Διεθνές Αεροδρόμιο Dallas / Fort Worth Βασικές πληροφορίες

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Dallas / Fort Worth, που άνοιξε τον Ιανουάριο του 1974, είναι το τέταρτο μεγαλύτερο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει χειριστεί 63,5 εκατομμύρια πελάτες το 2014, κατά μέσο όρο 174,031 την ημέρα. Το αεροδρόμιο, το οποίο χρησιμεύει ως κόμβος για την American Airlines, προσφέρει στους ταξιδιώτες 149 εσωτερικούς και 58 διεθνείς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Παρέχει υπηρεσίες από 27 αεροπορικές εταιρείες επιβατών, συμπεριλαμβανομένων 10 διεθνών αερομεταφορέων και 21 φορτηγών.

Το αεροδρόμιο διαθέτει επτά διάδρομους και 65 πύλες για επιβάτες. Η εγκατάσταση αυτή τη στιγμή υφίσταται μια σημαντική εκσυγχρονισμένη προσπάθεια μέσω του Προγράμματος Ανανέωσης και Βελτίωσης Τερματισμού ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το 2021. Η προσπάθεια αποτελεί μέρος ενός σχεδίου για την πλήρη ανακαίνιση τεσσάρων από τα πέντε τερματικά της. Η διεύθυνση είναι Διεθνής Pkwy, DFW Airport, TX 75261. Οι ταξιδιώτες μπορούν να δουν μια λίστα με την κατάσταση των αναχωρήσεων και των πτήσεων που φτάνουν σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση συγκεκριμένων πτήσεων.

Μετάβαση στο Ντάλλας / Ft. Αξίζει το αεροδρόμιο

Οι επιλογές μαζικής μεταφοράς είναι εξαιρετικές για να φτάσετε από και προς το DFW. Η σιδηροδρομική υπηρεσία Dallas Rapid Transit (DART) προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση στο κέντρο του Ντάλας μέσω του τερματικού σταθμού Α. Υπάρχει επίσης το Trinity Rail Express, το οποίο εκτείνεται από το αεροδρόμιο προς το Ντάλας και το Φορτ Γουόρθ. Μπορείτε να οδηγήσετε, να χρησιμοποιήσετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ή ένα αυτοκίνητο ή να πάρετε ταξί.

Η DFW προσφέρει σταθμό στάθμευσης, σταθμό, απομακρυσμένο και γρήγορο.

Το Valet είναι $ 31 την ημέρα και διατίθεται με ή χωρίς κράτηση. Ο τερματικός σταθμός κοστίζει 24 δολάρια την ημέρα και διαθέτει νέα ψηφιακά συστήματα καθοδήγησης στάθμευσης στους τερματικούς σταθμούς Α και Δ και προσφέρει αυτόματο σύστημα πληρωμής με ετικέτες διοδίων. Οι απομακρυσμένες παρτίδες είναι $ 10 την ημέρα και η Express parking προσφέρει καλυμμένα (15 δολάρια ημερησίως) και ακάλυπτους χώρους (12 δολάρια την ημέρα), παραλαβή και αποβίβαση στο αυτοκίνητό σας και βοήθεια με αποσκευές.

Οι τιμές αυτές είναι από τον Ιούνιο του 2017.

Βασικές συνδέσεις Ντάλας / Fort Worth Airport

Διαδραστικός Χάρτης του Αεροδρομίου DFW : Αυτός ο χάρτης δείχνει τα πάντα, από τον τρόπο προσέγγισης στα τρόφιμα / ποτά / λιανικό εμπόριο στα πέντε τερματικά του αεροδρομίου. Υπάρχουν επίσης χάρτες για τους χώρους στάθμευσης της εγκατάστασης.

Σημεία ελέγχου ασφάλειας : Το DFW διαθέτει 11 τακτικά και μερικά σημεία ελέγχου προ-ελέγχου.

Αεροπορικές εταιρείες στο Ντάλλας / Ft. Worth Airport: Το αεροδρόμιο διαθέτει οκτώ εγχώριους και 16 διεθνείς αερομεταφορείς που προσφέρουν 149 εγχώριες και 58 διεθνείς πτήσεις όλο το χρόνο.

Εξοπλισμοί DFW Airport: Η DFW αυξάνει την εμπειρία των επιβατών αναβαθμίζοντας τις προσφορές τροφίμων / ποτών και λιανικής πώλησης μαζί με εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις και ενημερωμένες ανέσεις στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανανέωσης και Βελτίωσης Terminal 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, με χορηγία από την AT & T.

Ξενοδοχεία και ασυνήθιστες υπηρεσίες

Το DFW Airport διαθέτει τρία ξενοδοχειακά καταλύματα: το Grand Hyatt DFW στο Terminal D, το Hyatt Regency DFW δίπλα στο Terminal C και το Hyatt Place DFW κοντά στα τερματικά Νότου. Δείτε μερικές από τις αγαπημένες μας προτάσεις ξενοδοχείων :

Έλεγχος διαθεσιμότητας και τιμών για περισσότερα ξενοδοχεία κοντά στο DFW Airport στο TripAdvisor.

Οι λάτρεις της αεροπορίας μπορούν να περάσουν χρόνο στο Plaza Founders 'airport. Η περιοχή παρατήρησης της πλατείας προσφέρει υπέροχη θέα στα αεροσκάφη που απογειώνονται και προσγειώνονται. Υπάρχουν επίσης χώροι στάθμευσης, πίνακες πικνίκ, τηλεσκόπια, ιστορικές πληροφορίες, αναμνηστικό μνημείο και ραδιόφωνο που εκπέμπει επικοινωνίες ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας από τον πύργο της FAA. Ο χώρος αφιερώθηκε το 1995, 21 χρόνια μετά το άνοιγμα του αεροδρομίου, για να τιμήσει εκείνους που βοήθησαν στη δημιουργία της τεράστιας εγκατάστασης.

Η DFW έχει τη δική της εφαρμογή, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να πλοηγηθούν στο αεροδρόμιο. Προσφέρει ενημερώσεις πτήσης σε πραγματικό χρόνο, χάρτες στάθμευσης, επιλογές για φαγητό και ψώνια και χάρτες.

Οι λάτρεις των κατοικίδιων ζώων στην περιοχή μπορούν να αφήσουν το αγαπημένο τους σκυλί ή γάτα στο Paradise 4 Paws, μια κατοικία στο DFW. Η εγκατάσταση 25.000 τετραγωνικών ποδιών, η οποία λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, διαθέτει χώρους παιχνιδιού εσωτερικού / εξωτερικού χώρου, ομπρέλες για κολύμπι σε σχήμα οστών, ζούγκλα περιπέτειας γάτας, υπηρεσίες καλλωπισμού / σπα και μαθήματα κατάρτισης.

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες περιλαμβάνουν διανυκτερεύσεις, φροντίδα σκυλιών, πρόσβαση σε webcam σε πραγματικό χρόνο, pick-up και απογείωση κατοικίδιων ζώων στο τερματικό σταθμό, στάθμευση στο αεροδρόμιο και υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο και υπηρεσία curbside. Υπάρχουν επίσης επί τόπου κτηνίατροι βοηθοί και επαγγελματίες πιστοποιημένους πρώτους βοηθούς Pet σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson