Εθνικό Μουσείο Corvette

Οι λάτρεις των αυτοκινήτων, σημειώστε! Το Εθνικό Μουσείο Corvette βρίσκεται στο Bowling Green του Κεντάκυ. Το μουσείο είναι γεμάτο με υπέροχα αυτοκίνητα, ιστορία και πολλά άλλα. Διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό για όλες τις ηλικίες.

Τι είναι το Εθνικό Μουσείο Corvette;

Το Εθνικό Μουσείο Corvette είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα με αποστολή να γιορτάζει την εφεύρεση του Corvette. Από το 1953 το Corvette είναι το Sports Car της Αμερικής και υπάρχουν όμορφα μοντέλα κάθε εποχής από τότε που επινοήθηκε το αυτοκίνητο.

Η οργάνωση λειτουργεί όλο το χρόνο για να διατηρήσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του αυτοκινήτου και να εκπαιδεύσει το κοινό για τα Corvettes. Το μουσείο είναι νεότερος από το αυτοκίνητο που γιορτάζει, άνοιξε το 1994. Το αξιοθέατο ζει σε μια εγκατάσταση 115.000 τετραγωνικών ποδιών που βρίσκεται σε μια πανεπιστημιούπολη των 55 στρεμμάτων.

Πού βρίσκεται αυτό;

Το Εθνικό Μουσείο Corvette είναι εύκολο για τους οδηγούς να φτάσουν, βρίσκεται έξω από το διακρατικό στο Νότιο Κεντρικό Κεντάκι. Λιγότερο από μία ώρα βόρεια του Nashville, TN και λιγότερο από δύο ώρες νότια της Louisville, KY, το Μουσείο αποτελεί μια γρήγορη και εύκολη ενδιάμεση στάση όταν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο. Υπάρχει ένα GM Plant, όπου γίνονται Corvettes, κοντά επίσης. Όλη η δράση της Corvette είναι στο Bowling Green, Κεντάκι! Είναι αρκετά κοντά για να είναι μια ημερήσια εκδρομή , αλλά αν μπορείτε να ταλαντευτείτε σχεδιάζετε λίγες μέρες, καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στην περιοχή. Για παράδειγμα, το Bowling Green φιλοξενεί μερικές από τις κορυφαίες σπηλιές στο Κεντάκι .

Το Εθνικό Μουσείο Corvette
350 Corvette Drive, Μπόουλινγκ Πράσινο, ΚΥ

Το εργοστάσιο συναρμολόγησης Corvette της General Motors
600 Corvette Drive, Bowling Green, KY

Και οι δύο μπορούν να βρεθούν όταν παίρνετε το I-65 Exit 28.

Κρατήστε στο μυαλό τη Ζώνη ώρας!

Εάν βρίσκεστε στο Λούισβιλ, θυμηθείτε ότι τα ρολόγια της Λούισβιλ τρέχουν στην Ανατολική Φωτινή Χρόνο . Το δυτικό τμήμα του Κεντάκυ, όπου βρίσκεται το Bowling Green και το Μουσείο Corvette, βρίσκεται στην κεντρική ζώνη ώρας των ΗΠΑ. Όταν ταξιδεύετε στο Κεντάκι, είναι σημαντικό να γνωρίζετε για την αλλαγή στις ζώνες ώρας, δεν θέλετε να εμφανίζεστε ένα συμβάν σε λάθος στιγμή!

Κάνουν Corvettes σε αυτή την τοποθεσία;

Λοιπόν, όχι στη θέση του μουσείου, αλλά υπάρχουν αυτοκίνητα που συναρμολογούνται κοντά. Το Bowling Green είναι το σπίτι του μοναδικού εργοστασίου της General Motors Corvette στον κόσμο. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να περιηγηθούν στο GM Plant αν θέλουν. Προφανώς, αν αυτό σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να σχεδιάσετε την ημέρα ανάλογα.

Πόσο καιρό παίρνει για να περιηγηθεί στο Μουσείο;

Όταν προγραμματίζετε το ταξίδι σας, αφήστε 1-2 ώρες για να απολαύσετε την επίσκεψή σας στο National Corvette Museum. Φυσικά, αν είστε Corvette ή κλασικό buff αυτοκίνητο, μπορεί να θέλετε να αφήσετε περισσότερο χρόνο για να θαυμάσετε τη συλλογή των ομορφιών. Είτε έτσι είτε αλλιώς, προσπαθήστε να μην το κόψετε πολύ κοντά, είναι καλύτερο να έχετε περισσότερο χρόνο για να περιπλανηθείτε παρά να αφήσετε να επιθυμείτε να έχετε παραμείνει περισσότερο.

Υπάρχει κάτι για παιδιά στο Εθνικό Μουσείο Corvette;

Ναι, η επίσκεψη είναι διασκεδαστική για όλη την οικογένεια , ακόμη και για νέους και για άτομα που δεν τρελαίνουν για αυτοκίνητα. Υπάρχει χώρος για παιδιά με μοντέρνο κατάστημα αυτοκινήτων για να εξερευνήσετε τα παιδιά και υπάρχει το The Corvette Café, ένα δείπνο με θέμα 50 ετών. Επιπλέον, υπάρχει προγραμματισμός για οικογένειες. καλοκαιρινά στρατόπεδα, προγραμματισμός πάρτι για γενέθλια , εκδηλώσεις με Santa.

Πότε ανοίγει το Εθνικό Μουσείο Corvette;

Το αξιοθέατο είναι ανοιχτό από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Κεντρική ώρα.

Τα τελευταία εισιτήρια εισάγονται στις 4:30 μ.μ. Κεντρική ώρα.

Το μουσείο είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα, αλλά είναι κλειστό για μερικές αργίες, όπως η Πρωτοχρονιά , το Πάσχα, η Ημέρα των Ευχαριστιών , η Παραμονή των Χριστουγέννων, η Ημέρα των Χριστουγέννων.

Πόσο κοστίζει?

Η τιμή εισόδου είναι $ 10 για ενήλικες, $ 8 για ηλικιωμένους, $ 5 παιδιά ηλικίας 6-16 ετών και παιδιά κάτω των 6 ετών είναι δωρεάν. Επίσης, όλοι οι ενεργά στρατιώτες λαμβάνουν δωρεάν είσοδο.
Διάφορες εκπτώσεις και κουπόνια διαθέσιμα. Οι τιμές του ομίλου προσφέρονται για 15 ή περισσότερα άτομα.
Καλέστε 800-538-3883 ή 270-781-7973 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Μουσείου Corvette για περισσότερες πληροφορίες.