Μουσείο Τοπικής Ιστορίας του Λος Άντζελες

Μουσεία που παρουσιάζουν την ιστορία της περιοχής LA

Ένας τρόπος για να ανακαλύψετε το Λος Άντζελες είναι μέσω του πλήθους των τοπικών ιστορικών μουσείων και ιστορικών χώρων που μπορούν να σας εκπαιδεύσουν στην ίδρυση μεμονωμένων γειτονιών και κοινοτήτων. Αντίθετα με την ιστορία του πολιτισμού, τον φυσικό κόσμο (που θα βρείτε στη σελίδα των κορυφαίων μουσείων ιστορίας LA), συγκεκριμένες τέχνες ή τεχνολογίες, τα μουσεία της τοπικής ιστορίας επικεντρώνονται στον τρόπο με τον οποίο τέθηκε σε ισχύ και εξελίχθηκε αυτός ο τόπος.

Αν θέλετε να πάτε πιο πίσω στο τοπικό παρελθόν, έχω μια ξεχωριστή λίστα με Native American Μουσεία και αξιοθέατα στο LA που περιλαμβάνουν πόρους για τους τοπικούς LA Indians, αλλά σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε τα τοπικά μουσεία και ιστορικές κοινωνίες όπου μπορείτε να μάθετε για την ιστορία της πόλης του LA καθώς και για τις γύρω πόλεις και κοινότητες.

Αυτός ο κατάλογος έχει κάποια αλληλεπικάλυψη με τον κατάλογο των LA Historic Home Museums και LA Missions, Ranchos και Adobes, όταν το τοπικό μουσείο ιστορίας συνδυάζεται με ένα από αυτά. Ορισμένα μουσεία ιστορικής κοινωνίας εθελοντών είναι ανοικτά μόνο μια μέρα το μήνα. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει μόνο μουσεία που είναι ανοιχτά τουλάχιστον μια μέρα την εβδομάδα. Ελέγξτε κάθε ιστότοπο για ανοιχτές ημέρες και ώρες.