Καλύτερα LGBTQ και φιλικά προς το περιβάλλον ξενοδοχεία στο Βανκούβερ, BC

Διαμονή για τους ταξιδιώτες LGBTQ στο Βανκούβερ, BC

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες του LGBTQ μπορούν να βρουν ένα φιλόξενο ξενοδοχείο στο Βανκούβερ, BC ακριβώς όπως κάνουν όλοι: αναζητώντας τη σωστή τοποθεσία και τιμή. Με το οποίο εννοώ: επειδή το Βανκούβερ είναι μια προοδευτική πόλη, θα πρέπει να αισθάνεστε ευπρόσδεκτοι οπουδήποτε επιλέγετε να μείνετε. Οι περισσότεροι από τους φίλους μου LGBTQ που ταξιδεύουν από το Σιάτλ χρησιμοποιούν τις ίδιες αναζητήσεις με τους φίλους μου που ταξιδεύουν από το Σιάτλ και όλοι είχαν θετικές εμπειρίες.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν περιοχές της πόλης - και ξενοδοχεία - που είναι ιδιαίτερα φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους, είτε λόγω της θέσης τους (κοντά σε gay νυχτερινή ζωή και hotspots) είτε λόγω της στάσης και της ατμόσφαιρας τους. Εκεί βρίσκεται ο κατάλογος.

Επιλέξτε τα καταλύματα στο Downtown Vancouver ή στο West End: Τα καλύτερα ξενοδοχεία που απευθύνονται σε ομοφυλόφιλους στο Βανκούβερ βρίσκονται σε δύο γειτονιές: το κέντρο του Βανκούβερ (κέντρο της χερσονήσου) για την εύκολη πρόσβαση στα αξιοθέατα και τα καταστήματα και το West End, το πιο ιστορικό γκέι του Βανκούβερ γειτονιά, που συνορεύει με το Stanley Park στην κεντρική χερσόνησο, με την εύκολη πρόσβαση στο Pride Parade και το φεστιβάλ.