Δωρεάν Οκτωβρίου 2016 Εκδηλώσεις στο Μιλγουόκι

Η πόλη του Μιλγουόκι και τα γύρω προάστιά της γεμίζουν με δωρεάν εκδηλώσεις και δραστηριότητες - απλά πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε. Από τις αναγνώσεις συγγραφέων έως τη μουσική του Ευαγγελίου και τις ελεύθερες μέρες του μουσείου, υπάρχουν και ορισμένες επιλογές.

Οι τέχνες

Η έκθεση Night & Day πραγματοποιείται τέσσερις φορές το χρόνο, πάντα το τρίτο βράδυ της Παρασκευής και το Σάββατο του μήνα, τον Ιανουάριο, τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο. Το φθινόπωρο, είναι στις 21-22 Οκτωβρίου. Ελέγξτε μια λίστα με τα 50 αυτά γκαλερί και καταστήματα που υπάρχουν εδώ σε ένα φυλλάδιο που είναι διαθέσιμο σε χώρους συναντήσεων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. οι περισσότεροι χώροι βρίσκονται στον τρίτο θάλαμο, στο σημείο του Walker's και στο κέντρο του Milwaukee.

Η ζωντανή μουσική, τα σνακ και τα δωρεάν ποτήρια κρασιού και μπύρας είναι το πολύ κάθε χώρος. Το Μουσείο Τέχνης Μιλγουόκι είναι δωρεάν την πρώτη Παρασκευή του μήνα, με τη χορηγία του Meijer. Τον Οκτώβριο η ημερομηνία αυτή είναι Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Επίσης, τον Οκτώβριο είναι επίσης δωρεάν το Μουσείο Harley-Davidson, στις 21 Οκτωβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00.

Το Μουσείο Τέχνης Haggerty στο Πανεπιστήμιο Marquette, στις οδούς 13 και Clybourn, είναι πάντα δωρεάν. Οι προβολές του Οκτωβρίου στο Haggerty - το οποίο είναι ανοιχτό καθημερινά, αν και οι ώρες ποικίλλουν - περιλαμβάνουν τα "Watermarks: Atlas of Water and the City of Milwaukee" (μέσω 23 Δεκεμβρίου 2016) και μια εγκατάσταση βίντεο τριών καναλιών (" Home-Milwaukee: (Re) Στέγαση του αμερικανικού ονείρου ") από τον Kirsten Leenaars, σχετικά με τη σχέση μεταξύ της πατρίδας και της ευτυχίας στην περιοχή του Μιλγουόκι.

Βιβλίο και λάτρεις της λογοτεχνίας θα ήθελε να οδηγήσει σε μια εμφάνιση συγγραφέα / ανάγνωση στο βιβλίο Boswell στην Ανατολική πλευρά. Αυτά είναι πάντα δωρεάν. Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τον Robert Olen Butler, συγγραφέα του "River Perfume", στο Boswell την Τρίτη, Οκτ.

4 στις 7 μ.μ. Candace Millard, συγγραφέας του "Ήρωας της αυτοκρατορίας: Ο πόλεμος Boer, μια τολμηρή διαφυγή και η δημιουργία του Winston Churchill", την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. Margot Livesey, συγγραφέας του «Ερμή», την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. Phyllis Piano, συγγραφέας της "Εχθρικής Εξαγοράς: Μια ιστορία αγάπης", την Παρασκευή, Οκτ.

14 στις 7 μ.μ. Αμερικανός Δοκιμαστής κουζίνας Jack Bishop μιλάει για την "Επιστήμη Cook: Πώς να ξεκλειδώσετε γεύση σε 50 από τα αγαπημένα συστατικά μας", την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ.? και Antoine Laurain, συγγραφέα της "Γαλλικής Ραψωδίας", την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 3 μ.μ.

Φιλοξενείται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Milwaukee στο κέντρο της πόλης Milwaukee την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στις 6:30 μ.μ., θα είναι μια εμφάνιση και ανάγνωση από τη Jacqueline Woodson, συγγραφέα του πρόσφατα δημοσιευμένου "Another Brooklyn".

Ζωντανή μουσική

Στην τοποθεσία Prospect του Colectivo Coffee στην Ανατολική πλευρά, ένα brunch ευαγγέλιο πραγματοποιείται στο Back Room σε επιλεγμένες Κυριακές από τις 11 π.μ. έως τις 13:00. Οι καφές και τα γλυκά είναι διαθέσιμα για (προαιρετική) αγορά. Η επόμενη παράσταση είναι την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Και στο καφενείο του Colectivo Coffee's Lakefront, επίσης στην ανατολική πλευρά, η φλαμανδική όπερα δίνει μια ελεύθερη υπαίθρια παράσταση τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, όπου ο καιρός το επιτρέπει.

Το Potawatomi Hotel & Casino φιλοξενεί αρκετές δωρεάν εκπομπές ζωντανής μουσικής τον Οκτώβριο, καλύπτοντας τη σύγχρονη χώρα, τραγουδιστές και τραγουδοποιούς και πολλά άλλα. Υπάρχει ένα πλήρες ημερολόγιο. Οι εκδηλώσεις είναι τα βράδια, ένα μείγμα νυχτερινών και νυχτερινών νυχτερινών περιόδων.

Σε εξωτερικό χώρο

Οι τρεις τοποθεσίες του Urban Ecology Center (East Side, Menonomee Valley και Washington Heights) καλωσορίζουν το κοινό σε πολλά ελεύθερα γεγονότα που απευθύνονται στους λάτρεις της φύσης, του περιβάλλοντος και της επιστήμης.

Τον Οκτώβριο συμπεριλαμβάνουν μια πεζοπορία νωρίς το πρωί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου και 11 στην κοιλάδα Menomonee. και μια περιπλάνηση πουλιών νωρίς το πρωί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Riverside Park. Όλα αρχίζουν στις 8 π.μ. και τελειώνουν στις 10:30 π.μ.

Δείτε το πλήρες ημερολόγιο και για τις τρεις θέσεις εδώ. μερικοί είναι προσανατολισμένοι σε ενήλικες ενώ άλλοι φροντίζουν τις οικογένειες.

Οικογένεια φιλικό

Όσον αφορά τους χρόνους της ιστορίας και τα λογοτεχνικά γεγονότα, μια ελεύθερη επιλογή τον Οκτώβριο είναι στην Οικογενειακή Βιβλιοθήκη Cudahy την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, όταν ο συγγραφέας Ben Hatke από την New York Times διαβάζει από το βιβλίο του Mighty Jack, μια φανταστική περιπέτεια αναπαράστασης του Jack και το Beanstalk. Στο Δημόσιο Μουσείο του Μιλγουόκι, η είσοδος απαλλάσσεται από την πρώτη Πέμπτη του μήνα, χάρη στον Kohl. Τον Οκτώβριο αυτό θα είναι Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου.

Η ελεύθερη μέρα του ζωολογικού κήπου του Milwaukee County, τον Οκτώβριο, με τη χορηγία της North Shore Bank, είναι το Σάββατο, Οκτ.

8. Στις Οικογενειακές Ελεύθερες Ημέρες, οι ώρες είναι 9 π.μ. έως 4:30 μ.μ.

Γιορτάστε το Απόκριες με την επίσκεψη στο Pavilion Pumpkin Park Humboldt την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Πάρκο Humboldt του Bay View. Εκτός από την κολοκύθα στην οθόνη, θα υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική και φαγητό (για αγορά).