Κορυφαίοι προορισμοί και αξιοθέατα στο νησί Βανκούβερ, π.Χ.

Τι να δείτε και να κάνετε στο νησί Βανκούβερ, π.Χ.

Ένας φίλος μου στο Σιάτλ με ρώτησε πρόσφατα, "Τι πρέπει να κάνετε για το νησί του Βανκούβερ;" Έγραψα αυτό ως την απάντησή μου σε αυτήν και σε οποιονδήποτε άλλον που σκέφτηκε να ταξιδέψει στο νησί του Βανκούβερ ή στο Βανκούβερ, π.Χ.

Το νησί του Βανκούβερ είναι ένα νησί στη νοτιοδυτική ακτή της Βρετανικής Κολομβίας, του Καναδά . Παρόλο που μοιράζεται το όνομα «Βανκούβερ» με την πόλη του Βανκούβερ, π.Χ. (και οι δύο ονομαζόταν ο αγγλικός ναυτικός εξερευνητής καπετάνιος Γιώργος Βανκούβερ), είναι δύο διαφορετικά μέρη.

Το Βανκούβερ και το Νησί του Βανκούβερ είναι αρκετά κοντά (η μεταφορά με πλοίο μεταξύ των δύο διαρκεί περίπου 1,5 ώρες, τα αεροπορικά ταξίδια μεταξύ των δύο είναι ακόμα ταχύτερη) για να συνδυάσετε εύκολα μια επίσκεψη σε μία με μια επίσκεψη στο άλλο. Στην πραγματικότητα, το νησί του Βανκούβερ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και καλύτερους προορισμούς "παράκαμψης / σαββατοκύριακου" για ταξιδιώτες στο Βανκούβερ . Προσθέτοντας ένα ταξίδι στο νησί του Βανκούβερ στο δρομολόγιο του Βανκούβερ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε το ταξίδι σας: στο Βανκούβερ μπορείτε να απολαύσετε όλες τις πολυτέλειες μιας μεγάλης μητρόπολης, ενώ στο νησί του Βανκούβερ μπορείτε να εξερευνήσετε τις ρουστίκ παραλίες και τη φύση. (Φυσικά, το Βανκούβερ έχει επίσης άφθονο ρουστίκ έρημο και φύση και - όπως θα δείτε παρακάτω - το νησί του Βανκούβερ έχει και το δικό του πολυτελές ταξίδι.)

Κορυφαίοι προορισμοί και αξιοθέατα στο νησί Βανκούβερ