Το Φεστιβάλ Apple Blossom της Shenandoah 2018

Μια 10ήμερη γιορτή της άνοιξης στο Winchester της Βιρτζίνια

Κάθε άνοιξη, η κοιλάδα Shenandoah έρχεται σε πλήρη άνθηση, μεταμορφώνοντας το ορεινό τοπίο κοντά στο Winchester, Va . σε μια πολύχρωμη σειρά από λουλούδια και φρέσκα φρούτα. Για να γιορτάσουμε, η πόλη του Winchester φιλοξενεί κάθε χρόνο το φεστιβάλ Apple Blossom Shenandoah, μια 10ήμερη σειρά εκδηλώσεων γύρω από τα ανθισμένα μήλα.

Η εκδήλωση είναι μία από τις μεγαλύτερες στην περιοχή του Ατλαντικού, με περισσότερες από 45 εκδηλώσεις, όπως η Coronation of Queen Shenandoah, η Grand Feature Parade, οι συγκρούσεις συγκροτημάτων, οι χοροί, το καρναβάλι, οι εκδηλώσεις 10K και οι πυροσβεστικές εκδηλώσεις.

Το 2018, το Shenandoah Apple Blossom Festival διοργανώνεται από τις 27 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου και πραγματοποιείται σε διάφορους χώρους γύρω από την πόλη του Winchester. Ενώ μερικές εκδηλώσεις είναι ελεύθερες να παρακολουθήσουν, αρκετοί χρεώνουν την είσοδο και απαιτούν εισιτήρια πριν από την ημερομηνία του γεγονότος. Φροντίστε να δείτε τον πλήρη κατάλογο των εκδηλώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα Shenandoah Apple Blossom Festival, The Bloom.

Σημαντικά γεγονότα και αξιοθέατα

Με 45 εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των 10 ημερών στα μέσα της άνοιξης, το Shenandoah Apple Blossom Festival προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να απολαύσετε όλη την πόλη του Winchester έχει να προσφέρει - από χορό μέχρι γευσιγνωσία οίνου και όλα ενδιάμεσα. Το Carnival Apple Blossom λειτουργεί επίσης σε όλο το φεστιβάλ και διαθέτει μια ποικιλία από βόλτες και δραστηριότητες που όλη η οικογένεια θα απολαύσει.

Ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα του φεστιβάλ, το Coronation of Queen Shenandoah ξεκινάει από τις εκδηλώσεις. Κάθε χρόνο υποβάλλονται υποψηφιότητες για τη βασίλισσα Shenandoah από διοργανωτές του φεστιβάλ, πρώην βασίλισσες, διασημότητες του παρελθόντος και πολιτικά πρόσωπα.

Το Miss Apple Blossom Festival είναι η επίσημη καλεσμένη της εκδήλωσης και ο νικητής της εκδήλωσης Miss America που πραγματοποιήθηκε στο Middle School του Daniel Morgan κάθε Νοέμβριο.

Το Bloom Wine Fest, το οποίο λαμβάνει χώρα στις 27 Απριλίου, και η εκδήλωση Γευσιγνωσίας και οπωροφόρων δέντρων Winchester Cider Works στις 29 Απριλίου, είναι εξαιρετικοί τρόποι να δοκιμάσετε τοπικά κρασιά.

Εάν είστε στη διάθεση για μερικά τοπικά τρόφιμα, όμως, θα θελήσετε να ελέγξετε έξω τον διαγωνισμό ψησίματος πίτας μήλων ή το βόλτα για πρωινό Westminster-Canterbury στις 3 Μαΐου.

Το φεστιβάλ παρουσιάζει επίσης δύο παρελάσεις: την Πυροσβεστική παρέλαση στις 4 Μαΐου και την Grand Feature Parade στις 5 Μαΐου. Η παρέλαση των πυροσβεστών συντονίζεται από μέλη των πυροσβεστών του Winchester και του Frederick County και είναι η μεγαλύτερη και μία από τις παλαιότερες ετήσιες παρελάσεις των πυροσβεστών στο κόσμος. Εν τω μεταξύ, το Grand Feature Parade διαθέτει πάνω από 200 πλωτήρες, συγκροτήματα, ειδικές μονάδες και αυτοκίνητα αντίκες για να γιορτάσουν την ιστορία της πόλης.

Η έκθεση πυροτεχνημάτων και το φεστιβάλ νύχτας στις 4 Μαΐου είναι επίσης ένα μεγάλο αξιοθέατο για τους τουρίστες. Βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη Handley High School, αυτό το ετήσιο γεγονός καλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν τις βόλτες, να φάνε τοπικά φαγητά και να βρουν ένα σημείο στο γκαζόν για να δουν την παράσταση.

Να φτάσετε στο Winchester και πού να μείνετε

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο Winchester για να γιορτάσετε την άνοιξη στο Shenandoah Apple Blossom Festival, η βόρεια κοιλάδα Shenandoah βρίσκεται 72 μίλια βορειοδυτικά της Washington, Dc και 22 μίλια βόρεια του Εθνικού Πάρκου Shenandoah . Από το DC, μπορείτε να πάρετε Route 66 West σε I-81 North, Exit 313 ή να πάρετε VA-267 West (The Dulles Toll Road) στο VA-7 W στην έξοδο 1Α και να συνεχίσετε με το VA-7 στο Winchester.

Η πόλη του Winchester έχει πολλά ξενοδοχεία και ακόμη και μερικά bed and breakfasts για να διαλέξετε, οπότε εκεί που μένετε πραγματικά εξαρτάται από τον προϋπολογισμό σας και την προτίμησή σας για καταλύματα. Ξενοδοχεία στο Winchester περιλαμβάνουν:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη στο Winchester, Virginia και όπου μπορείτε να μείνετε ενώ βρίσκεστε στην πόλη για το φεστιβάλ, μπορείτε να επισκεφθείτε το Κέντρο επισκεπτών του Winchester-Frederick County, το οποίο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.