Η διάσημη ιταλική γειτονιά Hill: Σαιντ Λούις

Η γειτονιά Hill στο St. Louis είναι η παραδοσιακή ιταλική αμερικανική γειτονιά της πόλης. Παρόλο που είναι γνωστό κυρίως για τις δεκάδες φανταστικά ιταλικά εστιατόρια εντός των ορίων της, το Hill είναι επίσης μια από τις πιο σφιχτές κοινότητες της πόλης. Ακριβώς όπως έκαναν πριν από έναν αιώνα, οι οικογένειες στο λόφο χαιρετούν ο ένας τον άλλον θερμά στην εκκλησία, στους τοπικούς αρτοποιούς ή ενώ εργάζονταν σε κομψά μπροστινούς χλοοτάπητες.

Ο λόφος εξακολουθεί να είναι η ιταλική έκδοση μιας γειτονιάς Norman Rockwell.

Τοποθεσία

Το Hill βρίσκεται νότια της λεωφόρου Μάντσεστερ, μεταξύ της Hampton Avenue στα δυτικά και της λεωφόρου Kingshighway στα ανατολικά. Τα νότια σύνορά του περνούν κατά μήκος της Κολούμπια και της Νοτιοδυτικής λεωφόρου.

Ιστορία

Η τακτοποίηση αυτού που ονομάζεται τώρα "λόφος" ξεκίνησε στη δεκαετία του 1830, αλλά η περιοχή άνθισε αργότερα εκείνο τον αιώνα με την ανακάλυψη πλούσιων μεταλλείων. Τα ορυχεία και άλλες θέσεις εργασίας προσελκύουν μεγάλο αριθμό Ιταλών μεταναστών, και μέχρι το τέλος του δέκατου ένατου αιώνα, η περιοχή ήταν μια εικονική "Μικρή Ιταλία".

Η μικρή γειτονιά έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία του αθλητισμού στην Αμερική. Ένα μπλοκ της πόλης της γειτονιάς είναι διάσημο για τη φιλοξενία των παιδικών σπιτιών της Αίθουσας Μπέιζμπολ των Famers Yogi Berra και Joe Garagiola, καθώς και το σπίτι του Jack Buck καθώς άρχισε την καριέρα του. Η γειτονιά παρήγαγε επίσης περίπου το ήμισυ της αμερικανικής ποδοσφαιρικής ομάδας του 1950 που αναστάτωσε την πρώτη θέση στην Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

δημογραφικά στοιχεία

Σύμφωνα με την απογραφή των ΗΠΑ το 2000, ο λόφος έχει 2.692 κατοίκους. Ενενήντα πέντε τοις εκατό των κατοίκων είναι λευκοί και περίπου το 3% είναι αφροαμερικάνικοι. Περίπου το 75% των κατοίκων εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι ιταλικής καταγωγής.

Το μεσαίο εισόδημα των νοικοκυριών είναι 33.493 δολάρια, ενώ τα δύο τρίτα των οικιστικών μονάδων είναι ιδιοκατοικούμενα.

Περίπου τα μισά νοικοκυριά είναι οικογενειακά νοικοκυριά.

Εστιατόρια

Το Hill είναι γνωστό σε εθνικό επίπεδο για τα υπέροχα ιταλικά εστιατόρια. Είναι συχνά ο προορισμός για φαγητό των επισκεπτών διασημοτήτων, καθώς και οι ντόπιοι της περιοχής παίρνουν έξω από την πόλη επισκέπτες. Μεγάλα μέρη για να δοκιμάσετε περιλαμβάνουν:

Ψώνια

Εκτός από τα δεκάδες εστιατόρια, τις πολυάριθμες ιταλικές αγορές και τα αρτοποιεία, ο λόφος διαθέτει επίσης αρκετά ανεξάρτητα καταστήματα που πωλούν τα πάντα, από τα μαχαιροπήρουνα έως τα κεραμικά. Εδώ είναι μόνο τρία από τα καταστήματα που πρέπει να δουν στο Hill:

Περίπατος γύρος της γειτονιάς

Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε το Hill είναι με τα πόδια, περπατώντας από το κατάστημα στην αγορά, σταματώντας περιστασιακά για να πάρετε ένα φλιτζάνι καφέ, κάποιο gelato ή ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο. Διαβάστε το άρθρο μου Μια Περιήγηση στο Χιλ για έναν οδηγό βήμα προς βήμα για να εξερευνήσετε το Χιλ με τα πόδια.

Εμπνευσμένη για να δείτε την παλιά χώρα;

Εάν επισκεφθείτε το Hill ακριβώς σας κάνει να λαχταράτε για να δείτε την ίδια την Ιταλία, γιατί να μην προγραμματίσετε διακοπές στην Ιταλία; Ακόμη και με ακριβό αεροπορικό εισιτήριο και εβδομαδιαίο δολάριο, η Ιταλία μπορεί ακόμα να είναι οικονομικά προσιτή. Στην πραγματικότητα, μερικοί από τους καλύτερους προορισμούς της Ιταλίας είναι επίσης αρκετά ανέξοδες. Διαβάστε το άρθρο της Martha Bakerjian Εξοικονόμηση χρημάτων στις διακοπές σας στην Ιταλία για να μάθετε πώς να κάνετε το όνειρο διακοπών σας στην Ιταλία πραγματικότητα.