Στρατιωτικό πρόγραμμα συναυλιών καλοκαιρινής μπάντας

Απολαύστε την ελεύθερη μουσική από τις αμερικανικές στρατιωτικές μπάντες στην Ουάσιγκτον DC

Η Ουάσινγκτον έλαβε την παράδοση συναυλιών ζωντανών στρατιωτικών συγκροτημάτων από το 1863. Τα συγκροτήματα Στρατού, Πολεμικού Ναυτικού, Ναυτικού Σώματος και Αεροπορίας εκτελούν εναλλασσόμενες μέρες καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι συναυλίες είναι δωρεάν και δεν απαιτούνται εισιτήρια. Αυτές οι παραστάσεις τιμούν εκείνους που έχουν υπηρετήσει τη χώρα μας και επιδιώκουν να εμπνεύσουν τον αμερικανικό πατριωτισμό. Διαβάστε περισσότερα για στρατιωτικές μπάντες . Οι ακόλουθες ημερομηνίες είναι για το 2017.

US Navy Band

Η Αμερικανική Ναυτική Συναυλία πραγματοποιεί τακτικά τα βράδια της Δευτέρας (8 μ.μ.) στα δυτικά βήματα του κτιρίου Capitol .

Τα μέλη του ακροατηρίου μπορούν να καθίσουν στα βήματα και να απολαύσουν μια θέα στο National Mall.

Η Αμερικανική Ναυτική Συναυλία πραγματοποιεί επίσης σε επιλεγμένα βράδια την Τρίτη (7:30 μ.μ.) στη σειρά επιδόσεων Concerts on the Avenue στο Ναυτικό μνημείο . Η Συναυλία στη Λεωφόρο είναι μια κοινή συναυλία με όλες τις μονάδες του Navy Band, συμπεριλαμβανομένων των Sea Chanters, Commodores, Country Current και Cruisers.

ΗΠΑ Air Force Band

Η Συνασπίδα της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ εκτελεί τακτικά τα βράδια της Τρίτης το βράδυ (8 μ.μ.) στα δυτικά βήματα του κτιρίου του Καπιτώπου. Τα μέλη του ακροατηρίου μπορούν να καθίσουν στα βήματα και να απολαύσουν μια θέα στο National Mall.

Η ζώνη συναυλιών των Πολεμικών Αεροποριών των ΗΠΑ εκτελεί τακτικά τα βράδια της Παρασκευής (8 μ.μ.) στο Μνημείο της Πολεμικής Αεροπορίας .

Η Συνασπίδα της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ εκτελεί τακτικά τα βράδια του Σαββάτου (7 μ.μ.) στο Εθνικό Λιμάνι κατά μήκος της προκυμαίας.

US Marine Band

Η US Marine Concert Band εκτελεί τακτικά τα βράδια της Τετάρτης (8 μ.μ.) στο Δυτικό Μέτωπο του Κτιρίου του Καπιτώπου.

Τα μέλη του ακροατηρίου μπορούν να καθίσουν στα βήματα και να απολαύσουν μια θέα στο National Mall.

Η US Marine Concert Band εκτελεί τακτικά τα βράδια της Παρασκευής (8:45 μ.μ.) στο Marine Barracks Washington, 8th and I Streets, SE.

US Band Army

Η US Marine Concert Band εκτελεί τακτικά τα βράδια της Παρασκευής (8 μ.μ.) στο δυτικό μέτωπο του κτιρίου Capitol. Τα μέλη του ακροατηρίου μπορούν να καθίσουν στα βήματα και να απολαύσουν μια θέα στο National Mall.

Η αμερικανική ομάδα συναυλιών στρατού εκτελεί τατουάζ λυκόφως την Τετάρτη το βράδυ (7 μ.μ.) στο
Ιστορικό Fort Myer στο Arlington, VA. Πρόκειται για μια ωριαία στρατιωτική εκδήλωση που παρουσιάζει το The Old Guard Fife και το Drum Corps, την US Army Drill Team, το US Army Blues και μέλη του US Army Band Downrange.

Δείτε περισσότερες ελεύθερες καλοκαιρινές συναυλίες στην Ουάσιγκτον DC