Μέσα στο Χιούστον: Chef Brandi Key

Εμπνευσμένο από το Inside Atlanta, μια σειρά που δημιουργήθηκε από την Ατλάντα Εμπειρογνώμονα, Kate Parham Kordsmeier, θα θέλαμε να εισαγάγουμε το Χιούστον. Κάθε μήνα, θα κάνουμε συνεντεύξεις με εξέχοντες Χιούστον για τα αγαπημένα τους πράγματα για να φάμε, να δούμε και να κάνουμε στην πόλη Bayou. Προηγουμένως, μιλήσαμε με την Vanessa O'Donnell , ιδιοκτήτρια της Ooh La La Dessert Boutique και του Kelly Davis του Blog του Houston Moms.

Αυτό το μήνα, καθόμαστε με τον Chef Brandi Key.

Ως Clark Cooper Concept Culinary Director επηρεάζει τα μενού ορισμένων από τα καλύτερα εστιατόρια του Χιούστον, συμπεριλαμβανομένων των Ibiza Food & Wine και Brasserie 19. Είναι επίσης ο εκτελεστικός σεφ για το Coppa Osteria, το απλό νότιο φαγητό του Punk, το SaltAir Seafood Kitchen και το Dunlavy, όπου επιβλέπει την ανάπτυξη και τη διαχείριση των κουζινών, των μενού και των ομάδων σε κάθε έναν από τους χώρους.

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Key έχει περάσει χρόνο τόσο σε μεγάλες όσο και σε μικρές κουζίνες, με το καθένα να διαμορφώνει τον σεφ που είναι σήμερα. Πριν από το σημερινό της ρόλο στο Χιούστον, εργάστηκε για πάνω από μια δεκαετία με οργανώσεις όπως το εστιατόριο Pappas και τη σχολή μαγειρικής Tante Marie, καθώς και τη θρυλική chef Cindy Pawlcyn, για να βελτιώσει τις δεξιότητές της ως σεφ και εστιατορίου.

Η δουλειά της έχει κερδίσει σημαντικά βραβεία της στην κοινότητα τροφίμων Houston, συμπεριλαμβανομένου του Houston Culinary Awards Chef της Χρονιάς του 2013 και των 5 Γυναίκες του Houston Modern to Know στο Χιούστον.

Μένω στην ... περιοχή της Heights στο Χιούστον, μου αρέσει η περιοχή λόγω της αίσθησης της γειτονιάς και της αίσθησης της κοινότητας που παρέχει.Έχει τόσο μεγάλη διασκέδαση να βλέπεις αυτή την αλλαγή της κοινότητας και να μεγαλώνεις τα τελευταία χρόνια με όλους τους ταλαντούχους σεφ, μπάρμαν και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που καθιστούν την περιοχή το σπίτι τους ".

Εύχομαι στους ανθρώπους να γνωρίζουν ... "ότι δεν είναι καθημερινά 100 μοίρες με υγρασία 100 τοις εκατό, έχουμε μεγάλη πτώση και χειμωνιάτικους μήνες που είναι ευλογία για όλους όσους ζουν εδώ".

Μπορείτε να με βρείτε ... "σε μια τυπική μέρα, θα φτάσω σε τουλάχιστον δύο, αν όχι τρία, εστιατόρια Κάθε πρωί διάβασα τις ανακεφαλαιώσεις μας από την προηγούμενη μέρα, κοιτάζω το ημερολόγιό μου και τις λίστες μου, και να φτιάξω ένα σχέδιο παιχνιδιού για εκείνη την ημέρα, έβαλα τον εαυτό μου στα εστιατόρια με την μεγαλύτερη προτεραιότητα εκείνη την εποχή, ανάλογα με τα ειδικά γεγονότα, τις αλλαγές στο προσωπικό και τα μενού ή αν έχω κάποια έμπνευση για το φαγητό εκεί. περίπου και μιλάμε για το φαγητό μας με τους σεφ μου, ακόμα κι αν δεν το κάνω απαραίτητα στο εστιατόριο τους σε μια συγκεκριμένη μέρα ».

Είναι ώρα δείπνου. Είμαι πρόθυμος να ... "Λουπ Τ Tortilla. Λατρεύω τα fajitas του βοείου κρέατος και η εξυπηρέτηση των πελατών τους είναι μερικά από τα καλύτερα στην πόλη."

Το καλύτερο μυστικό του Χιούστον είναι ... "R Bar. Είναι ένα φιλικό γειτονικό μπαρ στο Memorial Drive που κάνει εξαιρετικά ποτά και έχει μία από τις καλύτερες βραδιές νύχτας στην πόλη".

Όταν παίζω τουρίστας, μου αρέσει να πηγαίνω ... "Το σπίτι της μπύρας, το πορτοκαλί θέαμα, το παρεκκλήσι του Rothko, η αεροπορική εταιρεία του Canino, η Ιμαλάια, η Goode Company, η ζυθοποιία του Saint Arnold .

Όταν θέλω να χαλαρώσω, πηγαίνω ... "Εμπορικό στο Montrose, που κάνουν το αγαπημένο μου καφέ στην πόλη."

Το αγαπημένο μου μέρος για να φτιάξω καθαρό αέρα στην περιοχή είναι ... "Το γκαζόν στη Συλλογή Menil."

Οι αγαπημένες μου δραστηριότητες για το Σαββατοκύριακο στην περιοχή του μετρό του Χιούστον ... " Συνήθως εργάζομαι περισσότερο κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά αν είχα την ημέρα ελεύθερη, θα ήταν σίγουρα μια ταινία στο iPic Theatre.

Μου αρέσει να ξοδεύω χρήματα στο ... "Texas Art Supply, κοιτάζοντας όλα τα χαρτιά και τα μολύβια και τα μολύβια και τα σημειωματάρια, θα μπορούσα να περάσω ώρες εκεί. Όταν πρόκειται για ψώνια παραθύρων, δεν μπορείτε πραγματικά να νικήσετε τον ποταμό Oaks Επαρχία για όλα τα σχέδια σχεδιαστών ... και λαμπερό. "

Το πράγμα που αγαπώ περισσότερο για το Χιούστον είναι ... "όλες οι διαφορετικές γειτονιές που έχουν καταρρεύσει δίπλα στο άλλο που μπορεί να είναι τόσο διαφορετικές και πραγματικά κάνουν το Χιούστον τη μεγάλη πόλη που είναι σήμερα".

Η συμβουλή μου για τους ταξιδιώτες που έρχονται να επισκεφτούν την πόλη είναι ... να κάνουν φίλους με κάποιον εδώ! Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε την πτώση των θέσεων μαμά-ποπ είναι να μιλήσετε με τους ανθρώπους που ζουν εδώ. , και όλοι αξίζουν την επίσκεψη! "