Κορυφαίοι προορισμοί Spa Resort του Mudder για ζευγάρια

Calistoga, Καλιφόρνια στην κομητεία Νάπα είναι γνωστή για τους αμπελώνες και τα οινοποιεία, χαλαρή γοητεία και ... λάσπη. Ζεστή, παχουλός, πλούσια σε ορυκτά λάσπη. Αρκετά από τα θέρετρα του σπα καλωσορίζουν τους επισκέπτες να μερικώς βυθίζονται στην οργανική ουσία που αποτελείται από ηφαιστειακή τέφρα, νερό πηγής, τύρφη και μια ποικιλία μεταλλευμάτων.

Θερμαινόμενη από τις θερμές πηγές της περιοχής, η λάσπη είναι συνήθως στην περιοχή των 100-104 μοιρών. Και δεν θα βυθιστείτε στο κατώτατο σημείο εάν κατεβείτε σε μια λάσπη γεμάτη μπανιέρα. η τύρφη θα σας βοηθήσει να παραμείνετε φουσκωμένοι. Αντίθετα με ό, τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς, τα λουτρά λάσπης μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε βγάζοντας βρωμιά και λάδι από το δέρμα (αρκεί να καπνίζετε αργότερα!). Οι πιστοί πιστώνουν επίσης για τη διευκόλυνση του πόνου στους αρθρώσεις και τους μύες.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενυδατωθεί καλά πριν μπείτε σε λουτρό λάσπης. Επίσης, έχουν μια χαρακτηριστική θειική μυρωδιά που δεν ανέχεται όλοι.