Τα εστιατόρια του Milwaukee ανοίγουν την ημέρα των ευχαριστιών

Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να προετοιμάσετε μια γιορτή πολλαπλών πορειών για την Ημέρα των Ευχαριστιών; Ή μήπως βρίσκεστε μόνος ή με μια μικρή ομάδα στις διακοπές; Δεν φοβόμαστε, γιατί αρκετά εστιατόρια στο Μιλγουόκι και τα γύρω προάστιά του παραμένουν ανοικτά την Ημέρα των Ευχαριστιών, και το καλύτερο μέρος είναι ότι - σε μερικές περιπτώσεις - το μενού είναι μια μοναδική προσφορά.

Mason Street Grill

Πού: The Pfister Hotel, 424 Ε. Wisconsin Ave., Milwaukee, 414-935-5950

Κόστος: $ 60 ανά ενήλικα, $ 20 για παιδιά από 3 έως 10 ετών (για μπουφέ)

Τι υπάρχει στο μενού: Φιλοξενείται στην αίθουσα χορού The Pfister Hotel από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. την ημέρα των ευχαριστιών, η γιορτή είναι μια μεγεθυμένη έκδοση του τι μπορείτε να περιμένετε στο γεύμα ημέρας των ευχαριστιών ενός μέλους της οικογένειας, με γαλοπούλα, πατάτες, κολοκύθα , κι αλλα. Τότε, το απόγευμα, το Mason Street Grill του ξενοδοχείου, ένα ψησταριό στο δρόμο, ξεκινάει ένα ειδικό μενού ευχαριστιών από 1 μ.μ. έως 7 μ.μ. Αυτό περιλαμβάνει ψητές μπάρες και θαλασσινά.

Tre Rivali

Πού: 200 Ν. Broadway, Milwaukee (στο The Journeyman Hotel), 414-291-3971

Κόστος: $ 45 ανά ενήλικα, $ 25 για παιδιά κάτω των 12 ετών, δωρεάν για παιδιά τριών ετών και κάτω

Τι υπάρχει στο μενού: Ο κορυφαίος σεφ Chef Heather Terhune βρίσκεται στο τιμόνι αυτού του μεσογειακού εστιατορίου στο The Journeyman Hotel, το οποίο θα είναι ανοικτό την Ημέρα των Ευχαριστιών. Το μενού οικογενειακού στιλ περιλαμβάνει ψητή γαλοπούλα και σάλτσα με εσπεριδοειδή και βότανα, γεμιστά με άγρια ​​μανιτάρια και κάστανα, τραγανά λαχανάκια Βρυξελλών με πανγκέτα και κρεμμύδια και ελαιόλαδο με βούτυρο κρεμμυδιού.

Τα δύο αγαπημένα επιδόρπια της ημέρας των Ευχαριστιών του Terhune (κολοκυθάκι με κέλυφος κολοκύθας και ζεστό μήλο κρόστατα) είναι επίσης στο μενού, και ολόκληρη η γιορτή ξεκινά με μια πιατέλα αντίπαστο γεμισμένη με κρέατα, τυριά, ελιές και κροτίδες βοτάνων.

Σπάνια μπριζόλα

Πού: 833 E. Michigan St., Milwaukee (κέντρο), 414-273-7273

Κόστος: $ 65 ανά ενήλικα, $ 18 για παιδιά κάτω των 12 ετών

Τι υπάρχει στο Μενού: Φυσικά το μενού εδώ - ακόμη και στις Ημέρες των Ευχαριστιών - κλίνει προς τις μπριζόλες. Από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. ένα ειδικό μεσημεριανό γεύμα περιλαμβάνει μια επιλογή σούπας ή σαλάτας, συν τα καπνιστά γαλοπούλα, ένα καλαθάκι και ένα κομμένο σε φέτες μαστό γαλοπούλας, καθώς και πολλές πλευρές λαχανικών μαρμελάδες, μαρμελάδες, πατάτες) και δύο επιδόρπια (πίτες πεκάν και κολοκύθας) σερβίρονται σε οικογένεια.

