Επισκεφτείτε το Χιούστον

Η μεγαλύτερη πόλη του Τέξας προσφέρει πολλά αξιοθέατα και δραστηριότητες για τους επισκέπτες

Το Χιούστον είναι η μεγαλύτερη πόλη του Τέξας και προσελκύει ορδές ταξιδιωτών κάθε χρόνο. Ωστόσο, η μεγάλη πλειοψηφία αυτών των επισκεπτών ταξιδεύουν στο Χιούστον για επαγγελματικούς λόγους. Σχεδόν λίγοι ταξιδιώτες βλέπουν το Χιούστον ως προορισμό διακοπών σε ίσα με άλλα κορυφαία τουριστικά σημεία του Τέξας. Αλλά, το πιστεύετε ή όχι, το Χιούστον έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει στους επισκέπτες από ό, τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι.

Το Χιούστον φιλοξενεί μερικά από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα του Τέξας.

Το Διαστημικό Κέντρο Johnson ήταν στο επίκεντρο του διαστημικού αγώνα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 και εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στην εξερεύνηση του διαστήματος. Φυσικά, το μνημείο San Jacinto σηματοδοτεί το πολύ σημείο όπου το Τέξας κέρδισε την ανεξαρτησία του από το Μεξικό και είναι ένα must-see για τους λάτρεις της ιστορίας. Δίπλα στο μνημείο του San Jacinto είναι το Battleship Texas, το οποίο αγωνίστηκε για να διατηρήσει την ελευθερία της Αμερικής κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο ζωολογικός κήπος του Χιούστον υπήρξε από καιρό μια αγαπημένη στάση για τους κατοίκους της περιοχής του Χιούστον και τους επισκέπτες. Πιο πρόσφατα, το Ενυδρείο Downtown έχει επίσης τραβήξει μεγάλη προσοχή από τους επισκέπτες. Το Χιούστον μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εντυπωσιακή ποικιλία από μουσεία , όπως το Μουσείο Στρατιωτών Μπάφαλο, το Μουσείο Ολοκαυτώματος, το Μουσείο Φυσικών Επιστημών, το Μουσείο Καλών Τεχνών και πολλά άλλα.

Οι λάτρεις των σπορ έχουν επίσης πολλά να απολαύσουν, ενώ στο Χιούστον, ανεξάρτητα από την εποχή. Το πανεπιστήμιο του Πανεπιστημίου του Χιούστον και του Πανεπιστημίου Ράις καθένα από αυτά είναι ένα πλήρες συμπλήρωμα του γυναικείου NCAA Div.

Εγώ αθλητικές ομάδες. Και, το Reliant Stadium φιλοξενεί το Houston Bowl, ένα παιχνίδι κυπέλλου ποδοσφαίρου DI. Σε επίπεδο pro, οι NBA Rockets, NFL Texans και MLS Astros καλούν το Χιούστον στο σπίτι.

Το Χιούστον είναι επίσης μια δημοφιλής στάση για τους αγοραστές. Από την πολυτελή Galleria στην καρδιά της πόλης μέχρι το διάσπαρτο εμπορικό κέντρο Katy Mills στα περίχωρα της πόλης, το Χιούστον φιλοξενεί χιλιάδες λιανοπωλητές.

Όταν πρόκειται για δείπνο, το Χιούστον προσφέρει μερικά από τα καλύτερα - και πιο ποικίλα - εστιατόρια στο έθνος. Από τα θαλασσινά μέχρι τις μπριζόλες, το Tex-Mex στην Ινδία, το Χιούστον έχει ένα εστιατόριο με σχεδόν οποιοδήποτε στυλ φαγητού.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, το Χιούστον φιλοξενεί επίσης διάφορα φεστιβάλ και εκδηλώσεις. Το εκθετήριο κτηνοτροφίας του Χιούστον και το Rodeo είναι μακράν το μεγαλύτερο από αυτά τα ετήσια γεγονότα και αντλεί εκατοντάδες χιλιάδες ετησίως. Ωστόσο, το Χιούστον φιλοξενεί επίσης το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπαλόνι ζεστού αέρα στο Τέξας (Ballunar Liftoff στην Clear Lake), το Διεθνές Φεστιβάλ Χιούστον, το Φεστιβάλ Hot Sauce του Χιούστον και πολλά άλλα.

Έτσι, είτε είναι δουλειά ή ευχαρίστηση που σας φέρνει στο Χιούστον, η εύρεση άφθονων δραστηριοτήτων δεν θα είναι πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο για να συμπιέσετε τα πάντα.