Εκθεσιακό τρένο για το Holiday Garden

Ξέρετε ότι είναι Χριστουγεννιάτικη μέρα στο Βοτανικό Κήπο του Μισσούρι, όταν ανοίγει το ετήσιο Εκθεσιακό Τρένο του Κήπου. Η παράσταση είναι ένα από τα πιο δημοφιλή Χριστουγεννιάτικα γεγονότα στον Κήπο για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Εάν δεν είστε ποτέ, εδώ είναι ένας εύκολος οδηγός για τους επισκέπτες.

Πότε και που

Το Gardenland Express ανοίγει κάθε χρόνο την ημέρα των Ευχαριστιών και κλείνει στις αρχές Ιανουαρίου. Η φετινή εκπομπή ξεκινάει από τις 19 Νοεμβρίου 2016 έως την 1η Ιανουαρίου 2017. Είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ., στην αίθουσα προβολής floral της Orthwein.

Η είσοδος είναι $ 5 ανά άτομο. Τα μέλη του κήπου παίρνουν δωρεάν. Η εκδήλωση αμαξοστοιχίας είναι επίσης ανοιχτή τα βράδια κατά τη διάρκεια της προβολής φωτισμού διακοπών Garden Glow . Η βραδινή είσοδος είναι $ 4 ανά άτομο.

Τι θα δείτε

Το Gardenland Express είναι μια διασκεδαστική εμπειρία διακοπών για όσους ενδιαφέρονται για μικροσκοπικά τρένα. Τα G-scale τρένα όλων των ειδών ταξίδεψαν κατά μήκος 900 ποδιών σε μια εκθεσιακή έκθεση των φυτών, των λουλουδιών και άλλων χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων. Κάθε χρόνο η εκπομπή έχει θέμα που βασίζεται στα είδη των φυτών και των συρμών που χρησιμοποιούνται, έτσι ώστε να βλέπετε πάντα κάτι διαφορετικό από έτος σε έτος. Το Gardenland Express είναι ένα μεγάλο στοίχημα όταν ψάχνετε για έναν ωραίο τρόπο να απολαύσετε τις διακοπές σε ένα χαλαρό και άνετο περιβάλλον. Ως μπόνους, μπορείτε επίσης να δείτε μερικές από τις άλλες εκδηλώσεις διακοπών που συμβαίνουν στον κήπο κατά την ίδια επίσκεψη.

Περισσότερες Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στον Κήπο

Χριστουγεννιάτικα Χριστουγεννιάτικα στο Tower Grove House - Οι επισκέπτες μπορούν να δουν το σπίτι του ιδρυτή του Κήπου Henry Shaw στολισμένο για τις διακοπές.

Το Tower Grove House είναι όμορφο οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, αλλά λάμπει πραγματικά κατά τη διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων. Το σπίτι είναι ανοιχτό Τετάρτη έως Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Υπάρχει επίσης ιστορία για τα παιδιά στο σπίτι την Τετάρτη και το Σάββατο στις 11 το πρωί και τις Κυριακές στις 13 μ.μ. Περιηγήσεις στο Tower Grove House συμπεριλαμβάνονται στην τιμή εισόδου Garden.

Δημοπρασία στεφάνου διακοπών - Θέλετε να αποκτήσετε μερικές νέες ιδέες για τη διακόσμηση; Ελέγξτε όλα τα εμπνευσμένα σχέδια στην ετήσια δημοπρασία στεφάνων διακοπών. Οι τοπικοί σχεδιαστές λουλουδιών δημιουργούν δεκάδες στεφάνια διακοπών χρησιμοποιώντας όλα τα υλικά. Τα στεφάνια εκτίθενται στο Κέντρο Ridgway από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου. Οι επισκέπτες μπορούν να υποβάλουν προσφορά για τα στεφάνια μέσω μιας σιωπηρής δημοπρασίας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Τα χρήματα που πηγαίνουν πηγαίνουν στον Κήπο και τα προγράμματα προβολής του.

Κήπος Glow - Κήπος Glow είναι ένα από τα πιο πρόσφατα υπαίθρια επιδείξεις Χριστουγέννων φως. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο φώτα είναι αρμαθιές σε όλους τους λόγους για να δημιουργήσετε μια μαγευτική εμπειρία διακοπών. Το Garden Glow ανοίγει στα τέλη Νοεμβρίου και διαρκεί μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

Άλλα κορυφαία γεγονότα διακοπών

Ο Βοτανικός Κήπος του Μιζούρι αξίζει να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών, όπως και πολλά άλλα αξιοθέατα της περιοχής St. Louis. Ο ζωολογικός κήπος St. Louis, το Magic House, το θέατρο Fox και πολλοί άλλοι φιλοξενούν ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον οδηγό μου για τις διακοπές στο St. Louis . Για όσους αγαπούν τα φώτα Χριστουγέννων όπως το Χειμώνας των Θαυμάτων, ο Δρόμος των Φώτων και το Μαγικό Βασίλειο του Άγιου Βασίλη, δείτε το Top Holiday Light Displays στην περιοχή St. Louis .