Το Chicago Gourmet γιορτάζει τη 10η επέτειο το 2017

Η εκδήλωση προωθεί την μαγειρική κοινότητα παγκόσμιας κλάσης Windy City

Εν συντομία:

Το ετήσιο φεστιβάλ τροφίμων του Σικάγου - που χρηματοδοτείται από το Bon Appetit , τον Σύνδεσμο Εστιατορίων του Illinois και το Southern Wine & Spirits of America - επιστρέφει στο Millennium Park . Το Chicago Gourmet γιορτάζει τα γαστρονομικά επιτεύγματα του Σικάγου και το δημιουργικό όραμα των chefs, master sommeliers και wine-makers, οι οποίοι συμμετέχουν. Αναδεικνύει επίσης το Σικάγο ως διεθνή γαστρονομικό προορισμό μέσω του απαράμιλου επιδειρικού ταλέντου του.

Πότε:

Μεσημέρι-6 μ.μ. 23 Σεπτεμβρίου. μεσημέρι - 5 μ.μ. 24 Σεπτεμβρίου

Πού: Millennium Park (201 Ε. Randolph St., 312-742-1168)

Πόσο: Οι τιμές κυμαίνονται από $ 54.50 έως $ 358 (περισσότερα για τις τιμές των εισιτηρίων )

Τι: Το Chicago Gourmet παρουσιάζει τοπικό, εθνικό και διεθνές μαγειρικό ταλέντο κατά τη διάρκεια ενός τριήμερου φεστιβάλ. Το τοπικό ταλέντο περιλαμβάνει τους καλλιτέχνες του Art Smith, Carrie Nahabedian και Rick Bayless, οι οποίοι επίσης χρησιμεύουν ως προσκεκλημένοι ομιλητές και ηγέτες σεμιναρίων. Οι επισκέπτες του Chicago Gourmet θα απολαύσουν γευστικές δοκιμές από περισσότερους από 150 τοπικούς σεφ, καθώς και δείγματα αμπέλου, οινοπνευματωδών και βιοτεχνικών μπύρες από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, επιδείξεις ζωντανής μαγειρικής, βιβλιοδεσίες και πολλά άλλα. Οι επισκέπτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών για να παρακολουθήσουν τα γεγονότα.

Εδώ είναι ένα συντομευμένο πρόγραμμα τι να περιμένετε

Το κύριο γεγονός του Chicago Gourmet. Κατά τη διάρκεια μιας διήμερης περιόδου, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν γευστικές δοκιμές από περισσότερους από 150 τοπικούς σεφ, καθώς και δειγματοληπτικούς αμπελώνες, οινοπνευματώδη ποτά και μπύρες βιοτεχνίας από όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, επιδείξεις ζωντανής μαγειρικής, βιβλιοδεσίες και πολλά άλλα.

Δείπνο γύρω. Όσοι επιθυμούν να κερδίσουν ένα δωρεάν, μονοήμερο πέρασμα στο Chicago Gourmet μπορούν να το κάνουν με τη συμμετοχή τους στο Dine Around. Δειπνήστε σε πέντε συμμετέχοντα εστιατόρια (λεπτομέρειες TBA) με ελάχιστο ποσό $ 35 (προ φόρων και συμβουλών) σε κάθε τοποθεσία για να κερδίσετε το εισιτήριο.

Είναι μια δημοφιλής προσφορά, ώστε τα εισιτήρια να είναι διαθέσιμα με βάση την πρώτη προτεραιότητα.

Grand Cru. Οι Ticketolders για αυτή την ειδική εκδήλωση στο Chicago Gourmet δοκιμάζουν μερικά από τα καλύτερα κρασιά στον κόσμο. Οι μάγειροι με αστέρι Michelin συμπληρώνουν κρασιά με τσιμπήματα.

Hamburger Hop. Η εμμονή του Σικάγου με μπιφτέκια πηγαίνει σε overdrive με την επίσημη εκκίνηση για το Chicago Gourmet. Οι ντόπιοι σεφ ανταγωνίζονται για τα δικαιώματα του καλύτερου μπιφτέκι στην πόλη κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης που περιλαμβάνει ζευγάρια μπίρας . Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στις 6-9 μ.μ. στις 22 Σεπτεμβρίου στο Rooftop του Θεάτρου Harris (205 Ε. Randolph St.).

Που να μείνω

Υπάρχουν διάφορα ξενοδοχεία στο κέντρο της περιοχής για να εξετάσει. Το Renaissance Blackstone Chicago Hotel , που βρίσκεται στο South Loop , απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το Millennium Park. Η ιστορική πολυτελής ιδιοκτησία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Grant Park . Έχει φιλοξενήσει πολλούς Αμερικανούς προέδρους, αξιωματούχους, διασημότητες και άλλους αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένης της Katharine Hepburn και Al "Scarface" Capone . Τα άλλα αξιοθέατα της περιοχής περιλαμβάνουν το Chicago Athletic Association Hotel , το Congress Plaza Hotel και το Συνεδριακό Κέντρο , το Essex Inn , το Hampton Inn & Suites Downtown , το Hilton Chicago και το South Loop Hotel .

Γαστρονομικές Δραστηριότητες μετά το Σικάγο

Οι μύθοι του φίλου του Guy . Ονομάστηκε "ο μεγαλύτερος ζωντανός κιθαρίστας" του Eric Clapton , ο θρυλικός αστέρας του μπλουζ του Σικάγου Buddy Guy άνοιξε το επώνυμο κέντρο της ζωντανής μουσικής στο κέντρο της πόλης το 1989. Καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, το μπαρ - θεωρείται ένα από τα κορυφαία ιδρύματα ζωντανής μουσικής του Σικάγου - φιλοξένησε ποιος είναι ο οποίος στο show biz. Οι τοίχοι τεκμηριώνουν την πλούσια ιστορία της ράβδου, με φωτογραφίες, αυτοκόλλητες φωτογραφίες, ατελείωτα βραβεία, κιθάρες Buddy Guy που έχουν αποσυρθεί και πολλά άλλα. 700 S. Wabash Ave., 312-427-1190

Jazz Showcase . Το παλαιότερο τζαζ κλαμπ της πόλης είναι ανοιχτό επτά νύχτες την εβδομάδα και έχει φιλοξενήσει θρυλικούς καλλιτέχνες. 806 S. Plymouth Ct., 312-360-0234

Επαρχιακό ζυθοποιείο . Η αίθουσα εκδηλώσεων είναι διαμορφωμένη σε κοινόχρηστο ύφος, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, καθώς τσακίζουν μπύρες από τη βρύση. Από την ξανθιά ale Pleasure Trip στο μαύρο IPA συνήθη, υπάρχει ένας τόνος για να διαλέξετε, καθώς και pretzels στο μπαρ και μενού από τα γύρω εστιατόρια, αν θέλετε να παραγγείλετε σε φαγητό. 1454 S.

Michigan Ave., 312-291-9022