Πότε να επισκεφθείτε: Ποιος είναι ο καιρός στο Μπρούκλιν;

Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι στο Μπρούκλιν σε όλες τις εποχές

Πότε να επισκεφθείτε: Ποιος είναι ο καιρός στο Μπρούκλιν; Θερμοκρασία, Βροχή και Χιόνι ανά Μήνα

Είτε προγραμματίζετε διακοπές είτε αποφασίζετε αν θα έχετε έναν εξωτερικό γάμο τον Μάιο, ο καιρός μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μάθετε ποιο είναι το μέσο όρο θερμοκρασίας και βροχόπτωσης στο Μπρούκλιν, μήνα κατά μήνα.

Μέσες θερμοκρασίες και βροχόπτωση για το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης

Εδώ είναι οι μέσες θερμοκρασίες κατά μήνα για το Μπρούκλιν, μαζί με τις βροχοπτώσεις.

Σχετικά με το χιόνι: Κατά τους τελευταίους χειμώνες, είτε υπάρχει πολύς χιονισμένος ή πολύ μικρός, έτσι ώστε οι μέσες πληροφορίες χιονόπτωσης που ακολουθούν (με βάση στοιχεία για το πόσα χιόνια έπεσε στο Central Park) πάνω από ένα αιώνα μπορεί να αλλάζουν καθώς η υπερθέρμανση του πλανήτη επηρεάζει το πρότυπο καιρού. Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία για τη μέση χιονόπτωση εδώ για κάθε έτος.

(Πηγή για δεδομένα θερμοκρασίας και βροχόπτωσης: τα μεσαία δεδομένα καιρού του Weather.com, μηνιαία στοιχεία για το μεσημέρι, που προσεγγίστηκαν τον Αύγουστο του 2017. Αυτοί είναι οι μέσοι όροι για το 206. Πηγή για τους μέσους όρους χιονιού είναι το ομοσπονδιακό Εθνικό Κέντρο Κλιματικών Δεδομένων).

Είναι το Weather Pattern του Brooklyn το ίδιο με το New York City;

Το γενικό πρότυπο του καιρού του Μπρούκλιν γενικά ακολουθεί εκείνο της Νέας Υόρκης (από το οποίο, φυσικά, είναι μέρος του Μπρούκλιν).

Ωστόσο, οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλότερες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στις παραλίες του Ατλαντικού Ωκεανού του Μπρούκλιν, όπως το Manhattan Beach και το Coney Island, και οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες κατά τη διάρκεια θερινών κυμάτων θερμότητας στο Prospect Park του Μπρούκλιν και σε άλλα πάρκα παρά στις εθνικές οδούς και στο κέντρο του Μανχάταν.

Ιστορικές υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες

Η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία της Νέας Υόρκης ήταν 106 ° F τον Ιούλιο του 1936.

Η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν -15 ° F το Φεβρουάριο του 1934.

Ποια είναι η σχέση μεταξύ του χιονιού και της βροχής;

Οι βροχοπτώσεις περιλαμβάνουν βροχή και χιόνι. Περίπου δεκαεπτά χιλιόμετρα χιονιού ισούται με μια ίντσα βροχής στις ΗΠΑ, παρόλο που ο λόγος αυτός μπορεί να κυμαίνεται από δύο ίντσες για χιόνι έως σχεδόν πενήντα ίντσες για πολύ ξηρό χιονισμένο χιόνι κάτω από ορισμένες συνθήκες ", σύμφωνα με το Εθνικό Εργαστήριο Σοβαρών Storms της ομοσπονδιακής NOAA, το γραφείο καιρού.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein