Χριστούγεννα στο Tropics - Light-Ups και προβολές στη Σιγκαπούρη

Χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις και παραστάσεις κατά μήκος της οδού Orchard Road & Marina Bay

Τα "Χριστούγεννα στα Τροπικά" της Σιγκαπούρης δεν είναι απλά ολοκληρωμένα χωρίς φως και εμφανίζονται κατά μήκος επιλεγμένων αρτηριών. Από το Νοέμβριο έως την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους, ο Orchard Road θα φωτιστεί με εκπληκτικές οθόνες φωτισμού που φωτίζουν την πρωτεύουσα εμπορική περιοχή της Σιγκαπούρης.

Για να συνοδεύει το φως και το ηχητικό show, τα εμπορικά κέντρα κατά μήκος του Orchard και αλλού ανταγωνίζονται για να βάλουν τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα στολίδια και να πουλήσουν τις πιο ελκυστικές προσφορές πωλήσεων για να προσελκύσουν τα πλήθη.

Τα περισσότερα εμπορικά κέντρα διατηρούν τις πόρτες τους ανοιχτά αργά τη νύχτα για να γλυκάνουν τη συμφωνία.

Πηγαίνοντας ψώνια στη Σιγκαπούρη μπορεί να είναι αρκετά συντριπτική, οπότε έρχονται προετοιμασμένοι - διαβάστε αυτά τα άρθρα σχετικά με Χριστουγεννιάτικα συμβουλές δώρων και επτά συμβουλές για να σας βοηθήσει να σταματήσετε να κάνετε λάθη αγορών διακοπών.

Ορχιδέα Road Christmas Light-Up

Το "Χριστούγεννα σε μια μεγάλη οδό", το ετήσιο εορταστικό φως στο Orchard Road, φωτίζει το κύριο εμπόριο της Σιγκαπούρης. Η σωστή φωτεινή επιφάνεια εκτείνεται σε απόσταση 2.88χλμ. Από το Tanglin Mall έως το Plaza Singapura.

Περίπου επτά αστεροειδή κομμάτια μπορούν να βρεθούν πάνω και κάτω από το δρόμο, το καθένα βελτιστοποιημένο για selfie-sharing και κοινή χρήση στα κοινωνικά μέσα (η Orchard Road Business Association σας προτείνει να μοιραστείτε με το hashtag #OrchardRdXmas.)

Δουλεύοντας με το θέμα «Spread the Joy», τα φωτεινά έργα σέβονται την εικονογράφηση των Χριστουγέννων - ταράνδων και των αστραφτερά αστέρια μεταξύ τους - στις προεξοχές, τα πεζοδρόμια και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, που κολυμπούν τον δρόμο σε μπλε, τυρκουάζ και ζαφείρι.

Το φως-up του Orchard του 2016 διαρκεί από τις 12 Νοεμβρίου 2016 έως τις 2 Ιανουαρίου 2017. Το σύνολο του shindig είναι μια συνεργατική προσπάθεια μεταξύ της ORBA, του Board of Tourism της Σιγκαπούρης και των εταιρικών εταίρων Hitachi και MasterCard.

Η περιοχή των οπωρώνων είναι πιο προσβάσιμη μέσω του MRT. αποβίβαση στο Σταθμό MRT Orchard (NS22).

Διαβάστε για τις μεταφορές στη Σιγκαπούρη για λεπτομέρειες. Για ξενοδοχεία κοντά στο Orchard Light-Up, διαβάστε αυτό το άρθρο: Hotels on or near Orchard Road, Σιγκαπούρη .

Ιόν ορχιδέα Χριστουγεννιάτικο δέντρο & λαβύρινθο

Το ομώνυμο ομώνυμο οίκο της ION Orchard προσθέτει τη δική του χριστουγεννιάτικη χαρά με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο 20 μέτρων με πάνω από 2.000 διακοσμητικά δέντρα προσαρμοσμένα από το διάσημο κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co. Οι επισκέπτες μπορούν πραγματικά να περπατήσουν μέσα στο δέντρο και να αλληλεπιδρούν με το εσωτερικό, να μοιάζει με τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης το βράδυ!

Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία σε αντίθεση με το σκηνικό του ορίζοντα, το οποίο αναπαριστά μια σειρά πυροτεχνημάτων καθώς σφραγίζει το κλείστρο. Οι φωτογραφίες μπορούν να ληφθούν στο duplex Tiffany & Co. στο Επίπεδο 1 του ION Orchard.

Ένας λαμπρός λαμπρός Χριστούγεννα δίπλα στο δέντρο ολοκληρώνει την εμπειρία ION Orchard Yuletide.

Merry Medley Floral Εμφάνιση σε κήπους από τον κόλπο

Οι Κήποι από τον Κήπο Flower Dome του Κήπου του Κήπου γίνονται ένα περιβάλλον για τη φαντασία των Χριστουγέννων, τοποθετώντας Χριστουγεννιάτικα φυτά όπως αμάρυλλες, τριαντάφυλλα Χριστουγέννων και ασημένια τριαντάφυλλα στην εργασία σε γοητευτικό πίνακα Yuletide.

Το Merry Medley Floral Display διαρκεί από τις 11 Νοεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου και δείχνει την εμπειρία των Χριστουγέννων από μια προοπτική που βασίζεται σε φυτά.

Ζωντανά χριστουγεννιάτικα δέντρα - αειθαλείς κωνοφόρες που ευδοκιμούν στον θόλο - στέκονται στο βάθος γλυπτών που προκαλούν την εποχή, συμπεριλαμβανομένων μπαλαρίνων σε γυάλινες σφαίρες. αγγελικές χορωδίες? και στρατιώτες καρυοθραύστης.

Το Dome στρέφεται ακόμα πιο όμορφα με τη νύχτα, με τα Ιταλικά φώτα Luminarie να μεταμορφώνουν το εσωτερικό του Flower Dome σε ένα μαγευτικό τοπίο των Χριστουγέννων.

Συμμετοχή στο δωρεάν ASK Me! Περιηγήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα φυτά που συνδέουμε όλοι με την εποχή των Χριστουγέννων. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το Marina Bay, ορόσημο της Σιγκαπούρης , διαβάστε τη λίστα των Πράγματα που πρέπει να κάνετε στους κήπους του κόλπου.

HIPPO Χριστουγεννιάτικη Orchard Light-Up Tour

Δείτε το φωτισμό του Orchard από ένα μοναδικό πλεονεκτικό σημείο - ένα λεωφορείο ανοιχτού τύπου που κυλάει πάνω και κάτω από το δρόμο. Η Duck και η HiPPO Tours προσφέρουν ένα "HiPPO Christmas Light-up Tour", το οποίο εξερευνά τα κορυφαία Χριστούγεννα φως των επιχειρήσεων.

Η περιοδεία λειτουργεί μεταξύ 2 και 24 Δεκεμβρίου, με αναχωρήσεις δύο φορές το βράδυ από το Duck & HIPPO Tourist Hub στην Suntec City.

Οι επισκέπτες του γύρου πρέπει να συναντηθούν στο Tourist Hub τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης. Η 45λεπτη περιήγηση οδηγεί τους επισκέπτες στην ιπποδρομιακή λεωφόρο HiPPO κάτω από το μήκος του φωτός, ξεκινώντας από το Tanglin Road και τελειώνοντας στο Bras Basah πριν γυρίσουν πίσω στην Suntec City.