Βενετία τον Ιούλιο

Τι είναι στη Βενετία τον Ιούλιο

Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη Βενετία τον Ιούλιο, ίσως χρειαστεί να χρονομετρήσετε το δρομολόγιό σας για να συμπέσετε με το Festa del Redentore , το μεγαλύτερο γεγονός του Ιουλίου. Καθώς το φεστιβάλ συνοδεύεται από πυροτεχνήματα και αγώνες κωπηλασίας, είναι ιδιαίτερα συναρπαστική στιγμή για να επισκεφτείτε. Δεν υπάρχουν ιταλικές εθνικές αργίες τον Ιούλιο.

Τρίτη Κυριακή του Ιουλίου - Festa del Redentore. Η Βενετία έχει πολλά φεστιβάλ που θυμίζουν αρκετές πληγές που ξεπέρασαν την πόλη τον 16ο και 17ο αιώνα.

Το μεγαλύτερο από αυτά τα φεστιβάλ είναι το Festa del Redentore ή Φεστιβάλ του Λυτρωτή, το οποίο σηματοδοτεί το τέλος μιας μεγάλης επιδημίας το 1576. Το επίκεντρο αυτού του φεστιβάλ είναι η εκκλησία Redentore, μια κατασκευή Palladio στο νησί Giudecca, ενσωματωμένη χάρη στον Θεό για τον τερματισμό της πανώλης.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Redentore, η πεζογέφυρα από την ηπειρωτική χώρα προς το νησί Giudecca, που δημιουργείται από ένα συνδεδεμένο στολίσκο με βάρκες, γίνεται μια από τις πιο γνωστές γέφυρες στη Βενετία . Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό γεγονός. Το φεστιβάλ τελειώνει με μια συναρπαστική επίδειξη πυροτεχνημάτων και υπάρχει επίσης ένα gondola regatta που συνδέεται με την εκδήλωση. Για περισσότερες πληροφορίες και χρονοδιάγραμμα, ανατρέξτε στο Festa del Redentore στην ιστοσελίδα της Venezia Unica .

Η πληγή είχε τεράστιο αντίκτυπο στην ιστορία της Βενετίας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, κάντε κράτηση για την Ενετική Αναγέννηση μετά την ξενάγηση με την πανούκλα από την Select Italy .

Όλο το μήνα κατά τη διάρκεια μονών ετών - La Biennale. Η παγκοσμίως διάσημη σύγχρονη καλλιτεχνική τέχνη που είναι η Μπιενάλε της Βενετίας ξεκινάει τον Ιούνιο κάθε άλλο χρόνο κατά τη διάρκεια περιόδων με περίεργα νούμερα και διαρκεί μέχρι το Νοέμβριο, έτσι το καλοκαίρι είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να παρακολουθήσετε μερικές από τις ειδικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με την Μπιενάλε ή να δείτε τις εκθέσεις τέχνης.

Διαβάστε περισσότερα για τη Μπιενάλε της Βενετίας .

Εξωτερικές Ταινίες και Συναυλίες το καλοκαίρι - το καλοκαίρι είναι μια καλή στιγμή για να βρείτε υπαίθριες ταινίες και συναυλίες σε διάφορα τετράγωνα γύρω από τη Βενετία, όπως το Campo San Polo. Ψάξτε για αφίσες στους τοίχους που λένε για αυτά τα ειδικά υπαίθρια γεγονότα.

Καλοκαιρινή διαφυγή στην παραλία - Λίντο της Βενετίας ή Chioggia .

Αν θέλετε μια μέρα στην παραλία, το πιο κοντινό μέρος είναι το Βενετικό Λίντο, εύκολα προσβάσιμο από το βαπορέτο από την πλατεία του Αγίου Μάρκου. Ενώ οι παραλίες θα είναι γεμάτες, θα είναι πιθανώς μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση από τη ζέστη. Η Βενετία τείνει να είναι αρκετά ζεστή και υγρή το καλοκαίρι. Μπορείτε επίσης να πάρετε το ειδικό καλοκαιρινό τουριστικό πλοίο στην όμορφη πόλη Chioggia , όπου υπάρχουν καλές αμμώδεις παραλίες στην περιοχή Sottomarina , καθώς και ένας πεζόδρομος που εκτείνεται κατά μήκος της παραλίας.

Βενετία για παιδιά - Μικρή Ομαδική Περιήγηση . Το καλοκαίρι είναι συχνά μια περίοδο οικογενειακού ταξιδιού. Η Βενετία για Παιδιά: Πύργοι Bell, Gondola Makers και Sailing Ships είναι μια μικρή ομαδική περιοδεία που έχει σχεδιαστεί με βάση τα συμφέροντα των παιδιών, αλλά είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια.

Συνεχίστε την ανάγνωση : Φεστιβάλ και εκδηλώσεις της Βενετίας τον Αύγουστο ή δείτε το ημερολόγιο του μήνα Βενετία για να δείτε τι συμβαίνει όταν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε.

Σημείωση του συντάκτη: Αυτό το άρθρο έχει ενημερωθεί και επεξεργαστεί από Martha Bakerjian.