Οδηγός για το Kitsilano στο Βανκούβερ, BC

Γνωρίστε την περιοχή Kitsilano του Βανκούβερ

Το Yaletown μπορεί να έχει κλειδαριά στο "πιο πιθανό να πετύχει", αλλά το Kitsilano είναι ένας σοβαρός ανταγωνιστής για τη "πιο δημοφιλή" γειτονιά του Βανκούβερ.

Ακόμα κι αν δεν ζείτε σε Kits - όπως λέγεται τοπικά - πηγαίνετε στο Kits. Πηγαίνετε στην Παραλία Kits, στην Kits Pool, στα μουσεία του Vanier Park, στη West 4th Ave για να ψωνίζετε και να ψωνίζετε.

Αν είστε αρκετά τυχεροί για να ζήσετε σε Kits, μπορείτε να απολαύσετε όλα αυτά-καθώς και το υπέροχο πλεονέκτημα τοποθεσίας που είναι λεπτά από το κέντρο της πόλης ή UBC-όλα σε μια εύκολη απόσταση από την πόρτα σας.

Ονομάστηκε για το Khatsahlanough, επικεφαλής της Squamish Nation, το ιστορικό παρελθόν του Kitsilano περιλαμβάνει το καταφύγιο hippie και counterculture στις δεκαετίες του 1960 και του 70 και το σπίτι της Greenpeace, που ιδρύθηκε το 1975, και του Green Party, ιδρύθηκε το 1983.

Τα σημερινά Kits είναι ένας συνδυασμός του οικολογικού και χίπις-πνεύματος του παρελθόντος και της εξευγενισμού του 21ου αιώνα, εμβληματικός στις οργανικές αγορές της γειτονιάς, πολυπολιτισμικά εστιατόρια και καταστήματα όπως η περίφημη αλυσίδα γιόγκα Lululemon, η οποία άνοιξε το πρώτο κατάστημα 1998.

Όρια Kitsilano:

Το Kitsilano βρίσκεται κατά μήκος της ακτής του Αγγλικού κόλπου. Συνορεύει με την Alma St. στα δυτικά, Burrard St. στα ανατολικά και 16th Ave προς τα νότια.

Χάρτης της Καστιλικής

Kitsilano Εστιατόρια και Καταστήματα:

Τα εστιατόρια κιτ ανταγωνίζονται στο κέντρο του Βανκούβερ για ποικιλία και δημοτικότητα. Τα West 4th Avenue αγαπημένα περιλαμβάνουν το μεξικάνικο Las Margaritas και το χορτοφαγικό Naam , καθώς και το up-and-coming Fable, ένα από τα κορυφαία εστιατόρια αγροκτήματος-τραπέζι της πόλης .

Στο West Broadway, υπάρχει το Malaysian Banana Leaf , ένα τοπικό φαβορί. Για τους λάτρεις της παραλίας, μπορείτε να δειπνήσετε δεξιά στην παραλία Kits στο The Boathouse.

Εκτός από τα εστιατόρια, η West 4th Avenue είναι επίσης ένας από τους μεγάλους αστικούς εμπορικούς δρόμους του Βανκούβερ, με μπουτίκ, μεγάλα καταστήματα με επωνυμίες (συμπεριλαμβανομένου του Lululemon), αθλητικά είδη και καταστήματα διακόσμησης στο σπίτι.

Ψώνια και φαγητό στη Δυτική 4η Λεωφόρο στο Kitsilano

Kitsilano Παραλίες και Πάρκα:

Η παραλία Kitsilano είναι μια ειδυλλιακή αμμουδιά κατά μήκος του αγγλικού κόλπου που βλέπει στα βουνά της βόρειας ακτής και στην ανοιχτή θάλασσα. Συσκευασμένα με ντόπιους και τουρίστες το καλοκαίρι, η παραλία είναι το σημείο για ηλιοθεραπεία, κολύμπι, βόλεϊ στον παραλιακό δρόμο, σκύλο-περπάτημα και κοινωνικοποίηση.

Από τα 15 πάρκα της πόλης σε Kits, Vanier Park είναι το πιο διάσημο. Βρίσκεται στην άκρη του Αγγλικού κόλπου, το πάρκο έχει εκπληκτική θέα στο κέντρο του Βανκούβερ, καθώς και χορτώδεις πεδιάδες, λίμνες και μονοπάτια πεζοπορίας.

Kitsilano Ορόσημα:

Το πάρκο Vanier του Kitsilano και το γειτονικό πάρκο Hadden φιλοξενούν τρία από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης: το Μουσείο του Βανκούβερ , αφιερωμένο στην επίδειξη της φυσικής και πολιτιστικής ιστορίας της περιοχής του Βανκούβερ, του διαστημικού κέντρου HR MacMillan, ενός μουσείου αστρονομίας πλήρους με πλανητάριο παρατηρητήριο και το Ναυτικό Μουσείο του Βανκούβερ .

Τα κιτ είναι επίσης το σπίτι για την πιο μεγάλη εξωτερική πισίνα στο Βανκούβερ. Στα 137 μέτρα (150 μέτρα), η Kits Pool είναι η μεγαλύτερη πισίνα του Καναδά - σχεδόν τρεις φορές μεγαλύτερη από μια ολυμπιακή πισίνα και η μόνη θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό του Βανκούβερ. Ανοιχτό από τα μέσα Μαΐου μέχρι το Σεπτέμβριο και βρίσκεται ακριβώς πάνω στο νερό, μεταξύ της οδού Yew και της οδού Balsam St., η πισίνα διαθέτει καλαίσθητη γραφική θέα και μερικούς από τους καλύτερους ανθρώπους που παρακολουθούν στην πόλη.