Ψώνια στην αγορά αγροτών Soulard

Η Soulard Farmers Market είναι η παλαιότερη και πιο γνωστή αγορά αγροτών στην περιοχή St. Louis. Είναι ένα ορόσημο στη γειτονιά Soulard για σχεδόν 200 χρόνια. Η αγορά προσελκύει μια μεγάλη ποικιλία αγροτών και εμπόρων που πωλούν τα πάντα, από τα τοπικά προϊόντα, μέχρι τα μπαχαρικά και τα τυριά, στα πορτοφόλια και τα γυαλιά ηλίου.

Για πληροφορίες σχετικά με άλλες αγορές, ελέγξτε τις κορυφαίες αγορές αγροτών στην περιοχή St. Louis .

Τοποθεσία και Ώρες

Η Soulard Farmers Market βρίσκεται στην οδό Carroll Street 730.

Αυτό βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση της Νότιας 7ης Οδού και της λεωφόρου Lafayette, ακριβώς νότια από το κέντρο του St. Louis.

Η αγορά είναι ανοιχτή όλο το χρόνο από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ. την Τετάρτη και την Πέμπτη, 7 π.μ. έως 5 μ.μ. την Παρασκευή και 7 το πρωί μέχρι τις 5:30 μ.μ. το Σάββατο.

Τι θα δείτε

Η αγορά Soulard έχει σίγουρα ποικιλία. Θα βρείτε όλα τα είδη φρούτων και λαχανικών, τόσο τοπικά που καλλιεργούνται και μεταφέρονται από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν επίσης κρέατα, τυριά, μπαχαρικά, ψωμιά και ντόνατς. Η αγορά έχει επίσης μη φαγητά όπως λουλούδια, φυτά, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, χαλιά και πολλά άλλα. Υπάρχει ακόμη και ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων, αν ψάχνετε για ένα αγάπη ζώο για να πάρετε σπίτι.

Το Σάββατο είναι η πιο πολυσύχναστη μέρα στην αγορά με όλους τους πωλητές ανοικτούς για επαγγελματικούς σκοπούς. Εάν δεν σας ενοχλούν τα χείλη και τη φασαρία, τα Σάββατα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείτε την αγορά στο καλύτερο δυνατό σημείο. Σύμφωνα με το προσωπικό της αγοράς, οι καλύτεροι χρόνοι για να ψωνίσετε το Σάββατο είναι μεταξύ 7 π.μ. και 4 μ.μ. Αν ψάχνετε για έναν χρόνο που είναι λίγο λιγότερο γεμάτος, οι Παρασκευές είναι επίσης ένα καλό στοίχημα.

Οι περισσότεροι πωλητές είναι ανοιχτοί για τις επιχειρήσεις, με τις καλύτερες αγορές μεταξύ 8 π.μ. και 4 μ.μ. Τετάρτη και Πέμπτη είναι πιο αργές με ανοικτούς προμηθευτές.

Τι δεν θα βρείτε

Για μια αγορά αγροτών, υπάρχει μια εκπληκτική έλλειψη βιολογικών προϊόντων στην αγορά Soulard. Υπάρχει κάποιο τοπικά ανεπτυγμένο φαγητό, αλλά η έμφαση δίνεται ελάχιστα στις μεθόδους βιολογικής ή αειφόρου γεωργίας.

Αντ 'αυτού, αυτό που θα βρείτε είναι το ίδιο είδος συμβατικών φρούτων και λαχανικών που μπορείτε να αγοράσετε στο σούπερ μάρκετ, αλλά σε φθηνότερες τιμές. Εάν αγοράζετε βιολογικά είναι σημαντικό για εσάς, σκεφτείτε ένα ταξίδι στην Αγορά Πύργου Grove Αγροτών αγορά αντ 'αυτού.

Εστιατόρια και εστιατόρια

Υπάρχουν αρκετές casual εστιατόρια και εστιατόρια στην αγορά Soulard όπου μπορείτε να αγοράσετε hotdogs, χάμπουργκερ και παγωτό. Στις περισσότερες από αυτές, παραγγείλετε στο παράθυρο, στη συνέχεια βρείτε ένα σημείο για να καθίσετε ή να σταθείτε και να φάτε. Αλλά αν θέλετε περισσότερο από μια εμπειρία κάθομαι-κάτω, υπάρχουν κάποιες θέσεις καθιστικό Julia's Cafe στη νοτιοδυτική πτέρυγα της αγοράς. Η Τζούλια σερβίρει τα εισιτήρια της Νέας Ορλεάνης, όπως κόκκινα φασόλια και ρύζι, beignets και Bloody Marys. Μια άλλη μεγάλη επιλογή επιδόρπιο είναι μίνι Donut στάση και στη νοτιοδυτική πτέρυγα.

Το πάρκο Soulard Market & More

Μετά από ψώνια, μπορείτε να κατευθυνθείτε δίπλα στο πάρκο Soulard Market Park για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καιρό. Το πάρκο διαθέτει επίσης μια παιδική χαρά γεμάτη με κούνιες, διαφάνειες και ένα γυμναστήριο ζούγκλας για παιδιά που πρέπει να καούν λίγο ενέργεια. Είναι επίσης ένα καλό μέρος για να καθίσετε και οι άνθρωποι να παρακολουθήσουν, ή για να σπάσει ανοίξει μερικά από τα αντικείμενα που αγοράσατε πρόσφατα για ένα ωραίο γεύμα πικνίκ.

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε τη γειτονιά λίγο περισσότερο, υπάρχουν επίσης πολλά δημοφιλή εστιατόρια και παμπ σε κοντινή απόσταση από την αγορά.

Για μια κρύα μπύρα, δοκιμάστε το International Tap House στην 9η οδό. Άλλες καλές επιλογές περιλαμβάνουν το Mission Taco Joint για μια νέα γεύση μεξικάνικου φαγητού και το Pub Llywelyn για παραδοσιακά ιρλανδικά και σκωτσέζικα πιάτα.

Επιλογές στάθμευσης

Υπάρχει μετρημένος χώρος στάθμευσης γύρω από την αγορά αγροτών Soulard και σε όλη τη γειτονιά Soulard. Οι περισσότεροι μετρητές έχουν προθεσμία δύο ωρών. Υπάρχει επίσης δωρεάν χώρος στάθμευσης στην παρτίδα 7ης οδού στην ανατολική πλευρά της αγοράς. Μπορεί να χρειαστεί να οδηγήσετε για λίγα λεπτά, αλλά συνήθως δεν είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ένα μέρος για να παρκάρετε κοντά.

Άλλα αξιοθέατα του Soulard

Το Soulard Farmers Market είναι ένα από τα παλαιότερα αξιοθέατα, αλλά σίγουρα δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορείτε να δείτε στη γειτονιά Soulard. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε την ελεύθερη περιήγηση στη Ζυθοποιία Anheuser-Busch .

Η γειτονιά φιλοξενεί επίσης ένα μεγάλο πάρτι του Οktoberfest τον Οκτώβριο και τον μεγαλύτερο φεστιβάλ Mardi Gras του St. Louis το Φεβρουάριο.