Δεν είναι τόσο ήσυχο! Σειρά συναυλιών στο Downtown St. Louis

Δωρεάν μουσική στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του St. Louis

Ο Σαιντ Λούις έχει μερικές εξαιρετικές ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις. Το Blueberry Hill και το Pagant προσελκύουν μεγάλα πλήθη και καλλιτέχνες που είναι γνωστοί σε εθνικό επίπεδο στο Delmar Loop. Και μην ξεχνάτε τα μικρότερα κλαμπ και τα καυτά σημεία σε όλη την πόλη. Για ένα διαφορετικό είδος βραδιού έξω, μπορείτε επίσης να πάρετε δωρεάν συναυλίες από δημοφιλείς τοπικούς καλλιτέχνες σε μια θέση που ίσως να μην περιμένετε: η κεντρική βιβλιοθήκη στο κέντρο του Σαιντ Λούις.

Πότε και που

Το όχι τόσο ήσυχο!

Η σειρά Concert Series είναι μια δωρεάν μηνιαία παράσταση στο Auditorium της Κεντρικής Βιβλιοθήκης. Οι συναυλίες πραγματοποιούνται την τρίτη Πέμπτη κάθε μήνα στις 7 μ.μ. Περιλαμβάνουν τοπικούς μουσικούς που παίζουν διάφορα στυλ, όπως λαϊκά, ροκ, τζαζ και μπλουζ.

Η κεντρική βιβλιοθήκη βρίσκεται στην οδό Olive 1301 στο κέντρο του St. Louis. Υπάρχει οδικός χώρος στάθμευσης γύρω από το κτήριο ή μπορείτε να σταθμεύσετε δωρεάν στο γκαράζ στο Olive και στην 15η οδό. Απλά ζητήστε από έναν βιβλιοθηκονόμο για ένα σήμα στάθμευσης για να βγείτε από το γκαράζ.

Πρόγραμμα Συναυλιών

Το όχι τόσο ήσυχο! Η σειρά συναυλιών πραγματοποιείται όλο το χρόνο. Εδώ είναι το τρέχον χρονοδιάγραμμα των καλλιτεχνών:

21 Μαΐου 2015 - Ασημένιο στυλό STL Unplugged
18 Ιουνίου 2015 - Η μπάντα Ralph Butler
16 Ιουλίου 2015 - American Idiot - Αφιέρωμα στην Πράσινη Ημέρα
20 Αυγούστου 2015 - Το πόδι του Τζέικ

Urban Eats

Πριν από τη συναυλία, μπορείτε να πάρετε ένα γρήγορο γεύμα ακριβώς στη βιβλιοθήκη του Urban Eats. Το απλό καφέ βρίσκεται κοντά στην είσοδο της βιβλιοθήκης Locust Street.

Το καφέ είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ., προσφέροντας ένα γρήγορο μενού από σάντουιτς, σαλάτες και ψητά προϊόντα. Άλλες καλές επιλογές για φαγητό στο κέντρο της πόλης περιλαμβάνουν το The Dubliner, το Schlafly Tap Room ή το Charlie Gitto's. Για περισσότερα σχετικά με αυτά τα εστιατόρια, επισκεφθείτε τα κορυφαία εστιατόρια στο Downtown St. Louis .

Περισσότερα στην Κεντρική Βιβλιοθήκη

Οι ελεύθερες εκδηλώσεις αποτελούν καλό κίνητρο, αλλά δεν είναι οι μόνοι λόγοι για να επισκεφτείτε την Κεντρική Βιβλιοθήκη.

Το αιωνόβιο κτίριο είναι και πάλι καινούργιο μετά από μια ανακαίνιση διάρκειας δύο ετών, πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Η βιβλιοθήκη έχει τρεις ορόφους δημόσιου χώρου, συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Αίθουσας στον δεύτερο όροφο με καλλιτεχνική οροφή και μαζικούς πολυελαίους. Υπάρχει επίσης μια υπέροχη παιδική βιβλιοθήκη στον πρώτο όροφο με στοίβες βιβλίων, παιχνιδιών, legos και παιδιών φιλικών υπολογιστών.

Η βιβλιοθήκη είναι ανοιχτή από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και Παρασκευή και Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Ο πρώτος όροφος είναι ανοιχτός μόνο την Κυριακή από τις 1 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. Μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεάν περιήγηση στο κτίριο τη Δευτέρα και Σάββατο το απόγευμα.