Μια γεύση του Κεντάκι

Κλασική χώρα στην καρδιά της πόλης

Μια γεύση του Κεντάκυ είναι γεμάτη με δώρα με θέμα το Κεντάκι, αναμνηστικά και αντικείμενα του Κεντάκι Ντέρμπι. Είναι ένας δημοφιλής προορισμός κατά τη διάρκεια των διακοπών, αλλά το κατάστημα επίσης ειδικεύεται στο καλάθι δώρων όλο το χρόνο. Καλάθια για επετείους, γενέθλια, εταιρικά δώρα, γάμους και πολλά άλλα. Συχνά τα καλάθια είναι γεμάτα με μια ποικιλία αντικειμένων, όπως σουβενίρ Louisville Slugger, προϊόντα Maker's Mark και καραμέλες Modjeska.

Περίεργος τι είναι Modjeska; Ελέγξτε τη σελίδα του Louisville Candies .

Τι μπορώ να αγοράσω σε μια γεύση του Κεντάκυ;

Μια Γεύση του Κεντάκι είναι μια μεγάλη στάση αν έχετε την οικογένεια του Κεντάκυ που ζει σε άλλο κράτος, ή εάν ένας φίλος ήρθε να επισκεφθεί και τους στέλνετε μια υπενθύμιση για όλη τη διασκέδαση που είχε η ομάδα σας κατά την επίσκεψή τους. Έτσι, αν είχατε φίλους στην πόλη για να περιηγηθείτε στα τοπικά αποστακτήρια, ακολουθήστε την επίσκεψή τους με γυάλινα σκεύη, μπουρμπόν εγχύματα σάλτσες και μαρινάδες.

Είναι ένα χαριτωμένο μικρό κατάστημα - όλες οι τοποθεσίες - και ενώ υπάρχουν τόνοι αναμνηστικών με θέμα το Κεντάκι Ντέρμπι, θα βρείτε επίσης αναμνηστικά αντικείμενα που δείχνουν άλλα πράγματα που όλοι εκτιμούμε για το Κεντάκυ. Σκεφτείτε νόστιμα φαγητά και ποτά, ενδύματα, σφαίρες χιονιού, βιβλία μαγειρικής, καπέλα Derby και πολλά άλλα

Kentucky Derby Διασκέδαση Γεγονότα

Πώς να κάνει ένα καπέλο Derby Kentucky

Με online αγορές ένα καθημερινό γεγονός, είναι λιγότερο συνηθισμένο να βλέπετε καταστήματα όπως μια γεύση του Κεντάκι, αλλά αν ψάχνετε να περιηγηθείτε ή θέλετε βοήθεια επιλέγοντας ένα δώρο - το προσωπικό είναι φιλικό και ενημερωμένο - ίσως αξίζει ένα ταξίδι σε ένα του καταστήματος A Taste των καταστημάτων του Κεντάκυ.

Μια Γεύση του Κεντάκυ έχει τέσσερις τοποθεσίες:

Shelbyville Road Plaza
4600 Shelbyville Road, # 603
Louisville, Kentucky 40207
(502) 895-2777

Κέντρο στο κέντρο της AEGON
400 West Market Street, που βλέπει στην 4η οδό
Louisville, Kentucky 40202
(502) 566-4554

Mall St. Matthews
5000 Shelbyville Road
Louisville, Kentucky 40207
(502) 895-2733

Top 5 εμπορικά κέντρα στη Λούισβιλ

Πλατεία Village στο Middletown
11800 Shelbyville Road
Louisville, Kentucky 40243
(502) 244-3355

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Εταιρικά προγράμματα δώρων σε μια γεύση του Κεντάκυ:

Για περισσότερα από 30 χρόνια, μια γεύση του Κεντάκυ έχει εξυπηρετήσει τις τοπικές επιχειρήσεις και τις εταιρείες Fortune 500 με προσωπικά δώρα. Οι έμπειροι επαγγελματίες, θα ταιριάζουν με τους περισσότερους προϋπολογισμούς και χρονοδιαγράμματα, στέλνοντας είτε τοπικά είτε μέσω της UPS. Από τον ιστότοπο: "Για έναν πελάτη πριν από μερικά Χριστούγεννα συναρμολογήσαμε, συσκευάσαμε και μεταφέραμε πάνω από 800 προσαρμοσμένα δώρα ... Όλα τα δώρα που στάλθηκαν είχαν εποχιακά τόξα και κορδέλες και προσαρμοσμένες ετικέτες δώρων".