Ρωσικός οδηγός ποταμού ομοφυλόφιλου - Ρωσικός ποταμός 2016-2017 Γεγονότα

Φιλικό ρωσικό ποτάμι με λίγα λόγια:

Εκτός από το Παλμ Σπρινγκς, δεν υπάρχει κανένας οικισμός διακοπών στη Δυτική Ακτή με ισχυρότερη ομοφυλόφιλη και λεσβία μετά από τον ρωσικό ποταμό, μια πυκνό καταπράσινη κοιλάδα με σκιά ξυλογραφίας στη δυτική κομητεία Sonoma . Τούτου λεχθέντος, αυτή η χαλαρή, φιλόξενη και αποφασιστικά φανταστική περιοχή ταιριάζει πολύ με τον δικό της ντράμερ και αψηφά τα στερεότυπα.

Η κύρια κοινότητα της περιοχής είναι η Guerneville (πληθυσμός 4.500 κατοίκων), η οποία έχει κατακλυσμό από gay θέρετρα και μπαρ.

Αν και είναι μια ανεπιτήδευτη πόλη που είναι ακόμα ένα καταφύγιο hippie, το Guerneville έχει δει μια συρροή εστιατορίων και πανδοχείων hipper τα τελευταία χρόνια, εν μέρει επειδή είναι ένας όλο και πιο σημαντικός κόμβος στην ευημερούσα χώρα του κρασιού του Somoma. Προχωρώντας προς τα ανατολικά προς τον tony Healdsburg, θα βρείτε μερικά από τα κορυφαία οινοποιεία της Καλιφόρνιας, ειδικά κατά μήκος της καμπύλης και καταπράσινης West Side Road. Σε όλη την περιοχή, υπάρχουν εκπληκτικά τοπία και πολλές υπαίθριες εκτροπές.

Οι εποχές:

Ο ρωσικός ποταμός προσελκύει σαββατοκύριακα από το Σαν Φρανσίσκο και το Bay Area όλο το χρόνο, αλλά είναι ιδιαίτερα δημοφιλές - και προσελκύει περισσότερους επισκέπτες ΛΟΑΤ από πέρα ​​από τη Βόρεια Καλιφόρνια - τα Σαββατοκύριακα από τα τέλη της άνοιξης μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου. Μια οπισθοδρόμηση για τις χειμερινές επισκέψεις είναι ο συχνά έντονα βροχερός καιρός - ο Guerneville υπολογίζει κατά μέσο όρο 8 ίντσες βροχής τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο και 5 και πλέον ίντσες τον Νοέμβριο, και τον Μάρτιο, αλλά είναι αρκετά ξηρό το καλοκαίρι.

Μέσες κορυφές και χαμηλά επίπεδα στις Ιαν.

είναι 57 και 36 βαθμοί F · τον Ιούλιο, τα ψηλά επίπεδα κατά μέσο όρο 84 βαθμούς F, με χαμηλά δροσερά και τραγανή 49 βαθμούς F. Αν είναι ηλιόλουστη πεζοπορία και ο καιρός που ψάχνετε, έρχεστε το καλοκαίρι - είναι ήπιο όλο το χρόνο.

Η τοποθεσία:

Η ρωσική κοιλάδα του ποταμού εκτείνεται κατά μήκος ενός ελικοειδούς ποταμού από το Healdsburg προς την ακτή , όπου ο ίδιος ο ποταμός έρχεται στον Ειρηνικό δίπλα στη μικρή αλλά γραφική πόλη Jenner.

Βρίσκεται στο δυτικό μισό του νομού Sonoma. Και όπως είναι μακριά από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Βόρειας Καλιφόρνιας, είναι ακόμα αρκετά εύκολη από το Σαν Φρανσίσκο, το Σακραμέντο, τη Νάπα και ούτω καθεξής.

Από το US 101 ή το Hwy. 1, και οι δύο από τις οποίες οδηγούν βόρεια από το Σαν Φρανσίσκο (US 101 είναι ένας μεγάλος αυτοκινητόδρομος που είναι μακράν ο ταχύτερος από τους δύο δρόμους), μπορείτε να φτάσετε στο ρωσικό ποτάμι μέσω Hwy. 116, η οποία συνδέει τους δύο δρόμους στις κύριες πόλεις της περιοχής, το Guerneville και το Monte Rio.

Οδηγοί Αποστάσεις:

Οι διαδρομές με το Guerneville από μεγάλες πόλεις και σημεία ενδιαφέροντος είναι:

Πως θα φτάσετε στο ρωσικό ποτάμι:

Δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες μεταφοράς στο ρωσικό ποτάμι - το καλύτερο σας στοίχημα είναι απλά να οδηγήσετε, όπως κάνουν οι περισσότεροι από το Σαν Φρανσίσκο (δείτε τον οδηγό Gay στο Σαν Φρανσίσκο για πληροφορίες σχετικά με τα αεροδρόμια στην περιοχή Bay).

Μόλις 20 μίλια ανατολικά του Guerneville, ωστόσο, υπάρχει εμπορική αεροπορική υπηρεσία στο Charles M. Schulz Sonoma County Airport για την Horizon Airlines, μέρος της Alaska Air.

Άμεσες πτήσεις με μη απευθείας στάση στη Σάντα Ρόζα προέρχονται από το Λος Άντζελες, το Πόρτλαντ, το Σαν Ντιέγκο και το Σιάτλ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εύκολο να πετάξετε στη Σάντα Ρόζα με μια μόνο σύνδεση από τη Βόρεια Αμερική και ακόμη και από πολλές διεθνείς πόλεις.

