Επισκεφθείτε το αγαπημένο μέρος του Chuck Berry για να εκτελέσετε στο St. Louis

Το Blueberry Hill είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και διάσημα μέρη του Delmar Loop, μια διασκεδαστική και funky γειτονιά γεμάτη με μοναδικά καταστήματα, εστιατόρια και κλαμπ. Το Blueberry Hill είναι ένας χώρος εστιατορίου και ζωντανής μουσικής που έχει ανοιχτεί για περισσότερα από 40 χρόνια, συγκεντρώνοντας πλήθη από όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσία και Ώρες:

Το Blueberry Hill βρίσκεται στο 6504 Delmar στην καρδιά του Delmar Loop.

Το εστιατόριο είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 11 π.μ. έως τις 1:30 π.μ. και από την Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τα μεσάνυχτα Το Blueberry Hill είναι επίσης ένα από τα λίγα αξιοθέατα του Σαιντ Λούις που είναι ανοιχτό την ημέρα των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων.

Φαγητό και ποτό:

Το Blueberry Hill σερβίρει casual ναύλο, όπως σούπες, σαλάτες και μπιφτέκια. Το μεγάλο μενού περιλαμβάνει επίσης είδη πρωινού (διαθέσιμα όλη την ημέρα), πιάτα για χορτοφάγους και εξειδικευμένα γεύματα όπως αμυγδαλιά πέστροφας, κοτόπουλο και τσίλι. Το πλήρες μενού διατίθεται από τις 11 π.μ. έως τις 9 το βράδυ, με μικρότερο μενού αργά το βράδυ μετά τις 9 μ.μ. Η κουζίνα κλείνει την Κυριακή στις 11 το βράδυ και τα μεσάνυχτα όλη την εβδομάδα.

Το εστιατόριο διαθέτει έναν καλό αριθμό μπύρας στη βρύση, όπως Guinness, Steak Anchor και αρκετές ποικιλίες Schlafly. Υπάρχει επίσης μεγάλη επιλογή εμφιαλωμένης μπύρας, καθώς και κρασιά και μικτά ποτά.

Ζωντανή μουσική:

Πολλοί επισκέπτες έρχονται στο Blueberry Hill για τη ζωντανή μουσική. Οι περισσότερες συναυλίες, που περιλαμβάνουν δημοφιλείς τοπικές και εθνικές εκδηλώσεις, κρατιούνται στο δωμάτιό τους.

Η πιο δημοφιλής συναυλία ήταν η μηνιαία εμφάνιση με τον θρύλο rock-and-roll Chuck Berry. Έπαιξε πάνω από 200 συναυλίες σε ένα δωμάτιο που στέκεται μόνο πλήθος στο Duck Room μια Τετάρτη κάθε μήνα. Έπαιξε την τελευταία του εμφάνιση στο Blueberry Hill τον Οκτώβριο του 2014, αλλά το εστιατόριο εξακολουθεί να είναι γεμάτο φωτογραφίες και άλλα αναμνηστικά για τους πολλούς οπαδούς του Berry.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους καλλιτέχνες που εξακολουθούν να χτυπούν τη σκηνή, δείτε το πρόγραμμα ζωντανής μουσικής στον ιστότοπο Blueberry Hill.

Για άλλους χώρους για να ακούσετε ζωντανή μουσική στο Σαιντ Λούις, ελέγξτε το Irish Pub του John D. McGurk ή Top Places for Live Music στο St. Louis .

Πεζοπορία της φήμης:

Το Blueberry Hill είναι ένα από τα πολλά μοναδικά και ενδιαφέροντα αξιοθέατα του Delmar Loop. Το Loop είναι επίσης το σπίτι του St. Louis Walk of Fame. Τα ορειχάλκινα αστέρια χαράσσονται στα πεζοδρόμια κατά μήκος του Delmar με τα ονόματα των μεγάλων Αγίων Λουιζάνων. Σε όλα υπάρχουν περισσότερα από 130 αστέρια αφιερωμένα σε διασημότητες όπως ο Chuck Berry, ο Miles Davis, η Nelly, η Maya Angelou και η Tina Turner. Μάθετε περισσότερα για αυτό το αξιοθέατο στην ιστοσελίδα του St. Louis Walk of Fame.