Πού να ψωνίσετε στο Orchard Road, Σιγκαπούρη

High-end Brands και Street Fashions

Φέρτε τα ψώνια στη Σιγκαπούρη και το παλιό χέρι της Σιγκαπούρης σκέφτεται αμέσως το Orchard Road. Αυτή η μακρά λεωφόρος είναι επενδεδυμένη και στις δύο πλευρές με εμπορικά κέντρα, ο καθένας ένας ξεχωριστός κόσμος στον εαυτό του με καταστήματα που αριθμούν σε χιλιάδες! Το Orchard Road, που δεν λείπει ποτέ από την κυκλοφορία, αναδεικνύει την ενέργεια στα 11 όταν έρχονται μαζί η Μεγάλη Πώληση στη Σιγκαπούρη και τα Χριστούγεννα .

Μπορείτε να πάρετε οτιδήποτε εδώ στο Orchard - ακριβές ετικέτες μόδας και φορεσιά στο δρόμο, μοντέρνα μόδα και προ-αγάπη vintage φθορά, DVDs, βιβλία, ηλεκτρονικά, φαγητό, το ονομάζετε. Ξεμένω από χρήματα? Υπάρχουν τράπεζες και μεταπωλητές χρημάτων σε κάθε γωνιά. (Διαβάστε για τα χρήματα και τα χρήματα στην Σιγκαπούρη .) Αν θέλετε να παραμείνετε κοντά στη δράση, πολλά ξενοδοχεία του Orchard Road προσφέρουν πολλές επιλογές διαμονής.

Ολόκληρη η οδός Orchard Road εξυπηρετείται από τρεις διαφορετικούς σταθμούς MRT - Ανταλλαγές Doby Ghaut (CC1 / NE6 / NS24), Orchard (NS22) και Somerset (NS23), από τους οποίους οι τελευταίοι είναι άμεσα προσβάσιμοι από τα ίδια τα εμπορικά κέντρα. Πάρτε την κάρτα EZ-Link και την πιστωτική σας κάρτα έτοιμη και ψωνίστε στο Orchard μέχρι να πέσετε!