Ρομαντικά εστιατόρια στο Μιλγουόκι

Τα καλύτερα εστιατόρια με ρομαντική ημερομηνία της Milwaukee

Είτε πρόκειται για την πρώτη σας ημερομηνία, για μια επέτειο, είτε για μια νυχτερινή βόλτα μαζί, το Milwaukee προσφέρει πολλά υπέροχα καυτά σημεία που είναι το τέλειο σκηνικό για ένα ρομαντικό δείπνο. Αυτά τα μέρη δεν είναι για τα παιδιά, σφραγίδα ειδικών, και γρήγορη τρώει, και σίγουρα για την ατμόσφαιρα, μπύρες ειδικότητας και κοκτέιλ, και χαλαρή τραπεζαρία.

Λιμενικό Σώμα

Πού: 550 Ν. Λιμάνι Δρ.

Επικοινωνία: (414) 395-4900

Μπορεί να υποστηριχθεί ότι το Harbour House προσφέρει την καλύτερη θέα στην πόλη.

Βρίσκεται σε ένα κομμάτι γης που εκβάλλει στα κύματα της λίμνης Μίτσιγκαν, το Λιμάνι House είναι εύστοχα ονομάζεται, και οι απόψεις περιλαμβάνουν επίσης τον ορίζοντα της πόλης και το όμορφο Μουσείο Τέχνης του Μιλγουόκι. Τα θαλασσινά είναι η ειδικότητα εδώ, και το εστιατόριο περιλαμβάνει ένα ωμό μπαρ. Το κόστος τρέχει το φάσμα από μια λογική τιμή cheeseburger σε μπριζόλες και αστακό επιλογές.

La Merenda

Πού: 125 E. Εθνική Ave.

Επικοινωνία: (414) 389-0125

Ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της πόλης, η La Merenda ζει μέχρι τη διαφημιστική εκστρατεία με το χαρακτηριστικό μικρό μενού πιάτων. Ανάμεσα σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή του Walker's Point, το La Merenda προσφέρει μια άνετη, ζεστή ατμόσφαιρα και ένα δημιουργικό, τοπικό μενού. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων ή περιμένετε μια αναμονή στο μπαρ!

Lake Park Bistro

Πού: 3133 E. Newberry Blvd.

Επικοινωνία: (414) 962-6300

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Lake Park Bistro βρίσκεται στη μέση ενός από τα πιο γνωστά πάρκα East Side του Milwaukee, ενώ τα diners σε επιλεγμένα τραπέζια έχουν θέα στη λίμνη Michigan.

Σε αυτό το φημισμένο εστιατόριο, το μενού είναι γαλλικό, η ατμόσφαιρα είναι οικεία και η εξυπηρέτηση είναι ανώτερη. Ένα καλό στοίχημα για μια ιδιαίτερη περίσταση, και μια αξιαγάπητη φιγούρα για εκείνους με έναν προϋπολογισμό.

Nessun Dorma

Πού: 2778 St. Weil St.

Επικοινωνία: (414) 264-8466

Ένα Riverwest γειτονιά μπαρ και εστιατόριο που διαθέτει γενναιόδωρους paninis, σούπες, σαλάτες και πινακίδες ορεκτικών, καθώς και χαλαρή ζεστή ατμόσφαιρα.

Το Nessun Dorma βρίσκεται σε έναν κατά τα άλλα οικιστικό δρόμο και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για φαγητό, κοκτέιλ ή και τα δύο. Αναμείνετε μια τεράστια επιλογή μπίρας και κρασιού και ένα φιλόξενο περιβάλλον, καθώς και την πιθανότητα να περάσετε ολόκληρη την ημερομηνία σας στην ίδια τοποθεσία.

Tess

Πού: 2499 Ν. Bartlett Ave.

Επικοινωνία: (414) 964-8377

Ένα οικείο πολύτιμο στολίδι που βρίσκεται ανάμεσα σε μια κατά τα άλλα κατοικημένη γειτονιά, η Tess είναι μια εξαιρετική επιλογή για ρομαντισμό στην Ανατολική πλευρά. Το μενού διαθέτει αμερικανικό ναύλο με κάποιες περιπετειώδεις ανατροπές, αν και οι παραδοσιακοί δεν χρειάζεται να μείνουν μακριά. Λίγο πιο ακριβό από κάποιες άλλες επιλογές, αλλά η Tess αξίζει να πληρώσει μερικά ακόμη δολάρια ανά εισιτήριο για τη σωστή εμπειρία.

Το Tenuta

Πού: 2995 S. Clement Ave.

Επικοινωνία: (414) 431-1014

Ένα άνετο, οικείο γωνιακό εστιατόριο στο Bay View, αυτό το ιταλικό εστιατόριο είναι ένα ιδανικό μέρος για νυχτερινή συνομιλία και ένα μέρος για να ξεφύγετε από ένα μπουκάλι κρασί. Αναμείνετε μια φιλική γειτονιά που αισθάνεστε, λογικές τιμές και υπέροχες πίτσες ή φαγητά ζυμαρικών παλιάς κομητείας.