Μαρίνα Ντελ Ρέι, Καλιφόρνια

Οδηγός για τη μαρίνα Del Rey

Όταν θέλετε το τέλειο μείγμα χαλάρωσης spa, θέα στη θάλασσα και μια παραλία στην Καλιφόρνια, θα θέσετε τα αξιοθέατά σας στη Μαρίνα ντελ Ρέι. Μόλις λίγα λεπτά από το LAX και την παραλία της Βενετίας, η Marina del Rey είναι η ιδανική παραλία για όσους έχουν ψυχική διάθεση στο Goldilocks: δεν είναι πολύ μικρό, δεν είναι πολύ μεγάλο, δεν είναι πολύ γεμάτο και δεν είναι πολύ ήσυχο.

Η μαρίνα που δίνει αυτό το μέρος το όνομά της είναι το μεγαλύτερο ανθρωπογενές λιμάνι του κόσμου - ένας τίτλος που περιλαμβάνει πολλά προσόντα, αλλά είναι εντυπωσιακός.

Περισσότερα από 5.000 σκάφη ελλιμενίζουν εκεί. Μέσα στη μαρίνα υπάρχουν ωραία ξενοδοχεία και εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα, κάποια με καταστρώματα που βλέπουν στη μαρίνα.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η Μαρίνα Ντελ Ρέι;

Το Marina del Rey, που συνορεύει με την παραλία της Βενετίας, το Playa del Rey και το δυτικό Λος Άντζελες, είναι η μικρότερη από τις παραλιακές πόλεις της Santa Monica Bay, μόλις λίγο παραπάνω από 1,5 τετραγωνικά μίλια. Δεν είναι προφανές όταν οδηγείτε στην εθνική οδό, αλλά εάν αφιερώσετε χρόνο για να απενεργοποιήσετε την κύρια οπισθέλκουσα, θα δείτε ότι είναι ένα ωραίο μικρό μέρος, ειδικά για εκείνους που τους αρέσει το νερό.

Έξι πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Μαρίνα Del Rey

Τα περισσότερα από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε γύρω από τη Μαρίνα ντελ Ρέι κέντρο στο νερό και τη μαρίνα. Είτε θέλετε να είστε δραστήριοι είτε πιο χαλαροί, υπάρχει κάτι για ζευγάρια, άτομα και οικογένειες:

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη Marina Del Rey

Υπάρχει πάντα κάτι να κάνετε σε μια παραλιακή πόλη όπως η Marina del Rey, αλλά το Burton W. Chace Park, ένα τοπικό πάρκο στην παραλία, γεμίζει με επισκέπτες από όλο τον κόσμο για Τις μέρες της συγκομιδής και τις στοιχειωμένες νύχτες. Και τα δύο αυτά γεγονότα πραγματοποιούνται στα τέλη Οκτωβρίου. Εάν προγραμματίζετε το ταξίδι σας στην περιοχή γύρω από το Halloween, μπορείτε σίγουρα να περιμένετε μια γεμάτη παραλία παραλία.

Πού να μείνετε στη Μαρίνα ντελ Ρέι

Ενώ προγραμματίζετε το ταξίδι σας, αφήστε δύο ώρες έως μισή μέρα για να δείτε την Marina Del Rey ή συνδυάστε το ταξίδι σας με άλλα κοντινά μέρη για μια απόδραση στην παραλία της πόλης .

Εάν θέλετε να απολαύσετε τον ήλιο ακόμα περισσότερο, η παραλία της Βενετίας και η παραλία Santa Monica είναι κοντά, καθιστώντας τα εύκολα για να χωρέσουν στο σαββατοκύριακο σας. Εάν σχεδιάζετε να περάσετε τη νύχτα, θα βρείτε τα πάντα, από τα ξενοδοχεία με τετριμμένο ρυθμό μέχρι πιο προσιτές επιλογές.

Ελέγξτε τις τιμές και διαβάστε κριτικές για το Marina del Rey hotels στην Tripadvisor.

Πώς να φτάσετε στη Μαρίνα del Rey

Από το I-405, πάρτε την Καλιφόρνια 90 δυτικά προς το Lincoln Blvd. Στρίψτε αριστερά στο Λίνκολν, στη συνέχεια δεξιά στο Mindanao Way. Μπορείτε επίσης να βγείτε από το I-405 στην Washington Blvd. δυτικά και στρίψτε αριστερά στη Via Marina.

Το πάρκινγκ μπορεί να είναι λίγο δύσκολο γύρω από τη μαρίνα κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων, αλλά μόλις βρείτε ένα σημείο, μπορείτε να μείνετε - τα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα, τις διακοπές και τις βραδιές συναυλιών, το Marina Del Rey WaterBus σερβίρει όλα τα πιο δημοφιλή σημεία γύρω από τη μαρίνα. Οποιοδήποτε από τα ξενοδοχεία γύρω από τη μαρίνα έχει χρονοδιαγράμματα.