγείτε στον κεντρικό δρόμο του νησιού, δεν μπορείτε πραγματικά να δείτε τον κόλπο του Μεξικού ή τον κόλπο. Τα περισσότερα από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τίθενται διακριτικά εκτός δρόμου. Η οδήγηση στο δρόμο με την τουριστική ταχύτητα ήταν χαλαρωτική. Τα επικαθήμενα δέντρα μου θυμίζουν μερικούς από τους δρόμους στη χαμηλή χώρα γύρω από το Τσάρλεστον. Χωρίς φυτά, φυσικά.

Το JN "Ding" Darling Wildlife Refuge είναι απαραίτητη στάση στο νησί Sanibel. Υπάρχει δωρεάν κέντρο πληροφόρησης με λίγα εκθέματα. Υπάρχει ένας πεζόδρομος μήκους πέντε μιλίων που διασχίζει τα νησιά του μαγγρόβιου. Μπορείτε να οδηγήσετε το αυτοκίνητό σας ή να κάνετε ποδήλατο. Το κόστος είναι $ 5. Για να δείτε τα πιο άγρια ​​ζώα, προτείνω να πάτε νωρίς το πρωί ή αργά την ημέρα. Το μονοπάτι είναι ανοιχτό από τις 7:30 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Ο χρόνος μας ήταν εκτός λειτουργίας και δεν είδαμε πολλά πτηνά (ήταν εκτός αλίευσης). Εντούτοις, είδαμε έναν πραγματικό, ζωντανό αλιγάτορα 3 ποδιών! Τίποτα δεν είναι περισσότερο Φλόριντα από το να εντοπίζεις έναν αλλιγάτορα, να φτάνεις μέσα σε 8 πόδια από αυτό χωρίς περιφράξεις ανάμεσα σε εσένα και αυτό, και να ζεις για να το πεις.

Η διαδικτυακή μας αναζήτηση για καταλύματα είχε αποκαλύψει το West End - Paradise, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Darling Refuge. Δεν είχαν κενές θέσεις όταν ήμασταν έτοιμοι, αλλά επιλέξαμε να σταματήσουμε για να το δούμε και να πούμε γεια στον ιδιοκτήτη, Peter Wilkins, ο οποίος ήταν πολύ ωραίος και γρήγορος με τις απαντήσεις του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το θέρετρο δύο κτιρίων του είναι κτισμένο σε μια πολυτελής κατοικία 1000μ. Από την παραλία. Προσφέρουν δωρεάν ποδήλατα για να οδηγούν στην παραλία ή έχουν ένα μικρό ιδιωτικό χώρο στάθμευσης δίπλα στην παραλία για τους επισκέπτες τους. Με την ευγενική άδεια του Πέτρου, δοκιμάσαμε το τμήμα του από την παραλία Sanibel Island και το αγάπησα.

Δυστυχώς, δεν πήραμε για να μείνουμε πολύ, καθώς ένα από αυτά τα καλοκαιρινά βροχή μας έστειλε να ανακατεύουμε για το φορτηγό μετά από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην παραλία.

Ακόμα και στην απομακρυσμένη περιοχή του, βρήκαμε τα κοχύλια που πήραμε από τη στιγμή που φτάσαμε. Δυστυχώς, είναι τα πρώτα πουλιά που παίρνουν τα κοχύλια στο Sanibel και στον βόρειο γείτονά του Captiva.

Η βροχή αποδείχθηκε τυχαία για τη γυναίκα μου. Κατά την επιστροφή μας, βρήκαμε το εμπορικό κέντρο Periwinkle Place στο Sanibel. Είναι τόσο χαραγμένο στο περιβάλλον του, ότι από το δρόμο δεν θα συνειδητοποιούσες ποτέ ότι έχει πάνω από 40 καταστήματα. Οι πεζόδρομοι είναι καλυμμένοι, έτσι εμείς και πολλοί άλλοι απομακρύνσαμε ένα βροχερό απόγευμα κοιτάζοντας στα καταστήματα. Κρυμμένο (από το δρόμο, τουλάχιστον) ήταν το Sanibel Island Chowder Company όπου είχαμε ένα εξαιρετικό, αν αργά το μεσημεριανό γεύμα.

Δεν θα σας κουράσουμε περισσότερο με τον ήλιο και το διασκεδαστικό παιχνίδι παίζοντας. Περιττό να πούμε ότι απολαύσαμε τη διαμονή μας στη νοτιοδυτική ακτή της Φλόριντα. Σας συνιστούμε την περιοχή για έναν ωραίο, χαλαρό τύπο διακοπών.

Κατευθύνσεις:

I-75 Νότια στο Fort Myers. Η έξοδος 21 είναι η καλύτερη έξοδος από το I-75 για τις παραλίες. Η διαδρομή είναι καλά σημειωμένη με πινακίδες προς Ft. Την παραλία Myers, το Sanibel και το Captiva. Στο δρόμο, θα ταξιδέψετε στο Six Mile Cypress (διασχίζοντας τον αυτοκινητόδρομο 41), κάντε αριστερά στην εθνική οδό 869 (Summerlin) η οποία οδηγεί απευθείας στο περίπτερο διοδίων $ 3 πριν περάσετε τη γέφυρα στο νησί Sanibel.

Εάν ο προορισμός σας είναι Ft. Myers Beach, θα στρίψετε αριστερά στην εθνική οδό 865 (San Carlos). Είναι περίπου 15 μίλια από το διακρατικό Ft. Myers Beach, περίπου 17 μίλια από το Sanibel.