Ένας οδηγός για να πάρει ρομαντική στην Καραϊβική

Γυμνές παραλίες και θέρετρα

Η Καραϊβική είναι γνωστή ως ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς διακοπών στη Γη, αλλά οι νησιώτικες αποδράσεις δεν είναι μόνο για μεγάλες βόλτες στην παραλία και κουνούπια σε αιώρες. Η σύνδεση είναι επίσης ένα μεγάλο μέρος της έκκλησης για νεόνυμφοι που ξοδεύουν τον πρώτο τους παρατεταμένο χρόνο μαζί ως σύζυγος, γονείς που διαφεύγουν από τα παιδιά για λίγες πολύτιμες μέρες, ή singles που θέλουν να συνδεθούν για διακοπές fling.

Σέξυ θέρετρα

Σχεδόν κάθε θέρετρο της Καραϊβικής έχει το είδος των ανέσεων που μπορούν να κάνουν για μια ρομαντική διακοπές, συμπεριλαμβανομένων των ηλιόλουστες παραλίες, τζακούζι, νυχτερινά κέντρα, και φιλικές προς τα ζευγάρια δραστηριότητες όπως ιππασία ή καταμαράν κρουαζιέρες. Εάν ο στόχος σας είναι να χτυπήσετε τις πυρκαγιές του πάθους με τον συγκεκριμένο κάποιον, μπορείτε να το κάνετε σε σχεδόν οποιοδήποτε αξιοπρεπές ξενοδοχείο ή προορισμό.

Ορισμένα θέρετρα, ωστόσο, τονίζουν το ερωτικό για το ρομαντικό, όπως το θέρετρο Hedonism II στη Τζαμάικα - όπου οι δραστηριότητες μπορούν να περιλαμβάνουν διαγωνισμούς γυμνού σκασίματος, ζωγραφική σώματος και φετίχ χορού - και το θέρετρο Desires στο Κανκούν, ως προορισμός για ζευγάρια που αναζητούν να εξερευνήσουν "εναλλακτικούς τρόπους ζωής" - όπως την ανταλλαγή εταίρων σε ένα ειδικό "play room" που βρίσκεται βολικά δίπλα στη ντίσκο του θέρετρου.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το Hedonism στο TripAdvisor

Η Καραϊβική είναι επίσης το σπίτι σε μια σειρά από άλλα είδη ένδυσης-προαιρετικά θέρετρα , καθώς και θέρετρα που έχουν ειδικές περιοχές που προορίζονται για γυμνό ηλιοθεραπεία και κολύμπι.

Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις το γυμνό δεν μεταφράζεται απαραιτήτως σε «άτακτο»: λίγα θέρετρα-προαιρετικά θέρετρα φροντίζουν για swingers, για παράδειγμα, αλλά πιο ελκυστική για γυμνιστές και γυμνιστές που δεν βλέπουν γυμνό σε αμείλικτα σεξουαλικό πλαίσιο, και απαγορεύουν την εμφανή σεξουαλική συμπεριφορά.

Σε θέρετρα όπως το Club Orient (Book Now) στο St. Martin , το γυμνό θεωρείται ως έκφραση της ελευθερίας ή απλά μια ευκαιρία να δουλέψουμε σε τέλειο μαύρισμα, όχι ως πρόσκληση για οικειότητα.

Η Καραϊβική για ζευγάρια

Καραϊβικής γυμνιστών και θέσεων ενδυμάτων προαιρετικών

Γυμνές παραλίες

Η κορυφαία και γυμνή ηλιοθεραπεία είναι επίσης δημοφιλής σε πολλά νησιά της Καραϊβικής, ειδικά σε αυτά με ολλανδική και γαλλική κληρονομιά, και πολλά ζευγάρια από πιο ευθείες προορισμούς μπορούν να βρουν την ιδέα να γίνουν γυμνά μαζί στο κοινό οι τέλειες αφροδισιακές διακοπές.

Όπως και με τα προαναφερθέντα γυμνιστικά θέρετρα, ωστόσο, οι γυμνές παραλίες δεν αφορούν σεξ. Σίγουρα, δεν είναι δυσάρεστο να βλέπεις μια ομορφιά νησιώτικης ομορφιάς ή ένα κομμένο αρσενικό hottie που περπατάει άνετα από την κουβέρτα σου "au naturel", αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι σε γυμνές παραλίες (που περιλαμβάνουν παιδιά και οικογένειες) ενδιαφέρονται περισσότερο για κολύμπι ή μαυρίσματος να ελέγξετε το γυμνό σας σημείο ή να ελέγξετε τις δικές σας. Θα ντροπιάζεστε μόνο με το γκικίνγκ, τη λήψη φωτογραφιών ή ακόμα και την υποκίνηση μικρής ομιλίας που είναι πιο κατάλληλη για το μπαρ ή το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Καλύτερες ακτές και γυμνές παραλίες στην Καραϊβική

Αισθησιακές γιορτές

Η Καραϊβική είναι ένας διασκεδαστικός προορισμός που, στην καλύτερη περίπτωση, συνδυάζει την χαλαρή ατμόσφαιρα της ζωής του νησιού με το γοητευτικό πάθος της λατινικής κουλτούρας. Από την Αρούμπα στο Πουέρτο Ρίκο στο Κανκούν, θα βρείτε νυχτερινά κέντρα που θα αντλούν ζεστή χορευτική μουσική όπως η σάλσα και η σόκα μέχρι να έρθει ο ήλιος και ακόμη και τα μικρότερα νησιά έχουν εβδομαδιαία πάρτι στην παραλία όπου οι ντόπιοι και οι τουρίστες μπορούν να πίνουν και να χορεύουν όλη τη νύχτα - συμπεριλαμβανομένων των μερών που είναι ασφαλή για τους επισκέπτες - ρωτήστε το θυρωρείο του ξενοδοχείου σας).

Φυσικά, το πιο καυτά μέρος της Καραϊβικής είναι το Καρναβάλι , το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός της χρονιάς και μια ευκαιρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες να χαλαρώσουν πριν ξεκινήσει η πανηγυρική περίοδος του Πάσχα. Το Καρναβάλι είναι θρυλικό για τα σκούρα και σέξι κοστούμια του, τις παρελάσεις και τα πάρτι που τροφοδοτούνται με ρούμι και, ναι, οι casual hookups (υπάρχει ένας λόγος για το οποίο τα καρναβαλικά συγκροτήματα περιλαμβάνουν προφυλακτικά σε "κιτ επιβίωσης" για μάρκες).

Πώς να προγραμματίσετε ένα ταξίδι καρναβαλιού στην Καραϊβική

Καρναβάλι Ημερολόγιο Καραϊβικής

Καλύτερες Καραϊβικές Προορισμοί Άνοιξης