Απόκριες στο Haunted Alton, Illinois

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι Alton, Illinois, θεωρείται μια από τις πιο στοιχειωμένες μικρές πόλεις στην Αμερική. Τη νύχτα αποκριών, ο Alton αρέσει να γιορτάζει τη φρικτή του φήμη με παρέλαση στην καρδιά του κέντρου.

Πότε και που

Η παρέλαση του Alton πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Halloween night. Ξεκινά συνήθως στο Broadway και την Ουάσινγκτον και συνεχίζει δυτικά κάτω από το Broadway στην οδό Piasa.

Πολλοί παρατηρητές παρελάσεων αρχίζουν να σώζουν τις κηλίδες τους κατά μήκος της διαδρομής αρκετές ώρες πριν ξεκινήσει η παρέλαση.

Εάν θέλετε να έχετε μια προνομιακή τοποθεσία κοντά στο μέτωπο, είναι καλύτερο να φτάσετε νωρίτερα και να επιλέξετε το σημείο σας.

Τι θα δείτε

Στην παρέλαση υπάρχουν συνήθως περίπου 70 διαφορετικές μονάδες. Περιλαμβάνουν τοπικές μπάντες πολεμικών τεχνών, αποκριάτικα επιπλέουν, κοστούμια, πυροσβεστικά οχήματα και άλλα οχήματα έκτακτης ανάγκης. Πολλοί από τους ανθρώπους στην παρέλαση ρίχνουν καραμέλα και άλλες περιποιήσεις στα παιδιά που στεγάζουν δρόμους, οπότε αν πηγαίνετε με τα παιδιά, βεβαιωθείτε ότι φέρνουν τσάντες για να συλλέξουν το κέρμα τους.

Real-Life Alton Haunts

Ενώ η παρέλαση Alton's Halloween είναι ένα διασκεδαστικό, φιλικό προς την οικογένεια γεγονός, υπάρχει μια σκοτεινότερη πλευρά στο Halloween στο Alton. Η μικρή πόλη είναι γνωστή για τα ιστορικά στοιχειωμένα μέρη της και τις πραγματικές ιστορίες φαντασμάτων. Το Mineral Springs Hotel, το Νεκροταφείο του Old Alton και το Αρχοντικό McPike είναι γνωστά για την ιστορία τους.

Τη νύχτα αποκριών, μπορείτε να δοκιμάσετε την τρομακτική πλευρά του αρχοντικού του McPike. Το αρχοντικό είναι εισηγμένο στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων.

Πιστεύεται ότι τα μέλη της οικογένειας εξακολουθούν να στοιχειώνουν το παλιό σπίτι. Οι περιηγήσεις στον κήπο και στο κελάρι δίνονται μία φορά το μήνα. Έχετε ακόμη την ευκαιρία να κάμψετε μια μέρα στην άλλη, αν τολμήσετε. Υπάρχουν εκδρομές που συνήθως δίνονται στην αποκριτική νύχτα επίσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα γεγονότα στο αρχοντικό, δείτε την ιστοσελίδα του McPike Mansion.

Άλλα Απόκριες Διασκέδαση

Η παρέλαση του Alton δεν είναι το μοναδικό γεγονός στην περιοχή St. Louis στο Halloween night. Το Edwardsville φιλοξενεί επίσης τη δική του αποκριτική παρέλαση. Υπάρχουν επίσης συναυλίες, στοιχειωμένα σπίτια και πολλά κόλπα-ή-θεραπεία. Για περισσότερες ιδέες, πάρτε μερικές πληροφορίες για διασκέδαση happenings αποκριών για παιδιά και οικογένειες στην περιοχή St. Louis.

Περισσότερα για την Alton

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στο Alton για αποκριές, υπάρχουν πολλές άλλες μεγάλες στιγμές κατά τη διάρκεια του έτους για να επισκεφθείτε την κοινότητα του ποταμού Μισισιπή. Το φθινόπωρο, ο Alton και άλλες πόλεις κατά μήκος του Great River Road ζωντανεύουν με όμορφα χρώματα πτώσης. Το χειμώνα, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να δείτε φαλακρούς αετούς από ό, τι στο Αλτον και κοντά στο Grafton. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μερικά από τα κορυφαία αξιοθέατα στο Alton, δείτε τα πράγματα για να δείτε και να κάνετε στο Alton, Illinois .