Έκθεση Fairfax County 2017 στο πάρκο Frying Pan

Η Έκθεση Fairfax County είναι στην πραγματικότητα δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται μαζί για ένα Σαββατοκύριακο: το Fairfax 4-H Fair και το Frying Pan Park Farm Show. Το εκθεσιακό κέντρο Fairfax County περιλαμβάνει εκθέματα 4-H, εκθέσεις αλόγων, κυνήγι ζώων και κουνελιών, εκθέσεις σκυλιών και κατοικίδιων ζώων, βόλτες με παιδάκια, παλιομοδίτικα παιχνίδια, βόλτες με καρναβάλι, αρμέματα αιγών, , crafters, και ζωντανή ψυχαγωγία. Η έκθεση περιλαμβάνει ποικίλους διαγωνισμούς που είναι ανοιχτοί στο ευρύ κοινό.



Η εκδήλωση Frying Pan Park Farm προσφέρει μεγάλη διασκέδαση για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των hayrides, αγελάδων για αρμέγαση, σιδηρουργείο και φεγγίτες, πλύσιμο και περιποίηση ζώων, και διάτμηση προβάτων.

Ημερομηνίες και ώρες

3-6 Αυγούστου 2017
Σάββατο, 9 π.μ.-9 μ.μ.
Κυριακή 9 π.μ.-5 μ.μ.

Τοποθεσία:

Πάρκο Τηγανίσματος, 2709 West Ox Road Herndon, Βιρτζίνια. Το πάρκο διατηρεί την αγροτική κληρονομιά του Fairfax County με το αγρόκτημα επίδειξης που λειτουργεί, το Kidwell Farm, το οποίο αναδημιουργεί ένα αγρόκτημα γαλακτοπαραγωγής 1920-1950. Το ακίνητο διαθέτει κτίρια όπως γαλακτοκομείο, καπνό, καλαμπόκι, αχυροσκεπάσματα, υπόστεγα εξοπλισμού, σπίτι κοτόπουλου, outhouse και διάφορα run-in υπόστεγα για τα ζώα. Το αιωρούμενο παλιό εξοπλισμό στεγάζει ιππασία και μηχανοκίνητο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων πολλών πρώιμων ελκυστήρων που διατηρούνται σε κατάσταση λειτουργίας.

Οδηγίες: Από το I-495, πάρτε το VA-267 W. Πάρτε το VA-657 Exit. Ακολουθήστε το δρόμο προς το VA-608 S στο Hunter Mill. Το αγρόκτημα βρίσκεται στη διασταύρωση του W.

Ox Rd.

Δίκαιη είσοδος:

Η είσοδος είναι δωρεάν, το πάρκινγκ είναι δωρεάν την Πέμπτη και την Παρασκευή, 7 δολάρια το Σάββατο και την Κυριακή. Οι βόλτες με καρναβάλι απαιτούν εισιτήρια αξίας $ 1 ή 24 για $ 20. Οι περισσότερες διαδρομές είναι 3-5 εισιτήρια. Τα Carousel Rides είναι $ 2 ανά άτομο. Οι βόλτες με βάρκα είναι $ 3 ανά άτομο.

Συναυλίες και Ειδικά Γεγονότα

Πέμπτη - Μύτη του Gonzo (Party Music): 7:30 - 8:30 μ.μ.

Παρασκευή - Μεγάλη νύχτα φορτηγών στην αυλή του αγροκτήματος: 6-8:30 μ.μ.

Σάββατο - Διασκέδαση Σκηνής: 11 π.μ.-9 μ.μ.

Κυριακή - Σκηνή Ψυχαγωγίας: 9 π.μ.-4 μ.μ.

Δίκαιοι αγώνες


Ιστοσελίδα: www.fairfaxcounty.gov/parks/fryingpanpark/4-h-fair.htm

Σχετικά με το πρόγραμμα Fairhax County 4H

Τα προγράμματα 4-H έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τη νεολαία να "μάθει με πράξεις". Τα προγράμματα επικεντρώνονται στη διδασκαλία νέων θεμάτων και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής. Οι εκπαιδευμένοι 4-Η εθελοντές διευκολύνουν τη μάθηση που συμβαίνει σε μη τυπικές ρυθμίσεις. Τα 4H Clubs and Camps παρέχουν εμπειρία με την επιστήμη, την υπηκοότητα, την υγιεινή διαβίωση και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.4-h.org.