Το Κεραμικό Πλέγμα

Πού: 310 W. Wisconsin Ave., Milwaukee (κέντρο), 414-223-0600

Κόστος: $ 38 ανά ενήλικα, $ 15 για παιδιά (επιπλέον $ 10 για επιδόρπιο)

Τι είναι το μενού: Ως μοναδική τοποθεσία στο Wisconsin, το The Capital Grille στο κέντρο της πόλης Milwaukee, όπως και σε άλλες τοποθεσίες σε εθνικό επίπεδο, θα εξυπηρετήσει ένα μεγάλο γλέντι την Ημέρα των Ευχαριστιών από τις 11 π.μ. έως τις 9 το μεσημέρι. Στο μενού είναι αργά ψητή γαλοπούλα με γέμιση από βόρο, καθώς και γαλλικά φασόλια με καρυκεύματα αχλαδιού και αμύγδαλα Marcona, που καλύπτονται με πολτοποιημένες πατάτες. Προσθέστε μια φέτα κολοκύθας-cheesecake για επιδόρπιο.

Buca di Beppo

Πού: 5300 S. 76 th St., Greendale, 414-423-5553; και 1233 Ν. Van Buren St., Milwaukee, 414-224-8672

Κόστος: 20 $

Τι υπάρχει στο μενού: Βάλτε μια ιταλική συστροφή στις μέρες της ημέρας των ευχαριστιών σας με μια επίσκεψη στις δύο περιοχές του Μπουγουό ντε Μπέπο με τις περιοχές Milwaukee.

Στο μενού "Ημέρα των Ευχαριστιών" υπάρχουν όλα τα παραδοσιακά στηρίγματα όπως η λευκή γαλοπούλα σε φέτες, το σάλτσα, οι ψητές πατάτες σκόρδου, το πικάντικο ιταλικό λουκάνικο, τα πράσινα φασόλια, η σάλτσα βακκίνιων και η πίτα κολοκύθας. Το γεύμα αρχίζει στις 11 το πρωί

Hilton Café

Πού: Hilton Milwaukee City Center, 509 W. Wisconsin Ave., Milwaukee (κέντρο), 877-704-5343

Κόστος: $ 34 ανά ενήλικα, $ 17 για παιδιά από 3 έως 10 ετών

Τι υπάρχει στο μενού: Αγκαλιάζοντας προς ενήλικες και παιδιά, και εξυπηρετώντας από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., υπάρχει ένα ειδικό μενού μπουφέ στο Hilton Café μόνο για μέλη οικογένειας μεγέθους pint. Τα στοιχεία μενού είναι αυτά που θα περιμένατε από την Ημέρα των Ευχαριστιών, συμπεριλαμβανομένης της γαλοπούλας και της πατάτας. Περισσότερα στο πρωινό; Ένα μενού για το μεσημέρι του πρωινού - δεν είναι μπουφές, αλλά είναι α-la-carte - είναι επίσης διαθέσιμο, από τις 06:30 έως τις 11:00

Bistro 333

Πού: Hyatt Regency Milwaukee, 333 W.

Kilbourn Ave., Milwaukee (κέντρο), 414-270-6044

Κόστος: 48 € ανά ενήλικα, 15,95 € για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών

Τι είναι το μενού: Αυτό που είναι σημαντικό για την γιορτή της ημέρας ευχαριστιών αυτού του ξενοδοχείου είναι ότι έρχεται με θέα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ιδιοκτησίας που ονομάζεται VUE. Απολαύστε τη θέα στον ορίζοντα του Milwaukee στο κέντρο της πόλης, ενώ μπορείτε να δειπνήσετε σε πορτοκαλί και θυμαρισμένη γαλοπούλα και αλάτι και ζάχαρη που κρέμονται από δύο γκαρνταρόμπα καθώς και τέσσερις λαχανικά με σύγχρονες ανατροπές (όπως φιστίκι και φασκόμηλο), πολλές σούπες και σαλάτες, τρία εισιτήρια (συμπεριλαμβανομένου του σολομού με φρυγανισμένη σάλτσα κόκκινου πιπεριού) και ένα επιβλητικό οκτώ επιδόρπια (ναι, υπάρχει ένα cheesecake κολοκύθας και το τεύτλο μήλων).