Καλύτερες ακτές και γυμνές παραλίες στην Καραϊβική

Ψάχνετε για αυτό το τέλειο all-over tan; Πολλά νησιά της Καραϊβικής αφήνουν κατά μέρος συγκεκριμένες παραλίες για γυμνή ηλιοθεραπεία, και σε ορισμένα νησιά μπορείτε να πάτε τόπλες σε οποιαδήποτε παραλία. Ελέγξτε τις πινακίδες και ζητήστε από τους ντόπιους να είναι ασφαλείς, αλλά με αυτόν τον χρήσιμο οδηγό, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε τα καλύτερα μέρη για να τα γυρίσετε όλα. Απλά μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε αντηλιακό απεγνωσμένα σε αυτές τις ευαίσθητες περιοχές!

Σημείωση: Αν ψάχνετε για μια γυμνή παραλία στην Καραϊβική, θα βρείτε περισσότερα στα γαλλικά και τα ολλανδικά νησιά και λιγότερα στα νησιά που κυβερνούσε προηγουμένως η Μεγάλη Βρετανία, τα οποία τείνουν να είναι πιο πολιτιστικά συντηρητικά. Για παράδειγμα, η ολόπλευρη ηλιοθεραπεία ανεβαίνει ένα φρύδι στον Άγιο Μπάρθ , ενώ οι Μπαχάμαοι μπορεί να φρενάρουν στους τουρίστες που φορούν μπικίνι οπουδήποτε εκτός της παραλίας. Πριν μεταβείτε στην κορυφή - ή, καλά, έξω από αυτό - βεβαιωθείτε ότι κάνετε την έρευνά σας. Οι γυμνές παραλίες μπορεί να είναι μια έκρηξη και ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε, αλλά όπως και με κάθε ταξίδι σε ένα νέο περιβάλλον ή κοινότητα, είναι πάντοτε καλύτερο να είναι πολιτιστικά ευαίσθητο.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε διακοπές από την Καραϊβική είναι να κλείσετε δωμάτιο σε ένα από τα γυμνιστικά ή προαιρετικά θέρετρα των νησιών, όπου δεν θα χρειαστεί να καλύψετε ακόμα και όταν είναι καιρός επιστρέψτε από την παραλία!