Τα καλύτερα ετήσια γεγονότα του St. Louis, τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο

Σίγουρα θα βρείτε κάτι διασκεδαστικό όταν επισκέπτεστε την Gateway City στην καρδιά του καλοκαιριού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλά από τα μεγαλύτερα ετήσια γεγονότα του Αγίου Λούις συμβαίνουν τον Ιούλιο, Από τις εορταστικές εκδηλώσεις έως τα φεστιβάλ σε εξωτερικούς χώρους, εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές για καλοκαιρινές εκδηλώσεις.

Ιούλιος

Ο πανηγυρικός αγώνας του Αγίου Λουίς - Σεντ Λούις, 4 Ιουλίου, είναι το Fair Saint Louis. Το τριήμερο φεστιβάλ λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των διακοπών της Ημέρας της Ανεξαρτησίας.

Υπάρχει παρέλαση, φαγητό, δωρεάν ζωντανή μουσική και πυροτεχνήματα κάθε βράδυ. Οι προηγούμενες ερμηνείες περιλαμβάνουν τη Melissa Etheridge, την καρδιά, το Kool και την συμμορία.

Φεστιβάλ Μουσικής Whitaker - Ο Βοτανικός Κήπος του Μισσούρι φιλοξενεί μια σειρά δωρεάν καλοκαιρινής συναυλίας τις Τετάρτες νύχτες. Μπορείτε να φέρετε κουβέρτες και καλάθια για πικ-νικ ή να αγοράσετε φαγητό από το καφενείο. Η μουσική κυκλοφορεί στις 7:30 μ.μ., αλλά υπάρχει δωρεάν είσοδος στο Garden από τις 5 μ.μ.

SLAM Σειρά ταινιών εξωτερικού χώρου - Πάρτε μια ελεύθερη ταινία στο Art Hill στο Forest Park. Το Μουσείο Τέχνης του Σαιντ Λούις φιλοξενεί την ετήσια σειρά ταινιών την Παρασκευή το βράδυ τον Ιούλιο. Τα βράδια περιλαμβάνουν επίσης ζωντανή μουσική και καλούδια από τα πιο δημοφιλή φορτηγά τροφίμων της πόλης.

Αύγουστος

Πανηγύρι Βιβλίου του St. Louis YMCA - Οι λάτρεις των βιβλίων δεν θα θέλουν να χάσουν αυτό το γεγονός μία φορά το χρόνο. Εκατοντάδες χιλιάδες χρησιμοποιημένα βιβλία, ακουστικά βιβλία και DVD πωλούνται σε τιμές ευκαιρίας κατά τη διάρκεια της έκθεσης πέντε ημερών.

Φεστιβάλ των Little Hills - Αυτό το υπαίθριο φεστιβάλ στο Frontier Park, και κατά μήκος της ιστορικής Main Street, στο St.

Ο Κάρολος προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Οι πωλητές δημιούργησαν περίπτερα που πωλούσαν κάθε είδους τέχνες και χειροτεχνίες. Υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική, φαγητό και δραστηριότητες για παιδιά,

Φεστιβάλ των Εθνών - Το Φεστιβάλ των Εθνών στο Tower Grove Park στο Σαιντ Λούις είναι μια γιορτή της πολυμορφίας του κόσμου. Διαθέτει φαγητό, μουσική, χορό και τέχνη από δεκάδες χώρες από όλο τον κόσμο.

Σεπτέμβριος

Το Φεστιβάλ Μουσικής LouFest - το δημοφιλές φεστιβάλ μουσικής indie της Σαιντ Λούις φέρνει κορυφαίες εκδηλώσεις όπως OutKast και The Killers στο Forest Park. Κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ, δεκάδες επερχόμενες καλλιτέχνες παίρνουν τη σκηνή για να παίζουν για το πλήθος.

Μεγάλο Δασικό Πάρκο Balloon Race - Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του έτους, το Great Forest Balloon Race είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα. Περίπου 70 μπαλόνια ζεστού αέρα εκτοξεύονται το ένα μετά το άλλο γεμίζοντας τον ουρανό του Σαιντ Λούις. Το βράδυ πριν από τη μεγάλη κούρσα είναι το Glow Balloon. Εκεί μπαίνουν τα μπαλόνια, αλλά παραμένουν στο έδαφος, φωτίζοντας τη νύχτα.

Γεύση του St. Louis - Τα καλύτερα εστιατόρια της Gateway City εξυπηρετούν τα πιο δημοφιλή πιάτα τους στην ετήσια Γεύση του St. Louis. Υπάρχουν επίσης διαδηλώσεις για φαγητό, μάχη σεφ και ζωντανή μουσική.

Θέλετε περισσότερα πράγματα να κάνετε στο St. Louis; Ελέγξτε τα μηνιαία ημερολόγια εκδηλώσεων για κάθε μήνα του έτους.