Του Αγίου Βικεντίου και του Γρεναδίνες

Σκεφτείτε να ταξιδέψετε στον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες αν ψάχνετε για μια παρθένα απόδραση και μερικές από τις καλύτερες ιστιοπλοΐες στον κόσμο . Ο Άγιος Βικέντιος παραμένει τόσο παρθένος που η ακτογραμμή του παρείχε ένα αυθεντικό αποικιακό σκηνικό για τη μαγνητοσκόπηση των "Πειρατών της Καραϊβικής". Και αν είναι αρκετά καλό για τον Mick Jagger, τον Mick Jagger, ο οποίος έχει σπίτι στο Mustique στις Γρεναδίνες, πιθανότατα θα είμαι ευτυχής και εδώ.

Βασικές πληροφορίες ταξιδιού του Αγίου Βικέντιου και των Γρεναδίνων

Τοποθεσία: Μεταξύ της Θάλασσας της Καραϊβικής και του Ατλαντικού Ωκεανού, βόρεια του Τρινιδάδ και Τομπάγκο

Μέγεθος: 150 τετραγωνικά μίλια συνολικά? Ο Αγιος Βικέντιος είναι 133 τετραγωνικά μίλια. Δείτε το χάρτη

Πρωτεύουσα: Kingstown

Γλώσσα : Αγγλικά, γαλλικά patois

Θρησκείες: Αγγλικανός, Μεθοδιστής και Ρωμαιοκαθολικός

Νόμισμα : Δολάριο της Ανατολικής Καραϊβικής, το οποίο είναι σταθερό στο δολάριο ΗΠΑ

Κωδικός περιοχής: 784

Συρρίκνωση: 10 έως 15 τοις εκατό

Καιρός: Η μέση ετήσια θερμοκρασία είναι 81 μοίρες. Η εποχή του τυφώνα είναι από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο.

Σημαία του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδίνων

Αεροδρόμιο: Αεροδρόμιο ET Joshua (Έλεγχος πτήσεων)

Δραστηριότητες και αξιοθέατα του Αγίου Βικέντιου και των Γρεναδίνων

Πολλοί επισκέπτες έρχονται στο Σαιντ Βίνσεντ για την υπέροχη ιστιοπλοΐα γύρω από τις Γρεναδίνες , μια σειρά από μικροσκοπικά νησάκια μήκους 40 μιλίων, με τη λευκή αμμουδιά τους να υποδηλώνει το τυρκουάζ μπλε του γύρω ωκεανού.

Είτε έχετε δικό σας γιοτ είτε παίρνετε μόνο το τοπικό πορθμείο, μπορείτε να ταξιδέψετε από νησί σε νησί, να αποβιβαστείτε σε μέρη όπως το Bequia και να εξερευνήσετε εκεί. Στον Άγιο Βικέντιο, πάρτε το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, ενώ περνάτε στο ενεργό ηφαίστειο La Soufrière, μέσα από το τροπικό δάσος ή σε έναν από τους καταπληκτικούς καταρράκτες του νησιού, τους καταρράκτες Trinity και τους καταρράκτες της Baleine.

Οι βοτανικοί κήποι του Kingston αξίζουν επίσης μια επίσκεψη.

Παραλίες του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδίνων

Μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες κολύμβησης στο St. Vincent είναι η Villa Beach, αλλά μπορεί να πάρει αρκετά κόσμο. Παραλίες όπως το Argyle και το Black Point στην ανατολική ή ανατολική πλευρά του νησιού έχουν όμορφη μαύρη άμμο, αλλά λόγω του ακατέργαστου νερού είναι καλύτερο για πικνίκ παρά για κολύμπι. Στις Γρεναδίνες, το Canouan περιβάλλεται από μαλακές παραλίες με λευκή άμμο και γαλάζιες λιμνοθάλασσες που είναι ιδανικές για καταδύσεις και ψαροντούφεκο. Στην Bequia, κορυφαία σημεία είναι ο κόλπος της φιλίας, η παραλία Princess Margaret και ο μικρότερος κόλπος. Τέλος, το Mustique είναι σχεδόν τόσο διάσημο για τις θαυμάσιες παραλίες λευκής άμμου όσο και για τους διάσημους επισκέπτες του.

Του Αγίου Βικέντιου και των Γρεναδίνων Ξενοδοχεία και Θέρετρα

Εκτός από το θέρετρο Young Island , το οποίο καταλαμβάνει ένα μικρό νησί κοντά στην ακτή, και το νέο Buccament Bay Resort , οι επιλογές διαμονής του St. Vincent είναι αρκετά χαμηλές. Μια επιλογή σε καλή τιμή είναι το New Montrose Hotel (Book Now), το οποίο διαθέτει διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων με κουζίνα και κουζίνα. Αν θέλετε πολυτέλεια, κατευθυνθείτε στις Γρεναδίνες, όπου θα βρείτε μερικά αληθινά θέρετρα.

Ορισμένα από αυτά, όπως το θέρετρο Petit St. Vincent και το Palm Island , είναι η μόνη επιλογή στα νησιά που καταλαμβάνουν, ενώ το Cotton House on Mustique είναι ένα από τα πιο κομψά και αποκλειστικά ξενοδοχεία στην Καραϊβική.

Τα εστιατόρια και την κουζίνα του Αγίου Βικέντιου και των Γρεναδίνων

Ενώ πολλοί επισκέπτες του Αγίου Βικεντίου επιλέγουν να πάρουν τουλάχιστον μερικά από τα γεύματά τους στο ξενοδοχείο τους, μπορείτε να αναζητήσετε μερικές καλές τοπικές στιγμές κατά μήκος της παραλίας Βίλα και Indian Bay. Ακόμη και αν δεν μένετε στο Young Island, ένα γεύμα εδώ κάνει μια εξαιρετικά ρομαντική βραδιά. Στο Mustique, δοκιμάστε τα απλά, κλασικά πιάτα με θαλασσινά στο μπαρ του Basil's Beach Bar , όπου υπάρχει πάντα η ευκαιρία να τρίβετε τους ώμους με αστέρια ροκ ή ροκ.

Του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδίνων Πολιτισμός και Ιστορία

Η αντίσταση από τους Ινδιάνους Carib εμπόδισε τον αποικισμό του Αγίου Βικεντίου μέχρι το 1719. Η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο αγωνίστηκαν στο νησί έως ότου παραχωρήθηκαν στους Βρετανούς το 1783. Η αυτονομία χορηγήθηκε το 1969 και η ανεξαρτησία το 1979. Μουσική και φεστιβάλ σε όλες τις Γρεναδίνες ενημερώνονται από τον πολιτισμό της Carib και της Δυτικής Αφρικής.

Εκδηλώσεις και φεστιβάλ του Αγίου Βικέντιου και των Γρεναδίνων

Μερικά από τα μεγάλα γεγονότα στον Άγιο Βικέντιο περιλαμβάνουν το Μήνα των Ψαράδων τον Μάιο. Vincy Mas, ή Καρναβάλι, η οποία πηγαίνει από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου. και το Πάσχα Regatta του Bequia , ένα δημοφιλές γεγονός ιστιοπλοΐας τον Απρίλιο.

Του Αγίου Βικέντιου και της Γρεναδικής Νυχτερινής Ζωής

Πολλά από τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης στα μεγαλύτερα θέρετρα, τα οποία διαθέτουν μπάρμπεκιου και ζωντανή μουσική. Στον Άγιο Βικέντιο, ελέγξτε τις προσφορές στο Young Resort ή δοκιμάστε το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Iguana κοντά στην Villa Beach.