Εβδομάδα κοκτέιλ της Αριζόνα 2017

Για την αγάπη των ενήλικων ποτών - Γευσιγνωσία, μάθηση, ανταγωνισμός

Κατά τη διάρκεια της Αριζόνα κοκτέιλ Εβδομάδα ανατολικομετρητές θα παρέχουν εκπαιδευτικά σεμινάρια, διαδραστικές γευσιγνωσίες, κοκτέιλ διαγωνισμούς, πάρτι πισίνα, ειδικές ευτυχείς ώρες σε εκδηλώσεις σε όλη την Αριζόνα.

Πότε είναι η εβδομάδα κοκτέιλ της Αριζόνα;

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου έως Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ποια γεγονότα σχετίζονται με την Εβδομάδα κοκτέιλ της Αριζόνα στην περιοχή Phoenix;

Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει μια εκτεταμένη γκάμα από εθνικά αναγνωρισμένους και τοπικούς αναδόχους που θα διοργανώνουν διαδραστικές δοκιμές και εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Αυτά είναι ανοικτά τόσο για τα μέλη της βιομηχανίας όσο και για το ευρύ κοινό, και που έχουν πωληθεί πέρυσι.

Το Καρναβάλι Κοκτέιλ στο Hotel Valley Ho στο Σκότσντεϊλ την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου είναι όπου οι επαγγελματίες κοκτέιλ ανακατεύουν τις πιο δημιουργικές εμπνεύσεις κοκτέιλ τους. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα εκ των προτέρων και στην πόρτα, εάν απομείνει - αυτό το γεγονός ξετυλίγεται.

Στο Agave Alley το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου συνδυάζετε τις ικανότητές σας για μπόουλινγκ με δείγματα από αφρόγαλα agave από το Μεξικό.

Το δείπνο Storytelling το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου περιλαμβάνει γκουρμέ φαγητό και φυλακές. Τι ειδικός τρόπος να περάσετε το Σάββατο μετά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου !

Το cocktailgaiting την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου λαμβάνει χώρα στο χώρο στάθμευσης του Sands στο Hotel Valley Ho με ένα απόγευμα δειγματοληψίας, διαδηλώσεων, παιχνιδιών και διασκέδασης.

Η Artisanal Market Spirit θα επιστρέψει τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου για να παρουσιάσει τοπικά προϊόντα κοκτέιλ, πικράκια μικρής παρτίδας, φρέσκα συστατικά για αγρόκτημα, demos και γευσιγνωσίες σε μορφή αγοράς αγρότη.

Το Last Slinger Standing Event, τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, θα περιλαμβάνει τους καλύτερους μπάρμαν της Αριζόνα ενάντια στο καλύτερο που έχει να προσφέρει το Κολοράντο, η Νεβάδα, το Νέο Μεξικό, η Γιούτα και το Τέξας.

Υπάρχουν ειδικές εκδηλώσεις κοκτέιλ, γευσιγνωσίες, σεμινάρια και ώρες ευχαρίστησης στα μπαρ, τα σαλόνια και τους πόσιμους προορισμούς σε όλη την επικράτεια.

Πώς βρίσκω όλα τα συμβάντα;

Επισκεφθείτε την Αριζόνα Κοκτέιλ εβδομάδας online για το πλήρες ημερολόγιο των εκδηλώσεων και για να αγοράσετε εισιτήρια εκ των προτέρων για τα εισιτήρια.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.