Μέσα στο Χιούστον: Ooh La La Dessert Boutique Ιδιοκτήτης Vanessa O'Donnell

Εμπνευσμένο από το Inside Atlanta, μια σειρά που δημιουργήθηκε από την Ατλάντα Εμπειρογνώμονα, Kate Parham Kordsmeier, θα θέλαμε να εισαγάγουμε το Χιούστον. Κάθε μήνα, θα κάνουμε συνεντεύξεις με εξέχοντες Χιούστον για τα αγαπημένα τους πράγματα για να φάμε, να δούμε και να κάνουμε στην πόλη Bayou.

Αυτό το μήνα, καθόμαστε με τη Vanessa O'Donnell, ιδιοκτήτρια της Ooh La La Dessert Boutique. Ονομάστηκε ο πιο καυτός σεφ του Χιούστον το 2012 και επαίνεσε τόσο από τους κριτικούς τροφίμων όσο και από τους Yelpers, ο O'Donnell και τα αρτοποιεία του έχουν κερδίσει τη φήμη τους για τη δημιουργία μερικών από τα καλύτερα cupcakes στο Χιούστον.

Το Ooh La La προσφέρει περισσότερα από 80 διαφορετικά είδη επιδόρπια, όπως το δημοφιλές Cupcake Ultimate Chocolate - ένα φλιτζάνι σοκολάτας στο στόμα, γεμάτο με σοκολάτα ganache, γεμάτη με πάγωμα σοκολάτας και πασπαλισμένα με κομμάτια σοκολάτας.

Μένω στη ... "μια μικρή πόλη, δυτικά του Χιούστον, που ονομάζεται Sealy.Έγαγε στο Sealy, έτσι αισθάνεται σαν σπίτι.Μου αρέσει ότι έχει τη γοητεία της μικρής πόλης και το σπίτι των 100 ετών που ζούμε "Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει απλός, δεν είμαι περίπλοκος, έτσι ώστε να ζήσω σε μια μικρή, απλή πόλη είναι τα πάντα".

Μπορείτε να με βρείτε ... "στη δουλειά Είμαστε ιδιοκτήτης τριών μικρών αρτοποιών στην περιοχή Katy / Houston που απασχολούν 63 εργαζόμενους.Η ημέρα και το καθήκον στο χέρι θα καθορίσει ποια θέση θα είμαι για την ημέρα. σε κάθε τοποθεσία τουλάχιστον μια φορά ή δύο φορές την εβδομάδα .. Συνεργαζόμαστε στενά με τους διαχειριστές των καταστημάτων μας και τους ηγέτες των ομάδων καθημερινά για να διασφαλίσουμε ότι οι καθημερινές ευθύνες αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά.

Και μετά από δουλειά ξοδεύω εκείνη την ώρα με τον σύζυγό μου και την yorkie μας. "

Εύχομαι οι άνθρωποι να γνωρίζουν ... "Ότι υπάρχουν περισσότερα για να δούμε και να κάνουμε για τους πρώτους χρονομετρητές από ό, τι οι άνθρωποι έχουν οδηγήσει να πιστεύουν.Υπάρχει πολλή κουλτούρα και ιστορία σε αυτή την πόλη.Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για το Χιούστον είναι το ζωικό κεφάλαιο του Χιούστον Εμφάνιση και Rodeo.

Το rodeo είναι πάνω από 80 ετών και έχει κάτι για όλες τις ηλικίες και φέρνει πάνω από δύο εκατομμύρια το χρόνο από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Όλοι προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα και περιοχές του Χιούστον, αλλά το rodeo κάνει σπουδαία δουλειά να φέρνει όλους μαζί ».

Είναι ώρα δείπνου. Είμαι κατευθυνόμενος προς ... "Υπάρχουν τόσες πολλές υπέροχες επιλογές για να διαλέξετε, αλλά το αγαπημένο μου τώρα θα ήταν La Table.Αγαπώ το φαγητό και την ατμόσφαιρα.Αγαπώ την κληρονομιά του ψημένου κοτόπουλου και του σοφιανού σουφλέ. Δεν προσφέρουμε σουφλέ σοκολάτας στο Ooh La La, γι 'αυτό είναι μια θεραπεία για να πάμε κάπου και να έχουμε κάποιον να το κάνει για σένα. "

Το καλύτερο μυστικό του Χιούστον είναι ... "Το Kuhl Linscombe, που βρίσκεται στην περιοχή του Άνω Κίρμπι, είναι το καλύτερο ψώνισμα! Έχει μια σειρά ειδών οικιακής χρήσης, έπιπλα, δώρα και φαρμακεία. που κρέμεται σε μια αλυσίδα 30 ποδιών από ένα μεγάλο δέντρο μπροστά από το σπίτι μου, είναι απολύτως ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα και μου αρέσει να το βλέπω κάθε πρωί και να ζωγραφίζω ότι τα παιδιά μου ταλαντεύονται και έχουν καλό χρόνο μαζί τους ».

Όταν παίζω τουρίστας, μου αρέσει να πηγαίνω στο ... "Το Μουσείο Φυσικής Επιστήμης του Χιούστον, μου αρέσει να βλέπω τα νέα εκθέματα καθώς έρχονται στην πόλη".

Όταν θέλω να χαλαρώσω, πηγαίνω στο ... "το Spa Trellis στο Houstonian για ένα όμορφο πρόσωπο και μασάζ".

Το αγαπημένο μου μέρος για να φτιάξω καθαρό αέρα στην περιοχή είναι ... "γύρω από το Memorial Park με το yorkie μας, Maddie"

Οι αγαπημένες δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου στην περιοχή του μετρό του Χιούστον είναι ... ψώνια, επίσκεψη στο μουσείο και παρακολούθηση του παιχνιδιού των Texans κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. "

Μου αρέσει να ξοδεύω χρήματα σε ... "Nordstrom στη Galleria και το Kuhl Linscombe."

Το πράγμα που μου αρέσει περισσότερο για το Χιούστον είναι ... "Οι πολίτες του Χιούστον είναι πολύ φιλικοί και απλά σπουδαίοι άνθρωποι! Είχαμε μια μαμά και τα δύο μικρά παιδιά της έρχονται πρόσφατα που βοηθούσα.Μόλις φτάσουν στο μπροστινό μέρος της γραμμής , η μαμά συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει το πορτοφόλι της, γύρισε για να φύγει και ο κύριος πίσω από την υπογράμμισε ότι θα πληρώσει για τα επιδόρπια της, ήταν πολύ ευγνώμων και του είπε ότι θα το πλήρωσε προς τα εμπρός. πολλές φορές, όχι μόνο στο κατάστημά μου, αλλά και γύρω από την πόλη.

Οι Χιούστον είναι απλά πολύ ωραίοι άνθρωποι! "