Εκδρομές "Πειρατές της Καραϊβικής"

Επισκεφθείτε τα νησιά της Καραϊβικής όπου πυροβολήθηκαν οι ταινίες «Πειρατές»

Πάντα ονειρευόσαστε να είστε πειρατής - ή ίσως ο Johnny Depp; Το Depp φέρνει τον Captain Jack Sparrow στη ζωή (και πίσω στη ζωή) στις ταινίες των Πειρατών της Καραϊβικής, ενώ οι τελευταίοι μυστικοί βικτοριανοί, wenches και scallywags μπορούν να εξερευνήσουν μερικούς από τους πραγματικούς προορισμούς της Καραϊβικής όπου πυροβολήθηκαν οι ταινίες της Disney την πιό πρόσφατη (τελική?) ταινία, τους Πειρατές της Καραϊβικής: Στις παράξενες παλίρροιες.

Πουέρτο Ρίκο

Μεγάλο μέρος της τέταρτης ταινίας POTC, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2011, δεν μαγνητοσκοπήθηκε ούτε στην Καραϊβική, αλλά σε τοποθεσίες σε ολόκληρη τη Χαβάη.

Ωστόσο, η τελική παραλία της ταινίας γυρίστηκε κοντά στην ανατολική ακτή της πόλης Fajardo , Πουέρτο Ρίκο - και κοντά στα μικρά παράκτια νησιά Palomino και Palominitos, για να είμαστε ακριβείς. Το νησί Palomino πρέπει να είναι εξοικειωμένο με τους επισκέπτες του εικονικού ξενοδοχείου El Conquistador , το οποίο εκτελεί δραστηριότητες θαλάσσης και θαλάσσης εκεί. Άλλες σκηνές πυροβολήθηκαν στο Παλιό Σαν Χουάν , στο Φρούριο του Σαν Κριστόμπαλ .

Δομινίκα

Οι κύριες ακολουθίες των πρωτότυπων πειρατών της ταινίας της Καραϊβικής πυροβολήθηκαν στο νησί της ζούγκλας της Δομίνικα και η ταινία βοήθησε να βάλει αυτό το πλούσιο τροπικό νησί στον τουριστικό χάρτη με τον τρόπο που οι ταινίες Lord of the Rings επισήμανε τα φυσικά θαύματα της Νέας Ζηλανδίας.

Η βορειοανατολική ακτή της Δομίνικα, με τους δραματικούς βράχους και το καταπράσινο φύλλωμά της, προσφέρει το σκηνικό για μερικές από τις βασικές στιγμές της δεύτερης ταινίας, το στήθος του νεκρού άνδρα , συμπεριλαμβανομένων σκηνών σκαφών που γυρίστηκαν στον Ινδικό ποταμό, ένα κανιβαλικό χωριό όπου ο Τζακ γίνεται σχεδόν ο κύριος δρόμος, και μια ακολουθία αγώνα που περιλαμβάνει ένα τεράστιο νερό τροχό.

Κατασκευάστηκαν στο Soufriere και στο Vielle Case και σκηνές σε σημεία όπως ο κόλπος Pegua, το φαράγγι του Τιτού, το High Meadow, το Pointe Guinade και η παραλία Hampstead.

Η Breakaway Adventures έχει σχεδιάσει μια περιήγηση με τα πόδια από την επαρχία Ντομίνικα εννέα ημερών, η οποία έχει πολλές από τις ίδιες προβολές στις ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του Ινδικού ποταμού (το stand-in για τον ποταμό Pantano), το Cannibal Island στην κοιλάδα Η ερήμωση και οι ταινίες "Shipwreck Cove" κοντά στο Cape Capucin.

"Με όλη τη διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει την συνέχεια των πειρατών της Καραϊβικής, θεωρήσαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να προσφέρουμε μια περιοδεία που θα επιτρέπει στους ταξιδιώτες να δουν τις τοποθεσίες που θα δουν αυτό το καλοκαίρι στη μεγάλη οθόνη", λέει ο Carol Keskitalo, ιδιοκτήτης της Breakaway Adventures. "Οι επισκέπτες θα δουν γιατί αυτό το καταπληκτικό νησί ήταν το τέλειο φυσικό σκηνικό για μάχες σπαθιών, μυστικές αποστολές και περιπέτειες σπαθιά".

Μπαχάμες

Άλλες σκηνές για το "στήθος του νεκρού άνδρα" και "στο τέλος του κόσμου" πυροβολήθηκαν στο νησί Grand Bahama και στην Exuma στις Μπαχάμες , συμπεριλαμβανομένης μιας ακολουθίας που περιλάμβανε τα φρικιαστικά τσιράκια του Davy Jones. Οι επισκέπτες της Μπαχάμες ενδέχεται επίσης να θέλουν να ελέγξουν τους Πειρατές του Μουσείου Νασάου για πληροφορίες σχετικά με τους πραγματικούς ληστές και τους αδελφούς, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα λιγότερο χαριτοί από τον Sparrow του Depp.

Τον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες

Όπως και στην πρώτη ταινία, οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του μαύρου μαργαριταριού, ένα περίτεχνο σε Wallilabou Bay στο Σαιντ Βίνσεντ εμφανίζεται ως Port Royal του πρώτου sequel, ένα ιστορικά περιβόητο καταφύγιο πειρατών που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Τζαμάικα .

(Δυστυχώς, το πραγματικό Port Royal κατεδαφίστηκε από σεισμό το 1692 - μερικοί λένε ως ανταμοιβή για τους κακούς τρόπους του.) Το ξενοδοχείο και το εστιατόριο Wallilabou Anchorage εμφανίζονται στην ταινία, όπως και μια φυσική πέτρινη αψίδα στην είσοδο του κόλπου. το λιμάνι εξακολουθεί να είναι ένα πολύ χαλαρό μέρος παρά την πρόσφατη φήμη του.

Μια επίσκεψη στον κόλπο της βορειοδυτικής ακτής του Αγίου Βικέντιου μπορεί επίσης να περιλαμβάνει μια επίσκεψη στο Falls of Baleine , ένα καταρράκτη 60 ποδιών με μια φυσική πισίνα που προσκαλεί για μια δροσιστική βουτιά. Σκηνές για την κατάρα του μαύρου μαργαριτάρι επίσης πυροβολήθηκαν στο Kingstown στο νησί Bequia στις Γρεναδίνες .

Δομινικανή Δημοκρατία και Tortuga

Η Σαμάνα στη Δομινικανή Δημοκρατία διαδραμάτισε επίσης ρόλο στη μαγνητοσκόπηση των καραϊβικών καταστροφών του Capt. Jack Sparrow. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το κρησφύγετο του πειρατή, όπου ο Jack προσλαμβάνει το πλήρωμά του - το Tortuga, ένα έρημο νησί που είναι τώρα μέρος της Αϊτής .