Ταξίδι για δύο: Η Καραϊβική για ζευγάρια

Όταν σκέφτεστε την τέλεια ρομαντική απόδραση του νησιού της Καραϊβικής, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε τι ψάχνετε σε ρομαντικές διακοπές. Θέλετε να περάσετε όλο το χρόνο σας χαλάρωση σε πανέμορφες παραλίες ; Απόκρυψη από τον κόσμο σε μια πολυτελή βίλα με ιδιωτική πισίνα; Snorkel σε μια μικρή, απομονωμένη παραλία, όπου η καταγάλανη θάλασσα της Καραϊβικής συναντά το βαθύτερο μπλε του Ατλαντικού Ωκεανού; Πεζοπορία μέσα από το τροπικό δάσος, ψύξης κάτω από έναν καταρράκτη πιτσίλισμα απαλά σε μια πισίνα;

Κάντε μια βόλτα με φεγγάρι στην παραλία, λευκή άμμο σαν μαλακή σκόνη ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας, τα κύματα που κολλάνε στην ακτή;

Αυτή είναι η Καραϊβική για ζευγάρια, όπου όλες αυτές οι ρομαντικές φαντασιώσεις - και πολλά άλλα - μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Καραϊβική για ζευγάρια αποδράσεων

Αν θέλετε να ξεφύγετε από όλα και να περάσετε λίγο χρόνο μαζί, κατευθυνθείτε στον Άγιο Ιωάννη στις Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι. Στο Caneel Bay , ένα θέρετρο που βρίσκεται μέσα σε 170 στρέμματα του πλούσιου Εθνικού Πάρκου των Παρθένων Νήσων, ο 21ος αιώνας μόλις εισβάλλει. Δεν υπάρχουν τηλεφωνήματα ή τηλεοράσεις στα δωμάτια και μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας σε μία από τις επτά παραλίες.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο Caneel Bay στο TripAdvisor

Μια άλλη φαντασίωση των αποδράσεων είναι οι Γρεναδίνες, ένα ραντίζοντας μικροσκοπικά νησιά μεταξύ Αγίου Βικεντίου και Γρενάδας. Εδώ, μπορείτε να μείνετε στο Palm Island, ένα καταφύγιο 135 στρεμμάτων με μόλις 37 δωμάτια. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, ιστιοσανίδα, αναπνευστήρα, καγιάκ ή να κάνετε μια βόλτα με καραβάκι στο Tobago Cays , μικρά κοντινά παραλιακά νησιά χωρίς καμία εξέλιξη - που σημαίνει ότι είναι έτοιμα για εσάς και το σύντροφό σας να ανακαλύψετε μαζί.

Δείτε τα ποσοστά και κριτικές του Palm Island στο TripAdvisor

Καραϊβική για ενεργειακά ζευγάρια

Εάν είστε ο τύπος που βαριέται εύκολα, το κεφάλι για την διπλή φύση St. Martin / St. Το Maarten, όπου τα ψώνια είναι εξαιρετικά, οι όμορφες παραλίες και τα καζίνο στην ολλανδική πλευρά κρατούν τα πράγματα να χτυπούν μετά το σκοτάδι. Κάντε κράτηση για ένα δωμάτιο στη La Samanna από τη γαλλική πλευρά - τα περισσότερα έχουν ιδιωτική βεράντα ή αίθριο, και όλα έχουν υπέροχη θέα στον ωκεανό.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο La Samanna στο TripAdvisor

Το Jamaican all-inclusive, όπως το Breezes Grande Resort και το Spa Negril, είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι μέρες σας είναι γεμάτες με μαρμελάδα. Καταβάλλετε μια προκαταβολή για καταλύματα, γεύματα, ποτά και δραστηριότητες όπως windsurfing, καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ιστιοπλοΐα, γκολφ, τένις και εγκαταστάσεις σπα.

Καραϊβική για περιπετειώδη ζευγάρια

Εάν προτιμάτε να εξερευνήσετε το υπέροχο ύπαιθρο, κατευθυνθείτε προς το Πουέρτο Ρίκο, όπου μπορείτε να περάσετε από καταρράκτες και φυσικές πισίνες στο τροπικό δάσος και το καγιάκ του El Yunque ή να κολυμπήσετε στον μυστικό, βιοφωταύγεια κόλπο του Vieques. Το Horned Dorset Primavera είναι ένα από τα πιο ρομαντικά πανδοχεία της Καραϊβικής και τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες.

Δείτε τις τιμές για Horned Dorset και κριτικές για το TripAdvisor

Ποδηλάτες και αναπνευστήρες που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν τα τροπικά νερά θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να παραμείνουν στο Parrot Cay στους Τούρκους και το Caicos, το οποίο συγκαταλέγεται στις κορυφαίες 10 λίστες των καλύτερων θέσεων καταδύσεων / καταδύσεων στον κόσμο. Αυτό το ιδιωτικό νησιώτικο θέρετρο προσφέρει εκδρομές και μαθήματα καταδύσεων σε κοντινά Providenciales και διαθέτει ιδιωτικές βίλες που βρίσκονται μόλις λίγα βήματα από την άκρη του ωκεανού.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές του Parrot Cay στο TripAdvisor

Καραϊβική για ρομαντικά ζευγάρια

Αν ψάχνετε για ένα ρομαντικό θέρετρο πάνω από την κορυφή, μια κορυφαία επιλογή είναι η Cap Juluca στην Ανγκουίλα, όπου κάθε δωμάτιο είναι σκαρφαλωμένο με τη δική της άμμο στην ιδιωτική παραλία μήκους ενός χιλιομέτρου.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο Cap Juluca στο TripAdvisor

Το Anse Chastenet στην Αγία Λουκία διαθέτει πολυτελείς μονάδες, μερικές ακριβώς στην άκρη του ωκεανού με εκπληκτική θέα στα δίδυμα, πράσινα βουνά του νησιού. Αυτό το θέρετρο περιβάλλεται από τροπικούς κήπους και βρίσκεται ακριβώς πάνω σε μια παραλία.

Το Sandy Lane on Barbados είναι ένα άλλο stunner με εξαιρετικές υπηρεσίες, ένα τεράστιο spa και πολυτελή, υψηλής τεχνολογίας δωμάτια που διαθέτουν τηλεοράσεις πλάσμα, ένα διαδραστικό σύστημα ψυχαγωγίας και βρεγμένα μπαρ.

Δείτε τιμές και κριτικές του Anse Chastanet στο TripAdvisor

Δείτε τιμές και κριτικές στο Sandy Lane στο TripAdvisor

Ανεξάρτητα από το είδος της απόδρασης που εσείς και ο σημαντικός σας άλλος αναζητάτε, η Καραϊβική έχει πολλά να προσφέρει σε όλους τους τύπους ταξιδιώτες - συμπεριλαμβανομένου και ενός ρομαντισμού!