Ρωσικός ποταμός και Guerneville 2016-2017 Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στον ρωσικό ποταμό :

Η γευσιγνωσία του κρασιού είναι ίσως η μεγαλύτερη κλήρωση στον ρωσικό ποταμό - υπάρχουν περισσότερα από 100 οινοποιεία σε αυτά τα μέρη, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις πιο διάσημες στη χώρα. Και οι περισσότεροι είναι ανοιχτοί για γευσιγνωσίες - ελέγξτε τους ρωσικούς αμπελώνες Winegrowers για μια λίστα των οινοποιείων.

Το άλλο μεγάλο χόμπι εδώ είναι απλά να απολαύσετε τη φύση, είτε σε ένα κανό ή καγιάκ ταξίδι, ή σε μια πεζοπορία μέσα από την ογκώδη (με πάνω από 300 πόδια ψηλά) ξυλώδεις ελαιώνες της Armstrong Redwoods κρατική αποθήκη. Ο ρωσικός ποταμός είναι επίσης μια δημοφιλής περιοχή τόσο για σκηνή όσο και για κάμπινγκ RV

Ρώσικος ποταμός και Guerneville Πόροι:

Δεν υπάρχει έλλειψη καλά ερευνημένων, ειδικών για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιωτικών πληροφοριών σχετικά με το ρωσικό ποτάμι, ξεκινώντας από τον εξαιρετικό ιστότοπο GayRussianRiver.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Sonoma County γενικότερα, ελέγξτε τη διαδικτυακή κοινότητα Gay Sonoma County, καθώς και τη σελίδα GLBT του Γραφείου Τουρισμού του Sonoma County. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό ομοφυλόφιλων της Sonoma Wine Country.

Οίνος-Τουρισμός στο ρωσικό ποτάμι:

Με πολλές συμμαχίες και αμπελουργούς στο Sonoma County, είναι εύκολο να βρείτε ταξιδιωτικούς χάρτες και φυλλάδια που αναδεικνύουν αμπελώνες περιοχής και αίθουσες γευσιγνωσίας, τόσο online όσο και σε χαρτί. Εάν βρίσκεστε κοντά στο Guerneville, συμβουλευτείτε τις παρακάτω τοποθεσίες Ρωσική ποτάμια οίνου κρασιού και ρωσική Winegrowers River Valley. Επίσης, σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα πολλά θαυμάσια οινοποιεία της κοιλάδας του Αλεξάνδρου και της κοιλάδας Dry Creek.

Σε γενικές γραμμές σε όλη την κομητεία, αξίζει να ελέγξετε τις ιστοσελίδες της Επιτροπής Sonoma County Winegrape, της Sonoma County Vintners και της σελίδας των οινοποιείων του Γραφείου Τουρισμού του Sonoma County. Οπλισμένοι με αυτούς τους πόρους, δεν είναι δύσκολο να κερδίσει καλό κρασί.

Γνωριμία με τη φανταστική σκηνή του ρωσικού ποταμού:

Οι ιδιόμορφες κοινότητες Guerneville και Monte Rio, οι οποίες με ορισμένους τρόπους εξακολουθούν να φαίνονται πολύ όπως έκαναν πριν από τρεις δεκαετίες, αποτελούν την περιοχή του ρουσικού ποταμού GLBT. Από τα τέλη της δεκαετίας του '70, όταν δύο γκέι άντρες άνοιξαν κρεβάτι-πρωινό εδώ, η δημοτικότητα της περιοχής έχει αυξηθεί. Οι ιδιοκτήτες του Bay Area ήταν πάντα οι κύριοι επισκέπτες, πολλοί από τους οποίους ενοικιάζουν ή αγοράζουν καλοκαιρινά σπίτια εδώ. Αυτές είναι μικρές πόλεις, με το Guerneville πολύ μεγαλύτερο από το Μόντε Ρίο και είναι το σπίτι της πλειοψηφίας των εκλεκτικών, ολοένα και πιο ισχίων καταστημάτων, καφέ, μπαρ και πανδοχείων του ρωσικού ποταμού.

Εκτός από μια χούφτα των οινοποιείων, δεν υπάρχουν πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα εδώ. Υπάρχει όμως πολλά να κάνουμε. Οι άνθρωποι έρχονται κυρίως για να ξεφύγουν από τις αστικές πιέσεις και να επωφεληθούν από τις μυριάδες υπαίθριες προσφορές της περιοχής - από το κολύμπι έως το κανό σε πεζοπορία. Υπάρχουν παραλίες κατά μήκος του ποταμού και καταρράκτες στα περισσότερα θέρετρα, αλλά αυτό δεν είναι ένα σημαντικό σημείο για τους ήλιους κουνελάκια. Οι γηραιότεροι χίπιες εξακολουθούν να αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι τόσο του επισκέπτη όσο και του μόνιμου πληθυσμού - ενώνονται με τους νεότερους συνοδούς, τους hipsters του Bay Area, τους foodies, τους καλλιτέχνες και άλλα δημιουργικά και αριστερόσπιτα πνεύματα.

Οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις του Guerneville είναι γκέι ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων αρκετών πανδοχείων και μικρών θέρετρων. Το συμπαγές κέντρο της πόλης περπατά εύκολα σε περίπου μία ώρα και περιέχει μερικές δροσερές μπουτίκ, vintage καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια από το αγρόκτημα στο τραπέζι. Από εδώ, είναι εύκολο 10 με 20 λεπτά με το αυτοκίνητο ανατολικά για να αρχίσετε να εξερευνείτε τα κορυφαία οινοποιεία του ρωσικού ποταμού.